panteA
کاربر سایت
آرش متفاوت ترین FPS یی که تا حالا دیدم Killzone بود!!از این که خیلی فکر کردی و نهایتا یک راز بسیار بزرگ و مخوف رو کشف کردی بسیار ممنونم !
اولا که بزار برات چند تا نکته رو روشن کنم چون با توجه به رنک و ساعات بازی کردنت هنوز تجربه نداری .
یک اینکه تمام اون هایی که بازی های Only Bodycount بازی می کنن بلا استثنا این Ribbon رو دارند ، بلا استثنا ! پس اون امتیازگیری من تخیلی محوسب نمیشه چون در شرایط برابر هست .
شما عادت نداری واسه همین شوکه شدی ، چون دفعه اولت بود داشتی با ما بازی میکردی .
تو همون دستی که من 89 تا کیل و 300 و خورده ای امتیاز داشتم ، شما نهیاتا 15 تا کیل داشتی و 2 برابر همین هم مرده بودی ، یه نگاهی به فاصله بندازی دیگه داشتن یا نداشتن ریبون که جلوی بازی شما رو نمیگیره فقط امتیازهات بیشتر میشه .
نکته بعدی اینکه توی بازی های Body Count هر کیل همراه با یه امتیازی هست به نام Mission Point . توی بادی کانت ، هر کیل 2 امتیاز حساب میشه و هر هدشات 3 امتیاز . با داشتن ریبون به هر کدوم از اینها یک واحد اضافه میشه پس میبینیم که خیلی تفاوت محسوسی ایجاد نمیشه به خصوص راجع به رتبه های پایین در بازی .
اصلا قصدم مچ گیری نیست یا بخوام کسی رو کوچیک کنم ، اصلا . اینا رو گفتم تا بدونی به کسی که شب و روز وقت گذاشته و بازی کرده و اینجوری امتیاز میگیره خیلی راحت نیای بگی تخیلی و اخرش واسه من اسپویلر ردیف کنی و به قول خودت رازمو بفهمی .
با Aiming کند و قابل لمس و طبیعی. کسایی هم تو Multiplayer این بازی موفق اند که فوق العاده تخریبی بازی کنند و با Aiming اش کنار بیان. (مثل ما:biggrin1 نه مثل Noob های تو MW2 که کمپ میکنن!
آخرین ویرایش: