Killzone 3 Clan - Persian Zone Exclusive Board

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آره ديدی که منم اولش نوشتم : لازمه...

ولی فعلاً من نميتونم تهيه کنم ... ولی برای ماه ديگه احتمالاً ميتونم...:biggrin1:

آخه اين ماه خيلی خرج کردم.... برای دوستم معراج نوشتم که چقد خرج داشتم اين ماه ... :biggrin1:
در هر حال... درست و اصولی بودنش اين هست که هدست باشه... منم احترام ميزارم...

زنده باشيد آرش جان...
تورج جان من که گفتم الان هستن دوستانی که Headset ندارن پس من نمیتونم بگم شما یا هر دوست دیگه ای که نداره نمیتئونه بیاد تو Clan . شما بیا هر موقع که تونستی تهیه کن چون واقعا از همه چیز واجب تره . خیلی قیمتی هم نداره میشه از Headset های موبایل هم استفاده کرد .
راستی تورج جان من اصلا ندیدم تو PSN بیای من ADD ات کردم Accept کن عزیز .
بله پس فکر میکنید اسکوآد برای چیه؟
برای همینه که بتونید با هم هماهنگ بشید و هم از شرایط هم خبر دار باشید هم با هم حرف بزنید و کسی صداتون رو نشنوه!
منم ایشالا تا شنبه ..1شنبه هدست جور میکنم فق دوستانی که هدست دارن یه پی ام بدن چندتا مدل معرفی کنن و طرز استفادشو تو بازی بگن! آخه اگه یه دستم رو هدست باشه یه دست رو دسته که نمیشه:cheesygri
خوب محمد Headset رو که تو دست نمیگیرن . Headset رو میزارن روی گوش.از اون حرفا بود .
خدایی صدای شما دیروز خیلی خرخر داشت من که اصلا نمیفهمیدم چی میگفتی فقط یکی دوبار یه حمید شنیدم:cheesygri
بعد این وقتی تیم 4 نفره میشیم(اسکواد هست؟) میشه فقط صدای همون چهار نفر تیم خودمون رو بشنویم وبقیه نشنون؟
----------------
هدست موبایل هم رو ps3 کار میکنه؟ارزونترین مدلش چیه؟فقط بخریم که اخراج نشیم هر از گاهی هم بگیم copy that:biggrin1:
حمید جان خوب بعضی مواقع دچار مشکل میشه همیشه مشکل نداشت چون بیشتر بچه ها جوابمو میدادن . در کل چیز ضروری و اجباری که نمیشه بدونش بازی کرد .
راجع به Headset ها بیشترشون میخورن . من خیلی توی اینکه کدوم رو بخر سر رشته ندارم . میتونی تئو بخش Mobile بپرسی سریع جوابتو بدن .
نخواستیم مال خودتون :دی

ما هم با کلن های GAF تورنمنت میزنیم Valor میگیریم حالشو میبریم :دی
خوب هر کسی تو یه Clan یه دیگه ما الان 5 6 تا کلن ایرانی داریم که خوب نهایتا 5 6 تا عضو دارن ولی کلن ما الان 26 تا عضو داره .
اون شب هم من Clan Only نکردم تا دوستانی که تو BC میخونن تاپیک رو و عضو کلن نیست بیان و عضو کلن بشن که شدن .
در کل عزیز شما هر موقع بخوای ما در خدمتت هستیم . دیگه تو که واردی این Match واسه Clan ه دیگه .
در کل شرمنده عزیز
دیشب که اوضاع خوب نبود خیلی لگ داشت
بعد من تو بازی فقط یه خورده صدای علی رضا رو میشنیدم برا رو بقیه که تقریبا هیچی
تو یه بازی هم 20 دقیقه اسن هیچ سیگناله صدایی دریافت نکردم:sick:
یه بار رفتم بیرون دوباره اومدم درست شد:cheesygri
امشب حتما همه چی خوب میشه:cool:
خب این مشکل ممکنه از طرف تو بوده باشه چون بیشتر بچه ها صدای همدیگرو خیلی خوب داشتن .
چون رفتی اومدی درست شده احتمالا مشکل از طرف تو بوده عزیز .
ببخشید بعد از 23 اسفند اصلا هیچ کس رو نمیگیرید؟
چون adsl من تا بعد از عید تعطیله:(
والا من تو متن پست اول هم نوشتن . عضو گیری فعلا تا 23 اسفنده .
اونم بخاطر اینکه اونایی که میان با هم هماهنگ بشن . یهو یکی نیاد چون کلی طول میکشه اون با بقیه هماهنگ بشه .

