Kill Zone 2 Clan:Iranian Helghast IRHE

من نمی دونم :biggrin1:ولی کلا اشتباهات زیادی زخ داد ولی جمع حال داد......ولی من یک مسئله ای رو بگم درمورد تعویض کلن من یک شفاف سازی اساسی:
من از IRHE اومدم بیرون گفتم برای خودتم بهتره این جوری.....ولی نرفتم من توی کلن PART دلیل داشت و دلیلش هم این بود که:
من می دونم محسن نمی خواد منو و دلیل هم دارم و اونم اینه که :من به محسن گفتم این ویت بده بعد جواب نمی داد به حامد گفتم گفت به محسن بگو منم بازم گفتم قشنگ هست تو ایدیمم سه بار گفتم و حالا وقتی که محسن دید من رفتم یک جا دیگه pm زد که من به حامد گفتم این ویت کنه و منم بهش گفتم چرا زود تر نکردی و گفت من پریروز به حامد گفتم و کلا اگر همه این ها رو جمع بزنیم معلوم می شه.
کامیار جون کلن چه ارزشی داره بخوام برات طاقچه بالا بزارم من برات INVATE میفرستم هر موقع که اومدی قدمت رو چشم

سلام اقا میثم خودت کاری کردی بچه ها از کلن برن خودتم میدونی برو روش فکر کن.خدا کنه کلنت همیشه اول باشه خودتم همین طور. اینقدر ولخرجی نکن ضرر میکنی 100000 والور رو خودت تنها نگرفتی حواست باشه

100000 تا ولور رو نکونه تو برای من گرفتی یادم نیست البته راست میگی بازی اخر فقط تو بودی :laughing:که سر جمع 1 الا 2 بازی تو بودی یکی اون بازیکه از وسط بازی میزد به عصابت از بازی میزدی بیرون بازی با روسیه رو میگم :biggrin1:خودتم میدونی بقیه بردهاهم بچه ها بودن ولی توی همه مسابقات خودم بودم از 50 تا برد 40 خودم بودم وسلام بقیه هم مثل برهان 10 بوده خودت 7 درصد بقیه اعضا 1 درصد نبودن البته اون یه درصد هم مفید نبوده :love::biggrin1:مثلا کسانی هم بودن 1 درصد هیچی نخواستیم 3 درصد منفی بودن:sick: که نمی خوام اسمشونو بگم:love::eek:

اول شوخی میکنم به دل نگیری :cheesygri
کامی جون کلن های ایرانی هم خیلی خوبن :cheesygri
ولی تو تو کلن های ایرانی هم نمیتونی رشادتی از خودت نشون بدی بری تو کلن های خارجی باید روزی 18 ساعت انلاین باشی که :confused:
ولی امیدوارم هرجا باشی موفق باشی کوچچک:love:
به کوری دشمنان اسلام کلن ایرانیان هلگاست به رتبه 109 رسید البته میارمش زیر 100 تا حالا هم توی ایران کسی نیومده زیر 200 بعد از من فکر کنم ارش باشه :evil::cheesygriبعدهم.......کلن های تازه جمعو جور شده :love::love:
وای وای اینو دیگه یه جای دیگه نگو اخه خیال میکنن یکو تنها رفتی به سراغ دشمنان اسلام تا جایی که همه یادشونه تا من بچه هارو تو کلن نیاوردم این کلن 109 شما داشت اون پایین های جدول له میشد برهان اومد مسابقه گذاشت و گروهی بردیم و 100000 والور گرفتیم و کلن یکم جون گرفت
در دیزی بازه حیا گربه کجا رفته!

100000 تا ولور رو نکونه تو برای من گرفتی یادم نیست البته راست میگی بازی اخر فقط تو بودی :laughing:که سر جمع 1 الا 2 بازی تو بودی یکی اون بازیکه از وسط بازی میزد به عصابت از بازی میزدی بیرون بازی با روسیه رو میگم :biggrin1:خودتم میدونی بقیه بردهاهم بچه ها بودن ولی توی همه مسابقات خودم بودم از 50 تا برد 40 خودم بودم وسلام بقیه هم مثل برهان 10 بوده خودت 7 درصد بقیه اعضا 1 درصد نبودن البته اون یه درصد هم مفید نبوده :love::biggrin1:مثلا کسانی هم بودن 1 درصد هیچی نخواستیم 3 درصد منفی بودن:sick: که نمی خوام اسمشونو بگم:love::eek:
داری جوک میگی در حد تیم ملی!
دیگه برای همه مشخصه که باعث باخت ها خودت بودی از یازی کردن فقط همینو یاد گرفتی که سرتو بندازی پایین بری یکی بزنی یکی بخری
درصد هات منو کشته چه جوری حسابشون کردی،زرنگ شدی;)
موندم من هیچی چون برام مهم نیست ولی چه جوری توی بردها،عرفان،امیر،اشکان،کامیار رو حساب نکردی محسن رو هم 7% حساب کردی(بحث این درصد ها خیلی جالبه)
تو که جرات یه مسابقه گذاشتن با کلن pars نداشتی حالا اومدی از دلاوریات صحبت میکنی درسته اسم تایپیک irhe:cheesygri هست ولی دیگه نباید توهمات ذهنیتو با واقعیت ها یکی کنی

