Kill Zone 2 Clan:Iranian Helghast IRHE

میثم هم مشکلش همینه که بچه ها حاضر نیستن و می ترسه موقع مسابقه هم همین بساط بشه حالا همه فردا شب کیل زون حتما حتما حاضر باشن تا یک جمع بندی کنیم;)

امشب خوب بود اصلا لگ نداشتم ولی تا بچه ها اضافه شدن کار من تموم شد خیلی لگ پیدا کردم..

فکر نکنم از کانکشن من باشه چون تو MAP های 32 نفره خارجی راحت بازی میکنم..

امشب خوب بود اصلا لگ نداشتم ولی تا بچه ها اضافه شدن کار من تموم شد خیلی لگ پیدا کردم..

فکر نکنم از کانکشن من باشه چون تو MAP های 32 نفره خارجی راحت بازی میکنم..

منم دقیقا مشکل تو رو دارم

تو map 32 نفره اصلا نه لگ دارم نه چیزی

اما وقتی با شما بازی میکنم لگ پیدا میکنه؟!:confused:

سلام به همگی من همه پست هاتونو خوندم من اصلا نه ترسی دارم نه چیزی از ترنمنت من بحث من اینه کی میتونه تا لحظه اخر منو همراهی کنه بچه ها هستن میان نمی گم نمیان کامیار میاد ساعت 10 که میشه میره بخوابه اذیت نشه فردا که میره کلاس اقا امیر یاد فیفا کردهاون یکی خونشون خالی هستش دوستانش پیششن اون یکی میخواد بره اسپانیا اون یکی تازه فضا نورد شده که انداختمش بیرون اون یکی اینترنتش قطع شده اون یکی یاد مسافرت کرده و...... خیلی از بچه های کلن میگن مسابقه مسابقه مثل بازی خودمون نیست دلت بخواد بزاری اخر شب بیای مسابقه که شروع بشه 10 دقیقه فرصت داری بیای اگه نیای اگه بازی 6 نفره باشه 3 نفر بیاد 3 تا نیاد باخت 100 در صد هستش بادی کانت که نیست انوقت اگه بازی شروع بشه دیگه اعضای که دیر اومدن راه نمی ده تو مسابقه کلنی گرفتید بازی ها تو 10 دقیقه انجام میشه بودی رفتی تو مسابقه اگه نبودی من تو رو از کجا گیر بیارم اسپانیا خونه خالی مسافرت فضا نوری خدا وکیلی من به دوستان خیلی محبت کردم نه به هیچ کدومشون نگفتم نوکر همشون هم هستم ولی دیگه خیلی دارید زیر پای منو خالی می کنید خیلی از بچه ها من نمیشناسم فقط بچه های خوب کلن گفتن بیارمیشون گفتم اره خودشون هم میدونن انوقت من همه کاره نیستم تو این کلن مثلا 5 تا افیسر داره همه هم رفاقتی شدن افیسر وگرنه اصلا نمی دونن افیسر باید چه کار کنه کارش چیه من که میگم بشن دوتا حالا خودتون انتخاب کنید تورنمنت رو هم بی خیال باشید من هزار مشکل برام پیش اومده ولی سر ساعت خودم رسوندم حالا 5 نفر میخوام خدا وکیلی هر کی میتونه بیاد بگه اره ه کس نمی تونه بگه نه
من که بهترین یار های کلنمون اینا هستن برای مسابقه
من محسن حامد برهان اگه بیاد هر شب احسان اگه بیاد کامیار امیرو اشکان رو هم حالا ول کنید فقط فقط هم به خاطر حامد نمی رن بیرون کاوه که مثلا رفیق قدیمی ما هستش اصلا حال کنه میاد حال هم نکه نمیاد ادم لارجی تشریف داره امین هم همین طور یار همیشه مومن محسن بودش که اگر تا ساعت 7 صبح بودم اون هم بودش خلاصه هر کس میتونه باشه بگه قرار بود من مسابقات رو از چهار شنبه بزارم ولی کسی طالب نیست بگید کی میاد من منتظرم خلاصه فکر نکنید اگه شما نباشید کلن فلجه (خودشم میدونه ) به کسی بر نخوره . کلن های اول جهان 2 یا 3 نفر هستن منم همون سه نفر رو می خوام ثابت ثابت همه نظرشون رو بگن در باره کلن چه ازنفر اول کلن چه از نفر اخر کلن خدا وکیلی خجالت نکشید راستش رو بگید اگه کسی هم قول بده بیاد ولی نیاد اونم کارش بعد مسابقه تموم میشه kick وسلام این بود متن نامه شروع کنید حامد تاپیک رو هم به امیر و اشکان بده هر کسی هم که حقشه بگید تا بندازم بیرون:love::evil:

