دوست عزیز ID یکی از ما هارو توی PSN ADD کن(به عنوان دوست) بعد توی قسمت WARZONE گزینه ی join friends انتخاب کن،اگه اون زمان دوستت on باشه و کیلزون بازی کنه اسمش میاد و اون map که داره بازی میکنه،برو روی اسم دوستت و انتخابش کن.اینجوری وارد بازی با دوستت میشیسلام
من فردا با یکی از دوستام میخوام برم KillZone بخرم (اگه با بچه های اینجا نتونم موقتی عوض کنم) و 2روز خونشون خراب بشم که لایو بازی کنمش, میخواستم ببینم به عنوان میهمان میتونم با شماها بازی کنم؟ اگه میشه راهنماییم کنین که چیکار باید بکنم.
با تشکر
با تشکردوست عزیز ID یکی از ما هارو توی PSN ADD کن(به عنوان دوست) بعد توی قسمت WARZONE گزینه ی join friends انتخاب کن،اگه اون زمان دوستت on باشه و کیلزون بازی کنه اسمش میاد و اون map که داره بازی میکنه،برو روی اسم دوستت و انتخابش کن.اینجوری وارد بازی با دوستت میشی
حق داره کلن که الکی نیست که). یچیز دیگه چرا بکس ps3 تا ساعت 1 اونم بزور بازی میکنن؟:biggrin1: بابا xbox ما تا ساعت 5 صبح هم داشتیم بازی میکردیم:biggrin1: تازه وقتی میخواستیم بریم باید 3 ساعت التماس میکردیم تا بکس ولمون کنن.:biggrin1:.البته من زیاد رفیق تو ps3 ندارم. کلن 4 تا که یکیش میثم. ولی تا حالا قسمت نشده بازی کنیم. آخه همیشه کلن.
snid من: فقط منو تنها نذارین که میمیرم:dمیسم رو ادد کن بعد به اون بگو ازت تست میگیره اگه خوب بودی WelCome to IRANIAN HELGHASTسلام بکس
دوستان امیدوارم خوب خوش بگذره:biggrin1:.آقا ما هم مدتیست بسیار دراز که داریم kill zoone بازی میکنیم:biggrin1:.
این کلن عضو جدید نمیخواد؟ من هر شب دارم تنهایی بازی میکنم خسته شدم دیگه. سالی یبار 2 تا از بچه ها میاد اونم داره تو کلن بازی میکنه ما فقی فقرا رو راه نمیده:biggrin1حق داره کلن که الکی نیست که). یچیز دیگه چرا بکس ps3 تا ساعت 1 اونم بزور بازی میکنن؟:biggrin1: بابا xbox ما تا ساعت 5 صبح هم داشتیم بازی میکردیم:biggrin1: تازه وقتی میخواستیم بریم باید 3 ساعت التماس میکردیم تا بکس ولمون کنن.:biggrin1:.البته من زیاد رفیق تو ps3 ندارم. کلن 4 تا که یکیش میثم. ولی تا حالا قسمت نشده بازی کنیم. آخه همیشه کلن.
آقا بگذریم......کلا ما هم خوشحال میشیم به شما بپیوندیم.ما رو هم add کنین. اگه زحمتیه خوب آیدیتون رو بگید تا خودم بیام پیشوازتون.:biggrin1snid من: فقط منو تنها نذارین که میمیرم:d
RockMpkillerRock
سلام بکس
دوستان امیدوارم خوب خوش بگذره:biggrin1:.آقا ما هم مدتیست بسیار دراز که داریم kill zoone بازی میکنیم:biggrin1:.
این کلن عضو جدید نمیخواد؟ من هر شب دارم تنهایی بازی میکنم خسته شدم دیگه. سالی یبار 2 تا از بچه ها میاد اونم داره تو کلن بازی میکنه ما فقی فقرا رو راه نمیده:biggrin1حق داره کلن که الکی نیست که). یچیز دیگه چرا بکس ps3 تا ساعت 1 اونم بزور بازی میکنن؟:biggrin1: بابا xbox ما تا ساعت 5 صبح هم داشتیم بازی میکردیم:biggrin1: تازه وقتی میخواستیم بریم باید 3 ساعت التماس میکردیم تا بکس ولمون کنن.:biggrin1:.البته من زیاد رفیق تو ps3 ندارم. کلن 4 تا که یکیش میثم. ولی تا حالا قسمت نشده بازی کنیم. آخه همیشه کلن.
آقا بگذریم......کلا ما هم خوشحال میشیم به شما بپیوندیم.ما رو هم add کنین. اگه زحمتیه خوب آیدیتون رو بگید تا خودم بیام پیشوازتون.:biggrin1snid من: فقط منو تنها نذارین که میمیرم:biggrin1:
RockMpkillerRock
تو یکی حرف نزن:biggrin1:. من هر دفعه میام نیستت. حالا اگه xbox بود هر دفعه بودت. :biggrin1:چه عجب بالاخره پیدات شد..:biggrin1: من تو این کلن هیچکارم وگرنه دعودت میکردم..
میسم رو ادد کن بعد به اون بگو ازت تست میگیره اگه خوب بودی WelCome to IRANIAN HELGHAST
مگه آنفولانزاست :biggrin1:. شوخی کردم. چشم . ما نوکره داش میثم هم هستیم من میثم رو خیلی وقت اد کردم ولی خبری از تست نبود.میثمو رو اد کن.. چون اون تصمیم میگیره.. meysam_GOW :PSN ID
اقا کاوه هم اصلا نیستش این چند روز که من هستم از این به بعد کسی 10 روز اف باشه بیرون میره که حقی دیگری ضایع نشه اقا احسان هم اگه رات افتاد سری هم به کلن بزن