Killzone 3 متنوع تر از Killzone 2

• Thread starter Thread starter exit
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

exit

کاربر سایت
killzone30.jpg

این متن خلاصه ای از ترجمه متن اصلی میباشد

Steven Ter Heide در آخرین صحبت هاش در Eurogamer Expo 2010 به تفاوتهایی بین ساختار KZ 2 و KZ 3 اشاره کرده . اون گفته Killzone 3 چیزهای بیشتری نسبت به Killzone 2 داره .
اون به دومورد اشاره کرده : بهبود سیستم control بازی و همین طور پرداختن به داستان بازی.

Steven Ter Heide در صحبت هاش به این اشاره میکنه که ما از طریق feedback ها و کامنت های گیمر ها در Furom ها متوجه ایرادات و خواسته های گیمرها شدیم .
اون میگه : (( در سیستم control بازی ما ایرادات رو رفع کردیم همینطور در قسمت داستان بیشتر به فرهنگ و ساختار زندگی Helghast پرداختیم . خیلی از مردم از ما درباره سیاره Helghast سوالات زیادی کردن اونا میخوان بدونن که اونجا چه جور جاییه ؟ زندگی اونها به چه شکلیه ؟ بهمین خاطر تیم ما توجه بیشتری به این قضایا داشته ، ما در طول بازی cut-scene هایی از زندگی در Helghast خواهیم داشت و به شما نشون میدیم که چه اتفاقاتی در اونجا رخ داده .))

ببخشید اگه بد ترجمه کردم

http://www.vg247.com/2010/10/02/guerrilla-says-killzone-3-will-have-more-variety-than-killzone-2/

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Morteza
کنترلش خیلی سنگین و کنده ، از لحاظ تیزی ، سرعت و روونی به پایه Call of Duty نمیرسه
اکثرا با اینش مشکل داشتن

خوب معلومه COD خالی بندیه...تو COD مقدار دویدن از 30 متر تجاوز نمی کرد احتمالا یارو کل دوره ی آموزشیش رو رفته بوده استحلاجی ولی تو کیل زون بیشتر از 100 مترمیتونستی حرکت سریع داشته باشی حتی وقتی پرش میزدی باز هم به دویدن ادامه میداد...

این دوستانی که اینجوری میگن همشون به قول خودشون کالاف باز هستن (COD) و همونطور که کنترل COD خیلی خیلی آسونه اینها نمیتونن کیلزون بازی کنند و بیخودی ایراد میگیرن.

بازی باید چالش بر انگیز باشه نه اینکه یک بچه 3 ساله هم بیاد شاخ بشه.

KZ 3 اگه 4 چیز رو درست کنه خدا تر از قبل میشه .

1. داستان پردازی بهتری داشته باشه .(داستانش عالی هستش روایتش بد هستش )
2.این موشن رو از روی SNIPE وردارن یا به کاربر اجازه بدن سنسش رو کم و زیاد کنه .
3.این مردک بد دهن رو از این SEV جدا کنن .
4.غول های مثل غول آخرش بیشتر داشته باشه بازی که کاربر رو به چالش بکشه وقتی روی ELITE میری .

.غول های مثل غول آخرش بیشتر داشته باشه بازی که کاربر رو به چالش بکشه وقتی روی ELITE میری .

شوخی نکن!:دی من امدم روی Elite بازی کنم، با زور گریه به قسمت اخر رسیدم، بعد خودکشی هم که کردم نتونستم مرحله آخرش رو رد کنم!:دی وقتی ان درهای بالا باز میشد و RPG زن ها میومدن سر سه سوت نفله میشدم!:دی

KZ 3 اگه 4 چیز رو درست کنه خدا تر از قبل میشه .

1. داستان پردازی بهتری داشته باشه .(داستانش عالی هستش روایتش بد هستش )
2.این موشن رو از روی SNIPE وردارن یا به کاربر اجازه بدن سنسش رو کم و زیاد کنه .
3.این مردک بد دهن رو از این SEV جدا کنن .
4.غول های مثل غول آخرش بیشتر داشته باشه بازی که کاربر رو به چالش بکشه وقتی روی ELITE میری .
پسر این موشن روی اسنایپش خیلی باحال بود که :d ایده ی جدیدی هم بود الان همه ی بازیا طرف توی زوم اسنایپ نفس می کشه بعد یه دکمه می زنی نفسش رو حبس می کنه نشونه ثابت میشه اینجا لرزش و حرکت دست خودت باعث حرکت و تکون خوردن نشونه میشه :dبا این ویژگی لذت هدشات دوچندان که هیــــــــــچ صد چندان میشه :d نه مثل یه بازیایی از 500 متری یه آدم( آدم که چه عرض کنم ,نقطه!) در حال دویدن رو میشه هدشات کرد !:d من که خیلی با این ویژگی حال کردم :d
-------------------
من یکم اعصاب ندارم دستم یکم میلرزه برای همین وقتی بازی میکنم خیلی باید به خودم فشار میوردم که خونسرد باشم تا دستم لرزش نداشته باشه .:d

موقع بازی کردن مخصوصا افلاین خیلی برام مهم هستش برای همین تمام بی اعصابیم رو سر زمان و قدرت تمام کردن بازی میزارم برای همین یکم بی اعصاب میشم نکنه یه وقت بازیکه دوست دارم کمتر از زمان مقرر که همه تمامش کردن تمامش کنم نتونم .
چقدر با احساس بازی می کنی و ملتو می کشی :d

آخرین ویرایش:
Eliteـش که خوب بود زیاد سخت نبود :-" فقط باس آخرش سخت بود! که اونم بعد از حدود 10 ساعت بازی کردن :d بالاخره رد شد! :d اگر پلات بازی قشنگ نبود عمرا رو این درجه میرفتم :d

امیدوارم مثل KZ2 طراحی تروفی هاش عالی باشه! :d

شوخی نکن!:دی من امدم روی Elite بازی کنم، با زور گریه به قسمت اخر رسیدم، بعد خودکشی هم که کردم نتونستم مرحله آخرش رو رد کنم!:دی وقتی ان درهای بالا باز میشد و RPG زن ها میومدن سر سه سوت نفله میشدم!:دی

ماکان خیلی هم راحت بود فقط کافی بود به اون کپسول ها شلیک کنی که زیر آتیش ها بود وقتی به چوب زیر آتیش شلیک میکردی کپسول مشخص میشود بعد با 1 گلوله میفرستادیشون اون دنیا .;)

درجه سختی Elite هم بردارن جوونای این مرز و بوم از سر نوب بازی زمین و زمان ُ و هرمان هالست ُ فحش ندن :دی

آرش چرا به نظر من خیلی هم بازی راحت بود روی ELITE .:d اولش یکم فوش دادم مرحله اول بعدش دیگه حل شود .:d

پسر این موشن روی اسنایپش خیلی باحال بود که :d ایده ی جدیدی هم بود الان همه ی بازیا طرف توی زوم اسنایپ نفس می کشه بعد یه دکمه می زنی نفسش رو حبس می کنه نشونه ثابت میشه اینجا لرزش و حرکت دست خودت باعث حرکت و تکون خوردن نشونه میشه :dبا این ویژگی لذت هدشات دوچندان که هیــــــــــچ صد چندان میشه :d نه مثل یه بازیایی از 500 متری یه آدم( آدم که چه عرض کنم ,نقطه!) در حال دویدن رو میشه هدشات کرد !:d من که خیلی با این ویژگی حال کردم :d

من یکم اعصاب ندارم دستم یکم میلرزه برای همین وقتی بازی میکنم خیلی باید به خودم فشار میوردم که خونسرد باشم تا دستم لرزش نداشته باشه .:d

موقع بازی کردن مخصوصا افلاین خیلی برام مهم هستش برای همین تمام بی اعصابیم رو سر زمان و قدرت تمام کردن بازی میزارم برای همین یکم بی اعصاب میشم نکنه یه وقت بازیکه دوست دارم کمتر از زمان مقرر که همه تمامش کردن تمامش کنم نتونم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or