Killzone 3 Clan - Persian Zone Exclusive Board

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بابا شما خیلی بازیتون شاخه وقتی تعداد کمه من اون وسط خیلی تابلو هستم:cheesygri امیر هی میگه بپر من هول شدم با سر رفتم تو لوله شات گان حریف:laughing:خلاصه بعد از دست دوم گفتم تا ضایعتر نشدم خودم بیام بیرون:-"

دوستان چرا امشب نیومدین؟هر چی منتظر وایستادم کسی نیومد من هم رفتم!

ما که 6 نفری تا 12:30 داشتیم امشب بازی میکردیم:biggrin1:

بابا شما خیلی بازیتون شاخه وقتی تعداد کمه من اون وسط خیلی تابلو هستم:cheesygri امیر هی میگه بپر من هول شدم با سر رفتم تو لوله شات گان حریف:laughing:خلاصه بعد از دست دوم گفتم تا ضایعتر نشدم خودم بیام بیرون:-"

دوست خوبم هول شدن نداره;) فقط باید یکمی بیشتر بازی کنی تا همه راه ها و دوز و کلک هارو یاد بگیری...منظورم اینه که با فکر بازی کنی.
مثلا من امشب یکاری کردم که اولش Aslan گفت برای چی خودتو کشتی !!؟ بعد که زنده شدم خودش فهمید چرا !;)
درضمن بازیت هم که بد نیست پس از این ب بعد قشنگ وایسا تا آخر بازی کن و اصلا خجالت هم نکش رفیق.
موفق باشی حمید جان

حمید آخه اون دست خیلی حساس بود 3 به 3 مساوی بودیم دست آخر هم افتاد Search & Retrive که دقیقا مثل دزد و پلیس میمونه که خداییش اون دست خیلی حال داد با اخلتلاف کم شما باختید . :biggrin1:
تو میرفتی بالا بسته رو برمیداشتی فقط دعا دعا میکردم بیای سمت من من برش دارم ببرم چون خیلی خوب جایی وایساده بودم .
در ضمن بازی همتون خوبه هم تو هم امیر هم اصلان و هم رضا و ... :biggrin1: چقدر زیادید .
ما که 6 نفری تا 12:30 داشتیم امشب بازی میکردیم:biggrin1:

دوست خوبم هول شدن نداره;) فقط باید یکمی بیشتر بازی کنی تا همه راه ها و دوز و کلک هارو یاد بگیری...منظورم اینه که با فکر بازی کنی.
مثلا من امشب یکاری کردم که اولش Aslan گفت برای چی خودتو کشتی !!؟ بعد که زنده شدم خودش فهمید چرا !;)
درضمن بازیت هم که بد نیست پس از این ب بعد قشنگ وایسا تا آخر بازی کن و اصلا خجالت هم نکش رفیق.
موفق باشی حمید جان
آره دیشب خیلی حال داد . مخصوصا اون دستی که 4 به 3 ما بردیم تو Search & Retrive اون بسته آخری رو بردیم . من کلم خورد به سقف :biggrin1: خداییش خیلی خوب بازی کردیم اون دست ولی خوب دست بعدیش رو باختیم البته نصفشو 2 نفر بودیم ولی خدایی 2 نفری بیچارتون کردم بودیم .
امیر امشب هم حتما بیا . میخوایم یکم زود شروع کنیم یه 3 ساعتی کامل بازی کنیم .
بچه یادتون نره Headset هاتونو Charge کنید .
دوستان چرا امشب نیومدین؟هر چی منتظر وایستادم کسی نیومد من هم رفتم!
رامین آخه اون موقع کم بودیم . من تا 6 نفر شدیم بازی رو ساختم حتی بهت PM دادم که بیا Pass رو هم بهت دادمد که دیگه رفتی ولی جات خالی بود دیشب .

سلام
جا داره اول تشکر کنم از دوست خوبم امیرحسین (Insomniac) که زحمت طراحی و ساخت بنرهارو کشید .
دوستان الام 4 تا بنر اینجا میزارم . حتما نظراتتون رو سریع بگید که آیا یکی از همین 4 تا خوبه یا باید روی فونت اندازه شکل و ... کار بشه . ]
-----------------------------------------------------------------
خوب دوستان نظرتون رو بگید تا اگر جای کار داشت امیرحسین وقت داشته باشه که زحمتشو برامون بکشه .

Attachments

• PZ-1.jpg
    PZ-1.jpg
    71.5 KB · مشاهده: 14
  • PZ-2.jpg
    PZ-2.jpg
    78.6 KB · مشاهده: 11
  • PZ-3.jpg
    PZ-3.jpg
    64.6 KB · مشاهده: 11
  • PZ-4.jpg
    PZ-4.jpg
    70 KB · مشاهده: 33
آخرین ویرایش:
سلام...
دیشب که خیلی حال داد...مخصوصا اون مپ کوچیکه...همون ساختمونه...دو تا کل کل حسابی داشت...یکی سر اون بلند گوهای سرچ & ریتریو و دیگری سر اون تیر باره که تو حیات وسط بود:d

بنر ها هم که عالیه عالین...از جناب امیرحسین نیز ممنونم...
اولی از سمت چپ رو عشق است:love:

آقا ما دیشب اومدیم ولی هیچکدومتون تکون نمی خوردید.:دی
من هم تیر غیب می نداختم چند تایی میکشتم.
زیر tv هم نوشته بود Game Host Error :دی
نمی دونم چرا اینجوریه. ولی وقتی با اجنبی ها :دی بازی میکنم اینجوری نیست.

life4game جان نمي دونم چرا ديشب بازي نساختيد . منم خيلي منتظر شدم اما ديدم خبري نشد رفتم حالا اشكالي نداره 6 نفر هم بوديم شما بازي رو بساز بقيه هم خودشون كمكم ميان
بعد قرار نيست با كلني مسابقه بديم؟
بعدشم اگه ميشه نقطه ضعف هاي همديگر رو بگيم ... مثلا الان من بازيم چطوره؟

من كه هنوز نتونستم عكس ها رو ببينم.
در مورد ديشب هم كه از شانس خوبم دست راستم پيچ خورده و درست نمي تونستم هد شات كنم:biggrin1: فكر كنم طول بكشه دستم خوب بشه(چلاق شدم)

من که اصلا نمیدونستم این Search & Retrive چجوری هست هر چی هم میپرسیدم دیدم صدام نمیاد که دیدم شارژم تموم شده

در ضمن این عکسها رو هم فقط پرمیوم میتونن ببینن اگه میشه یه جای دیگه آپلود کنید

سلام
این هم بنر ها :
attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

آقا ما دیشب اومدیم ولی هیچکدومتون تکون نمی خوردید.:دی
من هم تیر غیب می نداختم چند تایی میکشتم.
زیر tv هم نوشته بود Game Host Error :دی
اتفاقا این شما بودید که تکون نمیخوردید و همش از جایی به جای دیگه تلپورت میشدید :)
فکر کنم شما مشکل اتصالی داری! من چند هفته ای میشه با اعضای کلن تقریبا هر شب بازی میکنم و هیچ مشکلی پیدا نکردم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or