Killzone 3 حجیم ترین عنوان PS3 تا بحال !!

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Nima

مدیر انجمن
files_images__8465169%5Bw500h400mresizeByMaxSize%5D.jpg

برترین عنوانهای PS3 تابحال همگی عناوینی بودند که حجم آنها بر روی BD بسیار بالا بوده ، از این جمله میتوان به بازیهایی نظیر MGS 4 ، GOW III ، Uncharted 2 اشاره کرد که البته حجیم ترین بازی بر روی PS3 تابحال FF XIII میباشد .
طبق گفته منبع خبر Killzone 3 که تا کمتر از 1 ماه دیگه منتشر خواهد شد با حجمی معادل 41.5 گیگابایت FF XIII را نیز پشت سر خواهد گذاشت !
این در حالی است که عنوان قبلی از این سری یعنی Killzone 2 که 2 سال پیش منتشر شد تنها 12 گیگابایت حجم داشت و این افزایش 3.5 برابری برای KZ3 بسیار جالب و قابل توجه است !!!! :-/

من اصولا وقتی ببینم تجربه انلاین بازی وقت تلف کردنه دور و برش نمیرم!!! شما همه چیزا رو تجربه کردی مثل اینکه؟
پس یعنی KZ2 رو آنلاین تجربه نکردی ؟!

خوبه خودت هم میگی وقتی 12 گیگ بود 3 دقیقه لودینگ داشت حالا که 41 گیگ هست حساب کن ببین چقدر لودینگ داره؟
عزیز جوری پست نده که کلاً ماهیت خودتو ببری زیر سوال! حجم چه ربطی به لود داره ؟ خوبه بالاتر هم اشاره شد که هرچی حجم بازی بیشتر باشه و فشرده سازی صورت نگیره (که به لطف بلو-ری این مهم رو در اکثر بازی های PS3 میبینیم) کنسول مشغول عمل ران کردن فایل های فشرده نمیشه و مستقیماً اطلاعت رو میخونه که این خودش مسبب نرم تر اجرا شدن و بلاشک کوتاه تر شدن موارد بارگزاری در بازی هست!

بازم میگم منم میتونم فایل 1 مگی رو تبدیل به 8گیگ بکنم و این نشونه ی عقب موندگی سازنده ی بازی هست که نمیتونه فایل های بازی رو به صورت فشرده در بیاره!!
یک ضرب المثلی هست که میگه: سری که درد نمیکنه رو چرا دسمال ببندیم ؟!!

ترولر!!!!!فارمر!!!!یعنی چی اینا؟
Means you :))

• Like
Reactions: Aʍir Rәzʌ
حس می کنم فکر می کنی خیلی خوشمزه باشی البته امیدوارم این احساسم غلط باشه چون حتما اطلاع داری که جدیدا کاربران با نمک عاقبت خوشی از سمت مدیریت بازی سنتر ندارند. در ضمن بارم اینم میزارم به حساب ندونستنت که من با هیچکس شوخی ندارم و این حرفایی که زدی رو فقط این بار میزارم به حساب اینکه نمیدونستی این چیزارو و اشتباه کردی و شوخی کردی.

بله ... Multiplayer ِ این بازی وقت تلف کردن ِ ! بله ... EDGE ـیی که به بازی 7 داده بخش مولتی پلیر بازی رو ستایش می کنه، منتقد Gamespot بر میگرده اینو میگه :

Killzone 2 boasts amazing visuals, an intense campaign, and extraordinary online play that will keep you coming back for more

تو تمام نقد ها تمام منتقدین چه اونی که 7 داده چه اونی که 10 داده بخش چند نفره بازی رو ستایش کرده، البته اونا نمی فهمن، منم که شبانه روز بازی کردم نمی فهمم، شما می فهمی.

آها، پس هر چقدر حجم بازی بیشتر باشه، لودینگ هاش بیشتر ِ ! اینم به دانشم اضافه شد، ممنونم ازت واقعا !
Guerrilla Games اصلا بیخود می کنه کلا ... بیخود می کنه بازی رو فشرده نمی کنه، به جهنم که برای مردم دنیا ارزش قائله و مثل فیلم های برتر هالیوودی از چند زبان و زیر نویس استفاده می کنه، غلط کرده دمو هاش بهترین کیفیت و رزولوشن رو دارند، اصلا به Guerrilla Games ربطی نداره بلوری 50 گیگ فضا داره، باید بازیش رو فشرده کنه. چه معنی داره ...

count it

• Like
Reactions: Tommy Fisher
خوبه خودت هم میگی وقتی 12 گیگ بود 3 دقیقه لودینگ داشت حالا که 41 گیگ هست حساب کن ببین چقدر لودینگ داره؟
دقیقا شما کجا لودینگ 3 دقیقه ای دیدی؟ اگر بتونی یک فیلم از این لودینگ 3 دقیقه ای بگیری من ممنون میشم! :d

از بالا به پایین:اقای فیشر!!!1 دلیل بیار کخ چرا بخام باهات بحث کنم؟ چه ربطی داشت اخه سری که درد نمیکنه دستمال میبندن؟شما منظورت رو خودت هم نفهمیدی فهمیدی؟
همه DoTaبازی میکنن اینجا جدیدا؟
_________________________________________________________________________________

والا وقتی تو لودیگ شما این دسته رو تکون میدی صفحه هم تکون میخوره کیییف میکنی متوجه گذر وقت نمیشی!!!

