Kill Zone 2 Clan:Iranian Helghast IRHE

برهان مبارک باشه بابا میثم ترو سره جدت بیا به این امیر2009 و اشکان حالی کن که بیان کیل ما داریم کیل می زنیم اقا رفته GTA! LBP تموم شد این یکی شروع شد @

مرسی کامیار جان و ممنون از تو میثم. به نظر من هم باید یک صحبت جدی با امیر و اشکان بکنی. مخصوصا اشکان که افیسر هم هستش تو کلن. نمیشه که هر دفعه ما میایم تو بازی اینا نیستند

دوستان ببخشید من امشب یک مشکلی برام پیش اومده و اصلا نمی تونم PSN بیام. درضمن از فردا هم که میرم تهران دستگاهم رو همین جا میزارم چون که 4 یا 5 شنبه دارم برمیگردم. امیدوارم به همتون خوش بگذره. فعلا خداحافظ

Last edited by a moderator:
سلام

من فردا با یکی از دوستام میخوام برم KillZone بخرم (اگه با بچه های اینجا نتونم موقتی عوض کنم) و 2روز خونشون خراب بشم که لایو بازی کنمش, میخواستم ببینم به عنوان میهمان میتونم با شماها بازی کنم؟ اگه میشه راهنماییم کنین که چیکار باید بکنم.

با تشکر

سلام

من فردا با یکی از دوستام میخوام برم KillZone بخرم (اگه با بچه های اینجا نتونم موقتی عوض کنم) و 2روز خونشون خراب بشم که لایو بازی کنمش, میخواستم ببینم به عنوان میهمان میتونم با شماها بازی کنم؟ اگه میشه راهنماییم کنین که چیکار باید بکنم.

با تشکر
دوست عزیز ID یکی از ما هارو توی PSN ADD کن(به عنوان دوست) بعد توی قسمت WARZONE گزینه ی join friends انتخاب کن،اگه اون زمان دوستت on باشه و کیلزون بازی کنه اسمش میاد و اون map که داره بازی میکنه،برو روی اسم دوستت و انتخابش کن.اینجوری وارد بازی با دوستت میشی

دوست عزیز ID یکی از ما هارو توی PSN ADD کن(به عنوان دوست) بعد توی قسمت WARZONE گزینه ی join friends انتخاب کن،اگه اون زمان دوستت on باشه و کیلزون بازی کنه اسمش میاد و اون map که داره بازی میکنه،برو روی اسم دوستت و انتخابش کن.اینجوری وارد بازی با دوستت میشی
با تشکر
واسه این پرسیدم چون همه صفحه های تاپیکتون رو از روز اول دنبال میکردم و دیده بودم که با بچه های جدید معمولا بازی نمیکنین. البته من با خارجی ها هم بازی خواهم کرد تا بتونم کلاس های جدید رو باز کنم ولی زیاد فرصت نخواهم داشت.

سلام بکس
دوستان امیدوارم خوب خوش بگذره:biggrin1:.آقا ما هم مدتیست بسیار دراز که داریم kill zoone بازی میکنیم:biggrin1:.
این کلن عضو جدید نمیخواد؟ من هر شب دارم تنهایی بازی میکنم خسته شدم دیگه. سالی یبار 2 تا از بچه ها میاد اونم داره تو کلن بازی میکنه ما فقی فقرا رو راه نمیده:biggrin1:(حق داره کلن که الکی نیست که). یچیز دیگه چرا بکس ps3 تا ساعت 1 اونم بزور بازی میکنن؟:biggrin1: بابا xbox ما تا ساعت 5 صبح هم داشتیم بازی میکردیم:biggrin1: تازه وقتی میخواستیم بریم باید 3 ساعت التماس میکردیم تا بکس ولمون کنن.:biggrin1:.البته من زیاد رفیق تو ps3 ندارم. کلن 4 تا که یکیش میثم. ولی تا حالا قسمت نشده بازی کنیم. آخه همیشه کلن.
آقا بگذریم......کلا ما هم خوشحال میشیم به شما بپیوندیم.ما رو هم add کنین. اگه زحمتیه خوب آیدیتون رو بگید تا خودم بیام پیشوازتون.:biggrin1:psnid من: فقط منو تنها نذارین که میمیرم:d
RockMpkillerRock