البته من این رو نمی خواستم بگم ولی وقتی من اومدم توی کلن، کلن 12 برد 12 باخت و 2 مساوی داشت. ولی با تلاش هایی که من و حامد و کامیار و اشکان و احسان و تا حدودی هم خودت کردیم تونستیم به 40 برد و 22 باخت برسیم. بعدش من رفتم مسافرت و برگشتم. وقتی اومدم شوکه شدم. دیدم کلن 51 برد و 35 باخت داره. حامد اومد به من گفت میثم همش مسابقه 1VS1 یا 2VS2 میزاره و خودش هم پایه ثابت هست و تو اکثرشون باختیم. کلن فقط به والور نیست. به تعداد برد باخت و داشتن تاکتیک در بازی هست. در مورد درصدها هم که بهتره اصلا صحبت نکنیم چون کلا دستات همین جوری رفت رو کیبورد. من تو 10 تا بودم؟ خیلی نمک نشناسی میثم. ضرب المثل حامد کاملا به جا بودش. حالا ببینم بازی MAG بیادش می خوای چیکار کنی

من یک چیزی بگم و اونم اونه که من حاضرم همین الان بازی کیل رو بفروشم ولی نرم توی کلنی که لیدر کلنش هر چی متلک و تیکه داره بندازه و فقط کم مونده فحش بده !بعد بگه من خدای کیل زونم شما هیچی حالیتون نمی شه !

پ.ن:منظورم اقا محسن هست.

آخرین ویرایش:
بابا من نمک نشناس نیستم ولی خیلی خندم میگیره از شما عرفان خدای بودش ولی اشکانو امیر سر هم 2 بازی با من نبودن انوقت حامد تو داشتی لیتل میزدی ما بکوب تا ساعت 5 صبح داشتیم مسابقه میزاشتیم انوقت میگی از پارس میترسم صفحه های قبل رو بخونی می فهمی من خیلی به ارش گفتم بیا چندتا مسابقه بزنیم نزد البته اگه یادتون باشه وقتی که شما هم بودید در خاست دادم بهشون ولی 1vs1 که ارش قبول نکرد من از خودم خیالم راحت بود اون موقعه ترس از شما می کردم که باخت بزارید رو دستمون انوقت تو اودی بچه ها رو اوردی همم اون رفیق فابریکات که میدونی با چه جوری اوردمشون توی کلن یادته مگه دیگه حافظه تو از دست دادی بعدش میگی تو مانع باخت بودی کدوم بازی بود شما شده بودید اول من شده بودم دوم خدا وکیلی بود من همش اول بودم خیلی چیزا هست که نباید بگم اونم به خاطر رفاقتی که با هم داشتیم برهان دوست من وقتی بچه ها نبودن من که نمی شه 4vs4 بزارم اگه یکی از چهار تا نیاد تیم 100در 100 باخته ولی من در کل قدر دوستان رو دونستم ولی شما نه کمی فکر کنید ببینم چی شده که اینقدر بهتون بر می خوره بعدش هر حرفی زدم بیشتر جنبه شوخی داشته بعدش خوبی که از حد بگذرد نادان فکر بد کند:blushing:

من یک چیزی بگم و اونم اونه که من حاضرم همین الان بازی کیل رو بفروشم ولی نرم توی کلنی که لیدر کلنش هر چی متلک و تیکه داره بندازه و فقط کم مونده فحش بده !بعد بگه من خدای کیل زونم شما هیچی حالیتون نمی شه !

پ.ن:منظورم اقا محسن هست.

زدی تو خال:eek::love:

حالا من بی طرف می گم ولی اینکه نشد اقا اساسینیشن شده من شدم تارگت محسن اومده دنبالم با این که یارمه منو بزنه !!!!بعد می گه چرا باختیم !!!رفته اون وسط ادا در می اره بعد توی راند اخر که تارگت اون ها شد مهدی می گه برو بکشش !!که 3 3 کنیم !!!!!بعدم که نشد هر چی تونست بهم گفت که چی بشه ؟می گه مردنت زیاده !!اگر خیلی جو گرفتت بیا پیریوس بزینیم بهت می گم.

