Kill Zone 2 Clan:Iranian Helghast IRHE

بچه ها من از صبح تونستم اپدیت کنم و بیام بازی البته lbp اپدیت نشد و ارور داد:confused:
از فردا از ساعت 9 ببایین تا یکم درست درمون بازی کنیم من از این به بعد صبح ها هم هستم و البته ظهر ها;)
خواستین اون زمان ها هم بازی میکنیم دیگه با خودتونه:biggrin1:

دوستان امشب به دلایلی بسی خفن نیستم در حضور گرم شما باید برم مهمونی تا 12 اینا نیستم از همه پوزش میخوام ولی خودمونیم دیشب چقدر سعی کردیم چت کنیم نشد !

به مباحث فلسفی:cheesygri
دیشب نمیدونم چی شده بود که نمی تونستیم join هم بشیم،ولی من با اشکان و امیر والبته میثم چتیدیم:biggrin1:
آزه من هم با تو و اشکان و امیر Join شدم ولی هر کاری می کردم با ماله میثم نمیشدش:biggrin1: امشب هم حامد 9 زوده من نمی تونم بیام. ولی احتمالا 10 میام و تا 11 هستم بعدش هم 12 برمیگردم:biggrin1:

بمیری خوبه با نمیری :cheesygri نمیری بهتره .این اینترنتا چند روزی که خرابن ولی در کل خوب بود هرشب بیاد مسابقات از روز4 شنبه شروع میشه یه تغییراتی هم تو کلن دادم با کمک حامد و ... امیر رو انداختم بیرون ارین رو هم انداختم بیرون:((البته خیلی زود تر باید می افتادن بیرون :pکه وقت نشد و اقا برهان هم به خاطر زحمات ارجمندشون توی کلن به افیسر ی رسیدن البته 2 تا دیگه میوفتن بیرون یکی نوید و دیگری .. روم نمیشه بگم خودش میدونه اگه تا 4 شنبه خودش رو رسوند خوب ولی اگه نبود ...:mad: من هر روز و شب هستم البته با داداشم که کمکم میکنه :blushing: در کل بچه کمک کنید تا همیشه حرف اول رو بزنیم:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or