Killzone 3 Clan - Persian Zone Exclusive Board

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
علیرضا ما حرفمون روی الان هست نه n روز بعد . من میگم وقتی شما که میای تو بازی Headset نداری حالا Headset نداری هیچ من داد میزنم به اونم عمل نمی کنی فکر نمی کنم تو این مورد جای اعتراضی از طرف شما باشه .
من که مرض ندارم که اجباریش کنم من خودم رفتم پول دادم Headset مخصوص PS3 رو خریدم با اینکه Headset داشتم . پس این شامل همه میشه .
بچه ها فقط تا فردا شب فرصت دارید که عضو بشید از پس فردا برنامه های جدید رو خدمتتون میگم .
سلام آرش جان.باور کن به قول خودت دادم که میزنی من نمیشنوم البته صدای بعضی از دوستان رو میشنوم.شاید به خاطر اینه که کیفیت هدستشون بهتره
حالا بگزریم....
شما هدست مخصوص ps3 رو چند خریدی؟

اتفاقا صدای آرش خیلی خوب میاد...نفس هم بکشه میفهمیم:d
فکر کنم صدا هارو هم خوب میگیره...شما اگه هدست داشت باشی بهتر میشنوی...
به نظر من واجبه...فقط این نیست که شما صدا رو بشنوین...مثلا یه جای حساس تقاضای کمک کن...یا اگه استراتژی بهتری داری بگو...
کلا برای هر مپ و هر ماموریت باید برنامه ریزی بشه...که این مربوط به آرش مدیر کلن هستش...
مثلا برای دفاع و خنثی سازی مدیر مشخص کنه چند نفر امدادگر..چند نفر مهندس چند نفر تکنسین و.... و بگه کی اون موقع مثلا مهندس بشه...مثلا به من بگه تو حالت عادی دکتر باش در حالت دفاعی مهندس...
بعدشم جای هر کس رو مشخص کنه...مثلا یکی راهرو رو پوشش بده یکی در و یه دکتر اون پشت وایسه و وارد نشه که در صورت لزوم به کمک افراد بشتابه...البته هنوز زوده ولی اینا به نظرم باید انجام بشه...

اتفاقا صدای آرش خیلی خوب میاد...نفس هم بکشه میفهمیم:d
فکر کنم صدا هارو هم خوب میگیره...شما اگه هدست داشت باشی بهتر میشنوی...
به نظر من واجبه...فقط این نیست که شما صدا رو بشنوین...مثلا یه جای حساس تقاضای کمک کن...یا اگه استراتژی بهتری داری بگو...
کلا برای هر مپ و هر ماموریت باید برنامه ریزی بشه...که این مربوط به آرش مدیر کلن هستش...
مثلا برای دفاع و خنثی سازی مدیر مشخص کنه چند نفر امدادگر..چند نفر مهندس چند نفر تکنسین و.... و بگه کی اون موقع مثلا مهندس بشه...مثلا به من بگه تو حالت عادی دکتر باش در حالت دفاعی مهندس...
بعدشم جای هر کس رو مشخص کنه...مثلا یکی راهرو رو پوشش بده یکی در و یه دکتر اون پشت وایسه و وارد نشه که در صورت لزوم به کمک افراد بشتابه...البته هنوز زوده ولی اینا به نظرم باید انجام بشه...
کاملا درسته رضا . به خدا کلی پول Headset دادم که خداروشکر خوب از اب دراومد .
در کل من تو بازی زیاد حرف میزنم که سر همه رو هم درد میارم ولی ببخشید دیگه لازمه .
رضا تو تو واقعیت هم برو دکتر شو دیروز این ایی که مینداختی زمین خیلی عالی بود تو از کجا میفهمیدی من جونم کمه تا مینداختی جونم پر میشد . :biggrin1:
یه سری برنامه ها دارم که ممکنه یه سری ناراحت بشن چون میخوام تیم کلن رو اعضاش رو بگم . واقعا بازی همه خوبه و گفتم بازی و کشتن تو آخرین درجست .
اول حضور مرتب و صحبت و گوش دادن و فهم موقعیت ها و در آخر فرگ .
این تیم 12 نفر هستش که ذخیره و اینه هم نداره تیم 8 نفره میشه تا اگر 4 نفر نیومدن به تیم لطمه نخوره .
من تو این چند روز همه بچه ها رو زیرنظر داشتم و Class هایی که توش مهارت داشتن رو فهمیدم .
بچه ها منتظر نفرات تیم Clan باشید .

کاملا درسته رضا . به خدا کلی پول Headset دادم که خداروشکر خوب از اب دراومد .
در کل من تو بازی زیاد حرف میزنم که سر همه رو هم درد میارم ولی ببخشید دیگه لازمه .
رضا تو تو واقعیت هم برو دکتر شو دیروز این ایی که مینداختی زمین خیلی عالی بود تو از کجا میفهمیدی من جونم کمه تا مینداختی جونم پر میشد . :biggrin1:
یه سری برنامه ها دارم که ممکنه یه سری ناراحت بشن چون میخوام تیم کلن رو اعضاش رو بگم . واقعا بازی همه خوبه و گفتم بازی و کشتن تو آخرین درجست .
اول حضور مرتب و صحبت و گوش دادن و فهم موقعیت ها و در آخر فرگ .
این تیم 12 نفر هستش که ذخیره و اینه هم نداره تیم 8 نفره میشه تا اگر 4 نفر نیومدن به تیم لطمه نخوره .
من تو این چند روز همه بچه ها رو زیرنظر داشتم و Class هایی که توش مهارت داشتن رو فهمیدم .
بچه ها منتظر نفرات تیم Clan باشید .

