KILLZONE 3 پرده برداری شد!

Morteza

Temptation Resisted
گرافیست سایت
files_hotTopics__In-KZhot%5Bw620h210mresizeByMinSize_cropToSize%5D.jpg

برای دیدن جزئیات بیشتر به صفحه اصلی رجوع کنید.

ترجمه صفحه اصلی نیز مشکلی نداره....
یعنی حرف من درست بوده دیگه ... :biggrin1:
عین جمله متن خبر این بود :
  • اگر با JetPackها به سمت هلگاست ها شلیک کنید، " همانند شمع های رومی منفجر خواهند شد " .
پس من درست گفتم دیگه :
اگر با Jetpack ها به سمت هلگاست ها شلیک کنید : هلگاست ها همانند بادکنک منفجر می شوند
چون این دو از نظر معنایی با هم فرقی ندارن ... فقط مخاطب ایرانی چه می دونه شمع رومی چیه ؟!!

به نظر من متن اصلی رو ویرایش کنید و این رو قرار بدید چون درست تر هست:biggrin1:

آخرین ویرایش:
^^ شما مثل اینکه هر چقدر هم برات توضیح بدند باز متوجه نمیشی و حرف خودت رو میزنی...
خبر تو صفحه اصلی این اشتباه رو داره که ویرایش میشه.
چه کسی برای من توضیح داد که خبر صفحه اول ویرایش می شه ؟؟ از تخیلات خودتون صحبت می کنید ؟ کسی اینجا حرف از ویرایش نزد
شما عضو تحریریه ... شما ناظم سایت .. پس این یعنی چی ؟؟؟
Mʊrti
ترجمه صفحه اصلی نیز مشکلی نداره....
ایشون هم عضو تحریریه هستن ... میگن مشکلی نداره

ما الان باید به ساز کی برقصیم ؟؟؟:confused:

--------------------------------------------------------------------
پس یعنی الان Dinosaur درست می گه دیگه ؟ ;)
منظورش نحوه ی ترکیدن هلگاست ها نبود منظورش این بود که به هلگاست هایی که جت پک دارن شلیک کنی می ترکن نه خودت با جت پک به هلگاست ها شلیک کنی و اونا بترکن !

دوستان اینقدر موشکافانه جلو می رید که آدم رو به تحسین وادار میکنید!
به دستور کیوان برای بهتر درک کردن عبارت نامفهموم :دی، جمله زیر رو جایگزین میکنم.

اگر به Helghast هایی که با Jetpack در حال پرواز هستند شلیک کنید، مانند شمع roman منفجر می شوند.
ممنون کیوان جان

همکاری nd در ساخت موتور گرافیکی میتونه این بازیو از لحاظ رنگ بندی خیلی کمک کنه.همچنین ساختار داستانی و روایتی بازی و شخصیت پردازی دقیق بازی باید بهش توجه ویژه ای بشه. تنوع مراحل باید در این شماره لحاظ بشه چون شماره دو این بازی از این لحاظ واقعا خسته کننده بود که فکر میکنم همینجور هست و وجود مرحله برفی میتونه این قضیه رو اثبات کنه.
نمیدونم چرا بعد از mw2 مراحل برفی محبوبیت پیدا کردن:biggrin1:
فقط خدا کنه بتونن با 60 فریم بازی رو عرضه کنن که اونوقت خیلی نونوار میشه.حتی اگه یه مقدار از گرافیکش هم بزنن به نظر من ارزششو داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or