KILLZONE 3 پرده برداری شد!

Morteza

Temptation Resisted
گرافیست سایت
files_hotTopics__In-KZhot%5Bw620h210mresizeByMinSize_cropToSize%5D.jpg

برای دیدن جزئیات بیشتر به صفحه اصلی رجوع کنید.

اگر با JetPackها به سمت هلگاست ها شلیک کنید، " همانند شمع های رومی منفجر خواهند شد " .
این ترجمه تو صفحه ی اصلی سایت بود.
من یکم شک کردم بهش.
خودم فکر می کنم ترجمه درستش می شه اگه به هلگاست های دارای جت پک شلیک کنید مثل شمع های رومی منفجر خواهند شد.
If you shoot Helghast with jetpacks, they’ll “explode like roman candles”
ترجمه درستش کدومه؟اخه نمی شه که با شلیک تیر منفجر شه...

ترجمه درستش کدومه؟اخه نمی شه که با شلیک تیر منفجر شه...
بعد می گن ترجمه اشکالی نداره ... ( از نظر ساختاری مشکل داره)
------------------------------------------------------------------------------------
اگر با JetPackها به سمت هلگاست ها شلیک کنید، " همانند شمع های رومی منفجر خواهند شد " .
-----------------------------------------------------------------------------------
عزیز من مخاطب فارسی زبان اینو دقیق نمی فهمه ... مثلا شما باید تغریبا این رو این طور ترجمه کنید
اگر با Jetpack ها به سمت هلگاست ها شلیک کنید : هلگاست ها همانند بادکنک منفجر می شوند

البته این فقط مثال هست ... ترجمه باید برای مخاطب قابل درک باشه

بعد می گن ترجمه اشکالی نداره ... ( از نظر ساختاری مشکل داره)
------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------
عزیز من مخاطب فارسی زبان اینو دقیق نمی فهمه ... مثلا شما باید تغریبا این رو این طور ترجمه کنید
اگر با Jetpack ها به سمت هلگاست ها شلیک کنید : هلگاست ها همانند بادکنک منفجر می شوند

البته این فقط مثال هست ... ترجمه باید برای مخاطب قابل درک باشه
منظورش نحوه ی ترکیدن هلگاست ها نبود منظورش این بود که به هلگاست هایی که جت پک دارن شلیک کنی می ترکن نه خودت با جت پک به هلگاست ها شلیک کنی و اونا بترکن ! concentrate

• Jetpacks double as a weapon, which basically means a machine gun mounted right on top of it.
  • If you shoot Helghast with jetpacks, they’ll “explode like roman candles”
  • To control the jetpack, you “have to activate bursts of speed in midair, propelling yourself across further distances.”
منظورش نحوه ی ترکیدن هلگاست ها نبود منظورش این بود که به هلگاست هایی که جت پک دارن شلیک کنی می ترکن نه خودت با جت پک به هلگاست ها شلیک کنی و اونا بترکن ! concentrate
قسمت قبل و بعد اون نوشته رو بخون ;) داره نحوه استفاده از جت پک رو توضیح می ده

آخرین ویرایش:
این قضیه جت پک ها هم عجب داستانی شده :دی
اینی که دوستمون گفتن درسته :
منظورش نحوه ی ترکیدن هلگاست ها نبود منظورش این بود که به هلگاست هایی که جت پک دارن شلیک کنی می ترکن نه خودت با جت پک به هلگاست ها شلیک کنی و اونا بترکن !

وقتی با جت پک روی هوا هستن , اگه بهشون شلیک کنیم مثل Roman Candle میشن. Roman Candle هم توی گوگل سرچ کنین این جور چیزا میاد :
02886IMMRomanCandle.jpg

یعنی هلگاستی که سوار جت پک هست , بعد از تیر زدن به جت پک میترکه و یه همچین حالتی براش پیش میاد ! نه اینکه هلگاست روی زمین باشه و با جت پک بهش تیراندازی کنیم و این شکلی بشه :دی

قسمت قبل و بعد اون نوشته رو بخون رو بخون ;) داره نحوه استفاده از جت پک رو نشون می ده
عزیزم من برداشتتو از پست اون دوستمون گفتم اون دوستمون گفته بود متن اینجوری به نظر میرسه که : اگه به هلگاست هایی که جت پک دارن تیز بزنی می ترکن ( If you shoot Helghast with jetpacks ) ولی اینجوری ترجمه شده ( If you shoot with jetpacks Helghast ) ولی شما نحوه ی ترکیدن هلگاست ها رو گفته بودی. بهتر بور اون دوستمون تو ترجمه به جای شمع رومی از فشفشه یا یه همچین چیزی استفاده می کرد :دی

آخرین ویرایش:
عزیزم من برداشتتو از پست اون دوستمون گفتم اون دوستمون گفته بود متن اینجوری به نظر میرسه که : اگه به هلگاست هایی که جت پک دارن تیز بزنی می ترکن ( If you shoot Helghast with jetpacks ) ولی اینجوری ترجمه شده ( If you shoot with jetpacks Helghast ) ولی شما نحوه ی ترکیدن هلگاست ها رو گفته بودی.فک نمی کنم این حرف من بی ربط با جت پک باشه.
من دقیق نگرفتم ... نگفتم بی ربط هست گفتم داره نحوه استفاده رو توضیح می ده

یعنی هلگاستی که سوار جت پک هست , بعد از تیر زدن به جت پک میترکه و یه همچین حالتی براش پیش میاد ! نه اینکه هلگاست روی زمین باشه و با جت پک بهش تیراندازی کنیم و این شکلی بشه :دی
oooh .. تشکر
( مگه هلگاست ها هم قراره جت پک داشته باشن ؟؟ )

اگه این طور باشه می شه مثل آتش بازی ... هلگاست ها رو رو هوا می ترکونی ... امیدوارم باحال باشه

این ترجمه هم یعنی غلط هست ؟؟
در صفحه اول سایت در خبر مربوط به Killzone3
http://www.bazicenter.com/news/1705

اگه این طور باشه می شه مثل آتش بازی ... هلگاست ها رو رو هوا می ترکونی ... امیدوارم باحال باشه
می شه مثل زدن همون A TAK (نمی دونم نوشتن درستش چه جوریه :biggrin1:) تو Killzone 2 فقط با این تفاوت که اینبار توش آدمه و هلگاست :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or