نمی دونم تو از شاتل استفاده می کنی ؟؟اخه خیلی عجیبه !شاید حجم مپ با اومدن من می ره بالا فکر کنم :biggrin1:
البته حامد کامیار منظورش دیشب بود:biggrin1: جلسه دیشب به کجا رسیدش آخر؟:biggrin1:امشب ساعت 9 ولی خودم از ظهر هستم![]()
به مباحث فلسفی:cheesygriالبته حامد کامیار منظورش دیشب بود:biggrin1: جلسه دیشب به کجا رسیدش آخر؟:biggrin1:
آزه من هم با تو و اشکان و امیر Join شدم ولی هر کاری می کردم با ماله میثم نمیشدش:biggrin1: امشب هم حامد 9 زوده من نمی تونم بیام. ولی احتمالا 10 میام و تا 11 هستم بعدش هم 12 برمیگردم:biggrin1:به مباحث فلسفی:cheesygri
دیشب نمیدونم چی شده بود که نمی تونستیم join هم بشیم،ولی من با اشکان و امیر والبته میثم چتیدیم:biggrin1:
دارم یه خط دیگه میگیرم درست شد حتما میام:thumbup: خیلی دلم براتون تنگ شده
من که به راحتی می کشتمش و به راحتی هم میمردم:biggrin1: کلا 31 امتیاز اوردم که نشد 2.5 برابرش کنم:biggrin1:میثم قبول کن نمیمیری با شاتگان و قنداق تفنگ زدمت نمردی بعد می گی بهتر :biggrin1:
البته خیلی زود تر باید می افتادن بیرون
که وقت نشد و اقا برهان هم به خاطر زحمات ارجمندشون توی کلن به افیسر ی رسیدن البته 2 تا دیگه میوفتن بیرون یکی نوید و دیگری .. روم نمیشه بگم خودش میدونه اگه تا 4 شنبه خودش رو رسوند خوب ولی اگه نبود ...
من هر روز و شب هستم البته با داداشم که کمکم میکنه :blushing: در کل بچه کمک کنید تا همیشه حرف اول رو بزنیم