حالا من بی طرف می گم ولی اینکه نشد اقا اساسینیشن شده من شدم تارگت محسن اومده دنبالم با این که یارمه منو بزنه !!!!بعد می گه چرا باختیم !!!رفته اون وسط ادا در می اره بعد توی راند اخر که تارگت اون ها شد مهدی می گه برو بکشش !!که 3 3 کنیم !!!!!بعدم که نشد هر چی تونست بهم گفت که چی بشه ؟می گه مردنت زیاده !!اگر خیلی جو گرفتت بیا پیریوس بزینیم بهت می گم.
چی میگی واسه خودت. اگه map ماله من بود friendly fire نداشت که تو رو بخوام بزنم.هر قدر دوست داری بمیر به من ربطی نداره خودت ضرر میکنی ولی هر وقت تو تیم من هستی نمیر که عصبانی میشم.کی ادعای خدایی کیلزون رو داره؟ من که ندارم .همه کیلزون واسه خودت.اینقدر نیا اینجا کرکری بخون چرا وقتی کیلزون بازی میکنی زبون نداری؟واسه تو هیچوقت جو نگرفتم چون در این حد واندازهها نمی بینمت بچه .یه دفعه دیگه نه اینجا هر جای دیگه که بخوای در مورد من حرف مفت بزنی اون چیزایی رو که لیاقتشونو داری از من میشنوی

نه حتما خودت تنهایی گرفتی ما خبر نداریم:confused:.این در صدها رو چه جور حساب کردی استاد یاد ما هم بده:confused:.کیلزون یه بازیه زیاد خودتو اذیت نکن اگه واقعی بود چی میکردی:-".یه ضرب المثل هست میگه خدا.....:eek:رو دید که شاخ بهش نداد .

بابا من نمک نشناس نیستم ولی خیلی خندم میگیره از شما عرفان خدای بودش ولی اشکانو امیر سر هم 2 بازی با من نبودن انوقت حامد تو داشتی لیتل میزدی ما بکوب تا ساعت 5 صبح داشتیم مسابقه میزاشتیم انوقت میگی از پارس میترسم صفحه های قبل رو بخونی می فهمی من خیلی به ارش گفتم بیا چندتا مسابقه بزنیم نزد البته اگه یادتون باشه وقتی که شما هم بودید در خاست دادم بهشون ولی 1vs1 که ارش قبول نکرد من از خودم خیالم راحت بود اون موقعه ترس از شما می کردم که باخت بزارید رو دستمون انوقت تو اودی بچه ها رو اوردی همم اون رفیق فابریکات که میدونی با چه جوری اوردمشون توی کلن یادته مگه دیگه حافظه تو از دست دادی بعدش میگی تو مانع باخت بودی کدوم بازی بود شما شده بودید اول من شده بودم دوم خدا وکیلی بود من همش اول بودم خیلی چیزا هست که نباید بگم اونم به خاطر رفاقتی که با هم داشتیم برهان دوست من وقتی بچه ها نبودن من که نمی شه 4vs4 بزارم اگه یکی از چهار تا نیاد تیم 100در 100 باخته ولی من در کل قدر دوستان رو دونستم ولی شما نه کمی فکر کنید ببینم چی شده که اینقدر بهتون بر می خوره بعدش هر حرفی زدم بیشتر جنبه شوخی داشته بعدش خوبی که از حد بگذرد نادان فکر بد کند:blushing:
والا من چیزی از نوشته هات نفهمیدم ولی اون دوستای فابریک که میگی که من اوردمشون الان بیا ببین چه جوری میترکونن(به خصوص امیر)،بعد میای میگی که اون زمان هایی که داشتی کلن مچ میزاشتی من داشتم lbp بازی میکردم ولی دیگه همه میدونن برهان هم بالا گفت نمیدونم قضیه چی بود که تو هر کلن مچ باید یکی از پایه های ثابت تو میبودی 2 بار قرار بود من برم که دیدم با کمال پررویی خودت رفتی که برهان از این کارت عصبانی شده بود
درکل اگه تو لیدر خوبی بودی هیچ کس از کلنت نمیرفت و اینقدر هم ناراضی نداشتی پس نیا بگو من خوبم شما بدین

به نظر من هم یکی دیگه از دلایلی که بچه ها از کلن رفتن این بود که تو قدرت اداره بین بچه ها رو نداشتی. هی از بقیه میپرسیدی که این بازی کی بیاد البته به جز خودت. Leader اون کسی هست که بگه امشب ساعت 10 بازی داریم و 4VS4 هست و یارها هم محسن و حامد و امیر و میثم(خودم) هستندف نه اینکه بیاد شور بزاره که کی بیاد تو بازی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or