موقعی که ریبون مخصوص احیا رو میگیری کیسه خون آزاد میشه که اون موقعه بالای سر هم گروهیات مقدار خونشون رو نشون میده ...گرفتی:biggrin1:

دوستان سلام...دیروز خیلی خوب بود مپ های دیگه هم گزاشته بودی فقط اون دو تا مد دیگه هم میزاشتی دیگه ردیف ردیف بود:cool:
فقط یه چیز بعضی از دوستان هی میگفتن چرا نمیمیری:d
چون من همیشه جونم رو پر میکنم هر وقت هم تیر میزنید جونم تموم میشه ولی به برکت کیسه خون پر میکنم...
گفتم شاید ندونید:-"

منم زیاد تیر زدم نمردید...بستگی داره دیگه...
:cool:

آره دیشب خوب بود...ولی آرش انگاری بعضی موقعه ها نبود ؟؟!
امیر دیشب من بودم همش دیگه ساعت 12 شد من یه دفعه اینترنتم قطع شد . منم امروز همایش داشتم باید صبح زود بلند میشدم . دیگه دوباره نیومدم تو بازی .
خلاصه دیشب عالی بود .
دوستان سلام...دیروز خیلی خوب بود مپ های دیگه هم گزاشته بودی فقط اون دو تا مد دیگه هم میزاشتی دیگه ردیف ردیف بود:cool:
فقط یه چیز بعضی از دوستان هی میگفتن چرا نمیمیری:d
چون من همیشه جونم رو پر میکنم هر وقت هم تیر میزنید جونم تموم میشه ولی به برکت کیسه خون پر میکنم...
گفتم شاید ندونید:-"

منم زیاد تیر زدم نمردید...بستگی داره دیگه...
:cool:
رضا دیشب خیلی خوب بازی کردی .
آره امشب اون دو تا Mode دیگه رو هم میزارم .

امیر دیشب من بودم همش دیگه ساعت 12 شد من یه دفعه اینترنتم قطع شد . منم امروز همایش داشتم باید صبح زود بلند میشدم . دیگه دوباره نیومدم تو بازی .
خلاصه دیشب عالی بود .

رضا دیشب خیلی خوب بازی کردی .
آره امشب اون دو تا Mode دیگه رو هم میزارم .

یادت نره هاااااااااااااا
چون اون 2 تا Mode هم خیلی هیجان دارن مثله دزد و پلیس میمونه:biggrin1:

بچه ها یچیزی کشف کردم در مورد امتیاز دادن
امروز من بدبخت داشتم بازی می کردم که یه دست حدود 2:30 طول کشیده بود و امتیاز من به 422 رسیده بود:eek: و تیم ما 3-2 جلو بود که از شانس خوب من پرتاب شدم بیرون:(:blushing: بعد که رفتم ببینم امتیازم رو داده !!؟ دیدم نه...خبری نبود حالم کلی گرفته شد
422 امتیاز که اگر می بردیم ضرب در 1.5 می شد:mad:
این تیکه بازی خیلی نامردی طراحی شده
من امتیازم رو می خوام:((

میگم وقتی تعداد کم هست زمینهای بزرگ انتخاب نکنید مثلا دیشب من هی میدویدم تا خودم رو برسونم اونور تا میومدم نفس چاق کنم تیر میخوردم دوباره از اول:cheesygri حالا شما ها از این دودها میزارید و از همونجا شروع میکنید ولی من تو اون زمین فقط داشتم میدویدم به طوریکه شخصیتم تو بازی چند کیلو لاغر شد.

این دودها که میندازید و از همونجا دوباره شروع میکنید فقط مخصوص کسی هست که میندازه یا بقیه هم میتونن ازش استفاده کنن؟

فکر کنم pass رو عوض کردید چون من دیروز از هر کی pass رو خواستم جواب نداد برا همین دیشب نتونستم بیام اگه قراره فقط عده ی خاصی بازی کنن خوب از اول بگین .:evil:

آره pass عوض شده بود من هم فکر کردم اخراج شدم ولی از آرش پرسیدم و pass رو بهم داد.البته با وجود این همه ژنرال سه ستاره اگه اخراج هم بشم تعجبی نداره:biggrin1:

میگم وقتی تعداد کم هست زمینهای بزرگ انتخاب نکنید مثلا دیشب من هی میدویدم تا خودم رو برسونم اونور تا میومدم نفس چاق کنم تیر میخوردم دوباره از اول:cheesygri حالا شما ها از این دودها میزارید و از همونجا شروع میکنید ولی من تو اون زمین فقط داشتم میدویدم به طوریکه شخصیتم تو بازی چند کیلو لاغر شد.

این دودها که میندازید و از همونجا دوباره شروع میکنید فقط مخصوص کسی هست که میندازه یا بقیه هم میتونن ازش استفاده کنن؟

نه حمید جان شما هم می تونید استفاده کنید...البته فقط هم تیمی ها می تونن.
در نقشه هر جایی که دایره سبز دیدی یعنی میتونی از اونجا ظاهر بشی.
دود سبز ماله هم تیمی ها هستش و دود نارنجی برای تیم مقابل.

من که هنوز در غم از دست دادن اون 422 امتیاز هستم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or