دوست عزیز شما هنوز نرفتی اون Invite که من واست فرستادم Accept کنی بعد میای میگی یه روز در میون میام .حسام جان اشکالی نداره ناراحت نشو من فکر کنم این کلن هم به درد اون لیگ که احمدرضا درست کرده بود دچار بشه.
اون دوستمون که لیدر شده یک خط در میون میاد چه برسه به بقیه !!
من دیشب از 8 تا 12 داشتم بازی میکردم ولی خبری از لیدر جان نبود.
من که دیگه نمیدونم چی بگم.
شبایی هم که میان 1 ساعت بازی می کنن میزارن میرن...اینطوری نه بچه ها بازیشون خوب میشه نه میشه توی تورنمنت شرکت کنیم....فقط از کلن های دیگه می بازیم !!:blushing:
حالا خود دانید...
اون لگ رو که حسام جان تو پست قبلی توضیح دادم .من که دیشب RE میزدم بعدشم گرفتم خوابیدم اون لگ پریشب بدجور حالم رو گرفت.
حالا این همه هدست معرفی کردید قیمتش هم بگید:biggrin1:
دوست عزیز شما هنوز نرفتی اون Invite که من واست فرستادم Accept کنی بعد میای میگی یه روز در میون میام .
همه بچه ها میدونن . من دیشب تولدم بود بیام 40 50 تا مهمون و ول کنم بیام تو کلن .
شما بهتره اول عضو کلن بشید هر وقت عضو کلن شدید من و بقیه بچه ها از نظراتتون استفاده می کنیم .
هر کاری هم بکنی همیشه ناراضی داری . هر کسی ناراضی هست بگه تا من Kick اش کنم .
----------------------------------------------------------
رامین جان دیشب نبودم . البته فکر کنم برات Invite فرستادم ولی بازم نگاه می کنم .
حسام جان اون شب به خاطر مشکل اینترنت من بود وگر نه من 512 دارم و پهنی باند خوبی هم دارم . فقط یه سری از بچه ها مشکل داشتن .
امیر جان ... دعوا چیه من اومدم دیدم اصلا Accept نکردی . بچه ها هر شب میان و بازی می کنن . منم امکان نداره یه شب نیام . به خدا دیشب مهمونی داشتم . من از این ناراحتم که میگی Leader کلن خودش نمیاد .من نمی خوام با تو دعوا کنم ولی اگر میومدی و نگاه می کردی من Invite تورو Accept کردم ولی چون دیروز انلاین نشدی ندیدی پس الکی قضاوت نکن دوست خوبم.
من اگر این حرفارو میزنم برای اینکه دوست دارم همه بچه ها مثل من وتو بتونن Rank up بشن و همینطور بازیشون بهتر بشه
حالا اگر از دست من ناراحتی ببخشید ولی من اینا رو گفتم که مثل جریان اون لیگ فوتبال که حسامم در جریان بود و هستش نشه...فقط همین !!
در ضمن دوست عزیز با تهدید کردن چیزی درست نمی شه و من هم از تهدید شما نمی ترسم...ما فقط می خوایم با هم بازی کنیم و با هم دوست بشیم.
این رو هم بدون حرفت برام ارزش داشت که وقتی در صفحه اول گفتی هندزفیری اجباری...من هم عمل کردم و برای اینکه ناراحتی بوجود نیاد این کارو کردم و یکی گرفتم.
بازم دارم میگم اگر دوست داری و یا هر کسه دیگه که دوست داره بدونه من عضو هستم یا نه بره تو کلن ببینه !
موفق باشی
فکر نکنم این مدل هدست ها با PS3 سازگاری داشته باشه و نمیشه ازش استفاده کردپیشنهاد میشه از هدست gaming ـه A4tech به اسم HD-800 استفاده کنید
http://www.bazicenter.com/forums/sho...&postcount=342