سلام بکس
دوستان امیدوارم خوب خوش بگذره:biggrin1:.آقا ما هم مدتیست بسیار دراز که داریم kill zoone بازی میکنیم:biggrin1:.
این کلن عضو جدید نمیخواد؟ من هر شب دارم تنهایی بازی میکنم خسته شدم دیگه. سالی یبار 2 تا از بچه ها میاد اونم داره تو کلن بازی میکنه ما فقی فقرا رو راه نمیده:biggrin1:(حق داره کلن که الکی نیست که). یچیز دیگه چرا بکس ps3 تا ساعت 1 اونم بزور بازی میکنن؟:biggrin1: بابا xbox ما تا ساعت 5 صبح هم داشتیم بازی میکردیم:biggrin1: تازه وقتی میخواستیم بریم باید 3 ساعت التماس میکردیم تا بکس ولمون کنن.:biggrin1:.البته من زیاد رفیق تو ps3 ندارم. کلن 4 تا که یکیش میثم. ولی تا حالا قسمت نشده بازی کنیم. آخه همیشه کلن.
آقا بگذریم......کلا ما هم خوشحال میشیم به شما بپیوندیم.ما رو هم add کنین. اگه زحمتیه خوب آیدیتون رو بگید تا خودم بیام پیشوازتون.:biggrin1:psnid من: فقط منو تنها نذارین که میمیرم:d
RockMpkillerRock
میسم رو ادد کن بعد به اون بگو ازت تست میگیره اگه خوب بودی WelCome to IRANIAN HELGHAST

سلام بکس
آقا بگذریم......کلا ما هم خوشحال میشیم به شما بپیوندیم.ما رو هم add کنین. اگه زحمتیه خوب آیدیتون رو بگید تا خودم بیام پیشوازتون.:biggrin1:psnid من: فقط منو تنها نذارین که میمیرم:biggrin1:
RockMpkillerRock

چه عجب بالاخره پیدات شد..:biggrin1: من تو این کلن هیچکارم وگرنه دعودت میکردم..

میثمو رو اد کن.. چون اون تصمیم میگیره.. meysam_GOW :PSN ID

چه عجب بالاخره پیدات شد..:biggrin1: من تو این کلن هیچکارم وگرنه دعودت میکردم..
تو یکی حرف نزن:biggrin1:. من هر دفعه میام نیستت. حالا اگه xbox بود هر دفعه بودت. :biggrin1:
میسم رو ادد کن بعد به اون بگو ازت تست میگیره اگه خوب بودی WelCome to IRANIAN HELGHAST
میثمو رو اد کن.. چون اون تصمیم میگیره.. meysam_GOW :PSN ID
مگه آنفولانزاست :biggrin1:. شوخی کردم. چشم . ما نوکره داش میثم هم هستیم من میثم رو خیلی وقت اد کردم ولی خبری از تست نبود.

سلام به همه !!!!خود گویی و خود خندی عجب مرد هنر مندی چه ربطی داشت !
من یک لیست از افراد کلن تهیه کردم میزان فعالیتشون هست و هیچ پارتی بازی هم درش وجود ندارد ممنون:

افراد فعال:افرادی هستن که هر شب در کلن بودن نهایتن مدت غایبیشون 1 الی 2 روز بوده:
HAMED-SEV
FALLEN-ANJEL
KAMYAR_SAYAD

افراد نیمه فعال کسانی هستند که هر شب نه ولی هر 2 الی 1 روز یک بار حضور داشتند:
terova
amir2009
k-assaian
یک شخصی هم هست به اسم سامان که اسمشون طولانی هست ......

افراد متوسط که به صورت تفریحی امدند و بازی کردند:
اشکان(فارسی نوشتم چون سخت بود)

افراد خاموش یا خیلی کم امدند:
احسان

در صورت موجود نبودن اسمتون حتما یک پیامی چیزی بدین و من میثم و محسن رو نزاشتم چون نقص فنی داشتن :biggrin1:

سلام بچه ها دیشب که خیلی حال داد هر شب باشید ساعت 9 ولی حال کردی کامیار دارم راه میوفتم دیشب چه طور میزدم حامد خیلی قشنگ می میره:laughing:امشب ه م بیاد همه گی اقا امین هم موقعی که می خای بری بگو میخوام برم:blushing:نه هر وقت که حال کردی بیای هر موقع هم که دلت بخواد بری بچه ها دیشب بهشون بر خورد:love: اقا کاوه هم اصلا نیستش این چند روز که من هستم از این به بعد کسی 10 روز اف باشه بیرون میره که حقی دیگری ضایع نشه اقا احسان هم اگه رات افتاد سری هم به کلن بزن:-"

البته اگر ده روزش غیر موجه بود مثلا من خودمم ممکنه فردا برم تبریز تفریحی اون جا دست رسی ندارم !!حامد که می زنی کلش قل می خوره می ره اون ور منو میثم با کله حامد شوتبال زدیم :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or