به به میثم چی نوشتی:biggrin1:
من که تا حالا همیشه بودم ولی گفتم ایشالا از جمعه صبح در خدمتت هستم. در مورد کارهای افیسر هم می تونی برای Clan خودش مسابقه بزاره و هماهنگ کنه تو Eventها من اینا رو بلدم ولی وقتی تو نیستی میان به من پیشنهاد میدن چیکار کنم؟ ممکنه تو مسابقه رو قبول نکنی. در مورد بهترین نفرات اون موقع که ما بودیم و تو هنوز نیومده بودی به نظر من فعالترین ها به ترتیب: حامد، خودم، کامیار،احسان، امین، امیر و اشکان بودند و من کلا یک روز بیشتر با تو بازی نکردم. خلاصه توی تورنومنت ها من از جمعه همیشه باهات هستم و میتونی روم حساب کنی. نفر سوم هم باید یکی باشه که کم بیمره و زیاد بکشه. مثل احسان و حامد. امشب هم باهاشون هماهنگ کن برین بازی کنید دیگه.
موفق باشید

من نتونستم همه رو بخونم ببخشید ولی اون بخشی که من می رم کلاسم ن کلا یک شنبه و سه شنبه کلاس دارم و بس بقیه شب ها من همیشه بودم مگر ااین که چی بشه در مورد بقیه هم من هم نظرم با میثم ولی میثم خون خودتو کلری نکن :biggrin1:

من که اصلا کاره ای نیستم تو کلن . ولی تو همین 2 3 روز که حرفا همه بکس رو شنیدم و مخصوصا میثم . کاملا بش حق میدم بدبخت هر شب میگفت ساعت 9 باشین تازه خودشم میموند تا ساعت 3 شب که اگه کسی اومد متوجه شه که فردا باید بیاد ولی خوب هیشکی نمیومد البته از یطرف تابستون و مسافرت و این حرفام هست. باید از ی روز به بعد رو تعیین کنین که اگه دیگه کسی نیومد kick . با این که عضو نیستم ولی مطمینم اون قسمت نامه general به people of the hellghast :biggrin1: که میگه" یکی میخواد بره مسافرت" منظورش منم.:biggrin1:
چاکره همه بکس. امیدوارم کسی رو ناراحت نکرده باشم. از بازی دیشب هم ممنون.
ما که همیشه آویزونه psn هستیم:biggrin1:.بعد مسافرت نیز همیطور.
موفق باشین.

میثم جان اونبارم بهت گفتم اگر میخوای مسابقه بگزاری تو همین تاپیک اعلام کن که همه ببینن و قرار مسابقه رو همینجا بگزاریم هرکی هم نیومد خوب جریمش کن..

مثلا بگو فردا یک مسابقه 4 به 4 داریم بعد اعضا رو مشخص کن و بهوشن بگو که حتماً باید سر ساعت بیان یکی دونفرم به عنوان ذخیره انتخاب کن.. بعد هماهنگ میکنیم اگر یکی از اعضای اصلی کار داشت یکنفر از ذخیرها جایگزینش بشه..

الان خودت برنامه مسابقه (نه تمرین) بریز ببین کی ها قوانین رو درست اجرا میکنن.

میثم جان فقط یک نکته. دیدی که من امروز اومدم و می خواستم ثابت کنم که الکی من رو افیسر نکردی. با اینکه تیم تو و مهدی و کامیار از من و حامد و اشکان قوی تر بود. من امتیازم تو بازی از همه بالاتر بودش ولی متاسفانه بازی رو باختیم. خلاصه من هستم باهات اگه خواستی برای فردا هم یک تورنومنت 2 یا 3 نفره ردیف کنم من و تو و یا من و تو و حامد بریم. منتظر خبرت هستم.

من اگر مسابقه باشه تو تمام شرایط هستم..البته اگر ما رو قابل بدونید..

فقط من شنبه صبح دارم میرم مسابقه دو سه روز نیستم..

برهان اسم امتیاز بالا نیار که کنسول رو می اندازم سرت :biggrin1:چی بود مثل روح یک هو میدیدی اه برهان کو یک هو می دیدی از تو دیوار زدت :biggrin1:

برهان اسم امتیاز بالا نیار که کنسول رو می اندازم سرت :biggrin1:چی بود مثل روح یک هو میدیدی اه برهان کو یک هو می دیدی از تو دیوار زدت :biggrin1:
من که مشکلی نداشتم امروز:biggrin1: فقط مهدی مثل روح من رو میزد. اصلا نمیدیدمش:biggrin1: تو هم که میای تو بازی به قول خودت حجم بازی میره بالا و لگ من 100 برابر میشه:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or