من اصولا وقتی ببینم تجربه انلاین بازی وقت تلف کردنه دور و برش نمیرم!!! شما همه چیزا رو تجربه کردی مثل اینکه؟
omg-wtf.jpg

واقعا نمیدونم چی بگم !!!‌:|

آقـــا این تاپیــک فوق العاده بود ، تشکر میکنم از تمام دوستان بابت شور مضاعفـــی که در من ایجاد کــردن :دی به حماسه آفرینی های خودتون ادامه بدین :دی

آره اولاش یکم برام جالب بود دسته رو تکون میدادم! :d ولی نه دیگه این همه وقت! شما که دیدی 3 دقیقه وقت میبره یا برامون فیلم بگیر از این 3 دقیقه یا یکی رو بیار شهادت بده 3 دقیقه لودینگ داشته(یکی درست حسابی نه مثل خودت که فقط می خوای بازی رو بکوبی! ) یا هم یک ویدیو برام بیار که 3 دقیقه لودینگ داشته!
الکی از خودت نگو 3 دقیقه لودینگش وقت میبره و این چیزا!
یعنی می خوای بگی کیفیت بازی نسبت به KZ2 هیچ تغییری نکرده ؟
بهترین مولتی پلیر هم روی PS3 از نظر خیلی ها همین KZ2 بوده! و خیلی هم کامل بود MPـش ! چی میگی وقت تلف کردن بوده!!!
خیلی باحالی کلا :d :d :d

عزیزان من!!! شما فرق وقت تلف کردن و بیهوده بودن رو نمیفهمید؟
وقتی با این سرعت فوق العاده اینترنت وارد بازی میشید ولی بیشتر از اون که بخایین بازی کنید تو لودینگ هستید و لگ داره بازی؟بعدش میایی میگی EdGe گفته انلاینش فوقالعاده بوده؟

اخه کدوم از شما این بازی رو میتونید بدون لگ بازی کنید؟ وقتی هم پشت سر هم لود و لگ باشه میشه وقت تلف کردن!!

لگ ؟؟؟ :d جالبه سرورهای بازی واقعا عالی بودند! و کمتر کسی رو دیدم تو این بازی لگ داشته باشه! من خودم که اصلا و ابدا لگ نداشتم!!!
لودینگ هم همچین طولانی نبود! یکجوری میگید انگار 3 دقیقه پشت لودینگ بودید! (خودت گفتی 3 دقیقه ولی تا حالا هیچکی 3 دقیقه پشت لودینگ نبوده! ) فوقشم بگیریم 1 دقیقه! حداقل 15 دقیقه بازی کردی 1 دقیقه این وسط یعنی خیلی وقت تلف میشه ؟

عزیزان من!!! شما فرق وقت تلف کردن و بیهوده بودن رو نمیفهمید؟
وقتی با این سرعت فوق العاده اینترنت وارد بازی میشید ولی بیشتر از اون که بخایین بازی کنید تو لودینگ هستید و لگ داره بازی؟
ببخشید ولی من لگ نداشتم:دی
سرورا اختصاصی بود برادر.

ممنون از کاربر majidpotter616 که فقط قصد داره به دانش ما اضافه کنه . ایشون اصلا قصد ندارن بازی رو بکوبن ! کی جرات داره چنین تهمتی به ایشون بزنه ؟!ایشون در تمام مراحل ساخت بازی حظور داشتن و به این نتیجه رسیدن که
وقتی با بازی قبلی این بازی هیچ فرقی نداره اگرم داشته باشه در حد نخود هست چرا باید حجم بیش از 3 برابر شده باشه؟
شما که در مراحل ساخت بازی حضور داشتید یه ایده به سازنده-ها میدادید که بازیرو به صورت پچ عرضه کنن ! معنی نداره بخوان از ما پول یک بازیه کامل رو بگیرن !
شما ته منطق هستید . پیشنهاد اول من به شما اینه که اونجایی که بازی میکنید یک ADSL 256 بگیرید راحت بدون کوچکترین لگی بازی کنید .
فقط خدا نکنه او تیکه-ای که نقل قول کردم درباره-ی بازیه انحصاریه 369 باشه !
این خبر هم پیرو حجم بازی هرچند که قدیمی هست اما لازمه عنوان کنم:
Guerrilla Games: Killzone 3 won’t have load times
الان صورت بعضیا دیدن داره :))

• Like
Reactions: Politiciλn
یکی از حسناش اینکه بازی احتمالا چند وقت زودتر بدستت میرسه و دیگه نمی خواد سازنده خودشون رو برای فشرده سازی بدون افت کیفیت .....بدن
روی لودینگ هم 100 درصد تاثیر داره....."بستگی به بازیش داره"
روی کیفیت صدا هم همینطور
چپوندن چنتا زبون و غیره هم هست
تمرکز روی بخشهای دیگه بجای اتلاف وقت رو الگوریتمهای فشرده سازی تکسچرها و غیره

اصلا چه معنی میده وقتی نیاز به فشرده سازی نیست خودشون رو اسفالت کنند و بازی رو فشرده کنند؟:)):)):))

مرسي خيلي خوب بود

من نشنیده بودم که حجم بازی ربطی به لودینگ داشته باشه ! والله یه سری بازی ها الکی لودینگ اعصاب خورد کن دارند ولی توی kz2 من اصلا همچین چیزی رو ندیدم نهایتا برای هر مرحله 1 یا 2 دقیقه نمیدونم واقعا بعضی ها بر اساس چه منطقی این حرف ها رو میزنند ؟؟؟ درضمن چون خودم kz 2 به صورت دزد دریایی :d بازیش کردم میدونم که حجم بیشتر بازی به خاطر ساپورت از زبان های مختلف در ویدیو هاست ! مثلا همون ویدیو اول بازی با 6 7 نوع زبان مختلف وجود داشت ! توی این یکی هم همین هستش

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or