Killzone 3 متنوع تر از Killzone 2

• Thread starter Thread starter exit
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

exit

کاربر سایت
killzone30.jpg

این متن خلاصه ای از ترجمه متن اصلی میباشد

Steven Ter Heide در آخرین صحبت هاش در Eurogamer Expo 2010 به تفاوتهایی بین ساختار KZ 2 و KZ 3 اشاره کرده . اون گفته Killzone 3 چیزهای بیشتری نسبت به Killzone 2 داره .
اون به دومورد اشاره کرده : بهبود سیستم control بازی و همین طور پرداختن به داستان بازی.

Steven Ter Heide در صحبت هاش به این اشاره میکنه که ما از طریق feedback ها و کامنت های گیمر ها در Furom ها متوجه ایرادات و خواسته های گیمرها شدیم .
اون میگه : (( در سیستم control بازی ما ایرادات رو رفع کردیم همینطور در قسمت داستان بیشتر به فرهنگ و ساختار زندگی Helghast پرداختیم . خیلی از مردم از ما درباره سیاره Helghast سوالات زیادی کردن اونا میخوان بدونن که اونجا چه جور جاییه ؟ زندگی اونها به چه شکلیه ؟ بهمین خاطر تیم ما توجه بیشتری به این قضایا داشته ، ما در طول بازی cut-scene هایی از زندگی در Helghast خواهیم داشت و به شما نشون میدیم که چه اتفاقاتی در اونجا رخ داده .))

ببخشید اگه بد ترجمه کردم

http://www.vg247.com/2010/10/02/guerrilla-says-killzone-3-will-have-more-variety-than-killzone-2/

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Morteza
آقا دمت گرم ولی لا اقل منبعی ، چیزی ...
بعد عنوان تاپیک مبهمه ...
چیه کیلزون 3 بیشتر از ک.ز. 2 ؟!
من مشکلم با کنترل کیلزون بوده همیشه ... ( همچین میگم همیشه انگار 13(!) نسخه اومده ازش :دی !

خیــــــــــــــــــــــــلی قدیمیه! این صحبت ها خیلی قدیمیه!
صحبتی که در مورد زندگی هلگاست ها شده.

والا این چیزیکه من همین چند دقیقه پیش تو Net خوندم از قدیم و جدید بودنش اطلاعی ندارم
جزوه خبر های جدید VG247 بود !!!!!!!

والا این چیزیکه من همین چند دقیقه پیش تو Net خوندم از قدیم و جدید بودنش اطلاعی ندارم
جزوه خبر های جدید VG247 بود !!!!!!!
عزیز دستت درد نکنه برای خبر. خبر جدیده ولی مطالب قدیمیه.
من توی کنترل با فریم ریت مشکل داشتم. کاشکی رونتر بشه.

عزیز دستت درد نکنه برای خبر. خبر جدیده ولی مطالب قدیمیه.

تو متن کامل طرف اشاراتی به بهبود کنترل و bug ها داشته احتمالا مشکل رفع شده
البته من شخصا با Frame Rate مشکلی نداشتم!!!

منم با کنترلش مشکل داشتم هم شماره اولش هم شماره دومش
مگه کنترولش چه جوری بود ؟
اصلا تو دست نبود منکه باهاش راحت نبودم مخصوصا قرار گیری دکمه ها و عملکردش حتی نمیشد عوضشون کرد خیلی سخت بهش عادت کردم اینجور بگم بهتره اصلا بهش عادت نکردم نه تو شماره اولش نه دومش

آخرین ویرایش:
من مشکلم با کنترل کیلزون بوده همیشه ...
تو متن کامل طرف اشاراتی به بهبود کنترل و bug ها داشته احتمالا مشکل رفع شده
پس همگی به صحبتهای خودتون متوجه هستید که Killzone 2 چیزی در حد Halo killer (!) نبود!:d چون تمامی این فعل ها خلاف فعلهایی هست که برای halo killed by killzone! استفاده میشه! بیشتر شبیه Killzone loser! میمونه این جملات!
پ.ن:دوستان شوخی بود قتل عام نکنید منو!:x:d

آقا دمت گرم ولی لا اقل منبعی ، چیزی ...
بعد عنوان تاپیک مبهمه ...
چیه کیلزون 3 بیشتر از ک.ز. 2 ؟!
من مشکلم با کنترل کیلزون بوده همیشه ... ( همچین میگم همیشه انگار 13(!) نسخه اومده ازش :دی !
کلا بد ترجمه شده ! تایتل خبر هم این هست :Killzone 3 متنوع تر از Killzone 2 ، نه اون چیزی که دوستمون ترجمه کرده .

مهمترین قسمتی هم که ترجمه نشده ، داستان بوده که یارو گفته : تیم در مورد داستان داره بیشتر از گذشته روی فرهنگ و تمدن زندگی هلگاست ها فوکوس میکنه ! میگه خیلی از مردم تو فروم درخواست دادن در مردم تمدن هلگاست ها میخواستن بدونن ! و اونها میخواستن بدونن سیاره و زندگی اونها به چه شکلی هست ! پس ما هم در KZ3 بیشتر اون سمت هلگاست ها رو مورد توجه قرار دادیم ! زندگی اونها به صورت Cut-Scene هایی در بازی وجود خواهد داشت ! گفته میخوان نشون بدن در جهان چه اتفاقاتی افتاده و چرا این اتفاق ها افتاده و شما خواهید فهمید چرا دشمنانتان اینقدر خطرناک هستن .

• Like
Reactions: TOP Game

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or