دیشب خیلی خوش گذشت و بدون هیچ گونه lag بازی کردیم هر چند که دوستان خیلی بهتر از ما بازی می کنند ولی خوب واسه باره اول خوب بود.:blushing:

بچه ها یه سوال ..کنسول تو سرچ بلوتوث ..اگه موبایلی هم بلوتوثش رو شن باشه..میشناسه یا نه....من هدست بلوتوث رو هر کاری کردم اصلا بیدا نمیکرد....ممکنه بخش بلوتوث کنسول ایراد داشته باشه؟:-"

بچه ها یه سوال ..کنسول تو سرچ بلوتوث ..اگه موبایلی هم بلوتوثش رو شن باشه..میشناسه یا نه....من هدست بلوتوث رو هر کاری کردم اصلا بیدا نمیکرد....ممکنه بخش بلوتوث کنسول ایراد داشته باشه؟:-"
علی جان شما باید اول بلوتوث رو به ps3 بشناسونی . بعد که PS3 اونو ثبت کرد دیگه از این به بعد هر موقع روشن کنی میتونی ازش استفاده کنی .
شما همونجور که باید بلوتوث رو به گوش بشناسونی باید با PS3 هم همونکارو بکنی .
برو تو Register Headset بعد Scan رو بزن بعد Headset رو به PS3 بشناسون بعد هم که ps3 اونو شناخت تنظیماتشو انجام بده . همین .
اسم Headset چیه ؟

امشب هم هست؟اگه همون ساعت 9 هست به نظرم یکم دیرتر بذارید آخه امروز پنجشنبه هست دم عید هم که هست احتمالا خیلی ها خونه نیستن اگه 11 باشه خیلی خوب میشه

سلام

سلام دوستان.من headset موبایل sonyericsson دارم کد هدستهای موبایل برای ریجستر کردن هم که 4تا 0 هستش.اینو با گوشیم راحت set میکنم.تو ps3 هم میشناستش (یعنی مد headset رو تو ps3 مینویسه) اما ریجستر کد که 0000
میزنم ارور میده.بنا بر این نمیتونم استفاده کنم
کسی هست بتونه کمک کنه؟
بگه من چیکار کنم:confused:

آقا من که دیشب چیزی مثل دعوتنامه ندیدم !!
اگر میشه یه بار دیگه ارسال کن و برام توضیح هم بدبد ممنون میشم !!؟
ساعت 9 هم خیلی زوده ...10 11 خیلی بهتر و فکر کنم همه راحتتر باشن .
مرسی

منم رفتم هدست خریدم فقط اونایی که دستگاهشون پیدا نمیکنه وقتی داره سرچ میکنه هدست رو روشن کنید و همینطور بگیردش تا پیدا کنه.البته این مشکل خودم بود گفتم شاید بدرد بقیه هم بخوره

منم رفتم هدست خریدم فقط اونایی که دستگاهشون پیدا نمیکنه وقتی داره سرچ میکنه هدست رو روشن کنید و همینطور بگیردش تا پیدا کنه.البته این مشکل خودم بود گفتم شاید بدرد بقیه هم بخوره

من هم همین مشکل رو دارم....از توی accessory میزنم سرچ کنه..هدست هم فعال میکنم..ولی هیچی پیدا نمیکنه.....کنسول تنظیمات خاص دیگه نداره....چون به موبایل سریع میشناسونم..ولی به کنسول مشکل دارم...هدست هم از هدست بلوتوث های جنس خوبای سونی اریکسونه:cheesygri....:-"راستش ماله خودمم نیست..
عکس هدست

اين ليست تمام هدستايي كه با سوني كار ميكنند(تست شدن)

X3 Micro v1.2 Z9 v2.0
X2
Scala 500 v1.2 Scala 700 v2.0
ENBTHS-011 v1.2
  • HR-US
G6 Micro v 2.0
BT125 v2.0 (This is the headset that comes with the UK Warhawk bundle) BT135 v2.0 (This is the headset that comes with the US Warhawk bundle) BT150 v1.2 BT160 v1.2 BT325s v2.5 BT350 v1.2 BT500 v1.2 BT5010 v2.0 BT5020 BT8010 BT8040 JX-10 v1.2
HBM 300 v.1.2 HBM 710 v.1.2
H300 v1.2 (requires specific sequence of console, game, and headset start up; for all intents and purposes, incompatible) H350 v2.0 (interference with controller if turned on after game load, requires system restart) H500 v1.2 H500 v2.0 (interference with controller causing it to freeze and require a system restart) H505 v1.2 H605 v1.2 H670 v2.0 H700 v1.2 (interference with controller causing it to freeze and require a system restart) HT500 v1.2 (interference with controller causing it to freeze and require a system restart) HS655 v2.0 HS805 v1.2 HS810 v1.1 HS815 v1.1 HT820 v1.2 M3 v1.2 S9 HS820(krazyfrito) HS850(Krazyfrito)
Talksmart Pro 2 v2.0
BH-101 BH-102 v.2.0 BH-200 v.2.0 BH-202 v.1.2 BH-602 BH-900 v.2.0 HS-26W v.2.0 HS-36W v.2.0
5500 v 1.2
Discovery 640 v1.2 Discovery 655 v2.0 (One report of Failure[1]) Explorer 220 v1.2 Explorer 220 v2.0 Explorer 320 v1.2 Explorer 330 v1.1 M 2300 v1.1 Pulsar 590A v2.0 Pulsar 590E Voyager 510 v1.2 Voyager 520 v2.0
Voice Star VS610 v1.1
WEP170 v1.2 WEP200 v2.0
Official Bluetooth headset for PlayStation 3 (This is the headset that comes with the bundle of the game, SOCOM: U.S. Navy SEALs Confrontation)
HBH-35(works but has a problem with echo) HBH-300 v1.1 HBH-602 v1.1 HBH-608 HBH-610 v2.0 HBH-662 HBH-IV835 HBH-IV840
SA505 v2.0
Freestyler 500 v.1.2
ET2000 v.1.2
BlueParrot B150TK v1.2
iMuffs MB210 v.2.0

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or