Francis Drake
کاربر سایت
تورج جان من که گفتم الان هستن دوستانی که Headset ندارن پس من نمیتونم بگم شما یا هر دوست دیگه ای که نداره نمیتئونه بیاد تو Clan . شما بیا هر موقع که تونستی تهیه کن چون واقعا از همه چیز واجب تره . خیلی قیمتی هم نداره میشه از Headset های موبایل هم استفاده کرد .آره ديدی که منم اولش نوشتم : لازمه...
ولی فعلاً من نميتونم تهيه کنم ... ولی برای ماه ديگه احتمالاً ميتونم...:biggrin1:
آخه اين ماه خيلی خرج کردم.... برای دوستم معراج نوشتم که چقد خرج داشتم اين ماه ... :biggrin1:
در هر حال... درست و اصولی بودنش اين هست که هدست باشه... منم احترام ميزارم...
زنده باشيد آرش جان...
خوب محمد Headset رو که تو دست نمیگیرن . Headset رو میزارن روی گوش.از اون حرفا بود .بله پس فکر میکنید اسکوآد برای چیه؟
برای همینه که بتونید با هم هماهنگ بشید و هم از شرایط هم خبر دار باشید هم با هم حرف بزنید و کسی صداتون رو نشنوه!
منم ایشالا تا شنبه ..1شنبه هدست جور میکنم فق دوستانی که هدست دارن یه پی ام بدن چندتا مدل معرفی کنن و طرز استفادشو تو بازی بگن! آخه اگه یه دستم رو هدست باشه یه دست رو دسته که نمیشه:cheesygri
حمید جان خوب بعضی مواقع دچار مشکل میشه همیشه مشکل نداشت چون بیشتر بچه ها جوابمو میدادن . در کل چیز ضروری و اجباری که نمیشه بدونش بازی کرد .خدایی صدای شما دیروز خیلی خرخر داشت من که اصلا نمیفهمیدم چی میگفتی فقط یکی دوبار یه حمید شنیدم:cheesygri
بعد این وقتی تیم 4 نفره میشیم(اسکواد هست؟) میشه فقط صدای همون چهار نفر تیم خودمون رو بشنویم وبقیه نشنون؟
----------------
هدست موبایل هم رو ps3 کار میکنه؟ارزونترین مدلش چیه؟فقط بخریم که اخراج نشیم هر از گاهی هم بگیم copy that:biggrin1:
خوب هر کسی تو یه Clan یه دیگه ما الان 5 6 تا کلن ایرانی داریم که خوب نهایتا 5 6 تا عضو دارن ولی کلن ما الان 26 تا عضو داره .نخواستیم مال خودتون
ما هم با کلن های GAF تورنمنت میزنیم Valor میگیریم حالشو میبریم![]()
خب این مشکل ممکنه از طرف تو بوده باشه چون بیشتر بچه ها صدای همدیگرو خیلی خوب داشتن .دیشب که اوضاع خوب نبود خیلی لگ داشت
بعد من تو بازی فقط یه خورده صدای علی رضا رو میشنیدم برا رو بقیه که تقریبا هیچی
تو یه بازی هم 20 دقیقه اسن هیچ سیگناله صدایی دریافت نکردم
یه بار رفتم بیرون دوباره اومدم درست شد:cheesygri
امشب حتما همه چی خوب میشه![]()
والا من تو متن پست اول هم نوشتن . عضو گیری فعلا تا 23 اسفنده .ببخشید بعد از 23 اسفند اصلا هیچ کس رو نمیگیرید؟
چون adsl من تا بعد از عید تعطیله![]()

علی جان شما باید اول بلوتوث رو به ps3 بشناسونی . بعد که PS3 اونو ثبت کرد دیگه از این به بعد هر موقع روشن کنی میتونی ازش استفاده کنی .بچه ها یه سوال ..کنسول تو سرچ بلوتوث ..اگه موبایلی هم بلوتوثش رو شن باشه..میشناسه یا نه....من هدست بلوتوث رو هر کاری کردم اصلا بیدا نمیکرد....ممکنه بخش بلوتوث کنسول ایراد داشته باشه؟![]()
منم رفتم هدست خریدم فقط اونایی که دستگاهشون پیدا نمیکنه وقتی داره سرچ میکنه هدست رو روشن کنید و همینطور بگیردش تا پیدا کنه.البته این مشکل خودم بود گفتم شاید بدرد بقیه هم بخوره
راستش ماله خودمم نیست..