KILLZONE 3 پرده برداری شد!

Morteza

Temptation Resisted
گرافیست سایت
files_hotTopics__In-KZhot%5Bw620h210mresizeByMinSize_cropToSize%5D.jpg

برای دیدن جزئیات بیشتر به صفحه اصلی رجوع کنید.

آی قلبم . یکی منو بگیره .

I Love You Killzoneeeeeeeeeeeee .

بازی در مراحل برفی ! یعنی موتور چه پیشرفتی داشته از Killzone 2 به این نسخه .
بازی هم که باید تو Vekta اتفاق بیفته . فقط حیف که هلگاست نیستیم.

منم همین الان تو ویجی دیدمش واقعا شوکه شدم چیکار دارن میکنن چه E3 بشه امسال واسه سونی، صدرصد یکی از موضوعاتی هستش که سونی تمرکز ویژه ای روی این( بازی که چه عرض کنم .......) داره .
ببین چند میلیون دلار واسه این خرج کنن.

OMG! :eek: وای دارم پس میوفتم ! ضربان قلب منفی ! یا خدااااااااااااااااااااااااااا ! خبر فوق العاده ای بود ! بالاخره رسمی معرفی شد .

البته هنوز خیلی مونده تا عرضه بشه ، الان پاک کنی باز گرد و خاک میشینه و تار عنکبوت می گیره دوباره کاری میشه. :smile:

آرش پس چی شد اينهمه ميگفتی ميخوام خودم تاپيکشو بزنم !? ..... الان رفتم ديدم تاپيکشو عليرضا زده ......

آرش پس چی شد اينهمه ميگفتی ميخوام خودم تاپيکشو بزنم !? ..... الان رفتم ديدم تاپيکشو عليرضا زده ......
والا اون موقع که یکی داشت از اسکن ها عکس می گرفت که ساعت 2 3 نصفه شب به وقت ما بود، منم خواب بودم. ساعت 4 هم هم رفتم دانشگاه که وسط کلاس نقشه کشی صنعتی بودم خبر بهم رسد. 150 کیلومتر با تهران فاصله داشتم و اینجا واسه خودش غوغایی بوده. نمیتونیم زور بگیم که :دی

البته دوست نداشتم اینجوری معرفی بشه چون برای روز انونس شدنش برنامه داشتم که متاسفانه تهران نبودم.

من و آرش نداریم اگه خیلی اشتباه کردم آرش خودش بگه میگم به نیما یا آریا تاپیک رو پاک کنن آرش بزنه تازه خیلی بهتر هم میشود از نوشته های آرش هم استفاده میکردیم .;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or