Kill Zone 2 Clan:Iranian Helghast IRHE

چرا این جوری می شه ؟؟؟؟منظورم 20000 امتیاز گرفتم :دی حامد یک زنگ بزن به جایی که گرفتی نمی شه که !امشب بیام 10 ؟

آخرین ویرایش:
چرا این جوری می شه ؟؟؟؟منظورم 20000 امتیاز گرفتم :دی حامد یک زنگ بزن به جایی که گرفتی نمی شه که !امشب بیام 10 ؟
کامیار جان نمیدونم چه مرگشه که داره اینجوری حال منو میگیره:mad:
امشب بیا چراغ کلن رو روشن نگه دارید:love:
من وضعیتم از اسارت میثم بدتره:((

بابا حامد تو نیستی نمی شه تو نیستی هر کی می ره پی یک کاری اشکان و امیر یا با هم می شین LBP یا جدا مگر منو برهان که نمی شه تروا و این ها هم که نیستن من فقط دیشب با کاوه نیم دست زدم :biggrin1:

بابا حامد تو نیستی نمی شه تو نیستی هر کی می ره پی یک کاری اشکان و امیر یا با هم می شین LBP یا جدا مگر منو برهان که نمی شه تروا و این ها هم که نیستن من فقط دیشب با کاوه نیم دست زدم :biggrin1:
ps3 دارم full format میکنم شاید خدا خواست درست بشه!شما هم دعا کنید :blushing:
بزارین برگردم میثم از ریاست برکنار میکنم هرکس که غیبت غیر موجه داشته باشه از کلن بیرون میکنم:cheesygri

من چندتا سوال دارم
1 اینکه clan یعنی چی؟
2 اینکه منظورتون از Clan:Iranian Helghast IRHE چیه؟
3 اینکه چطوری میتونم امتیاز بدست بیارم که بیام عضو بشم؟
ممنون میشم جواب بدید
مرسی:love:

من چندتا سوال دارم
1 اینکه clan یعنی چی؟
2 اینکه منظورتون از Clan:Iranian Helghast IRHE چیه؟
3 اینکه چطوری میتونم امتیاز بدست بیارم که بیام عضو بشم؟
ممنون میشم جواب بدید
مرسی:love:

Clan مثل تیم میمونه... یک تیمی که سرپرست داره و میتونن با هم بازی کنن و با تیم های دیگه مسابقه بدن..

خوب اسم این تیم هم Iranian Helghast (هر تیمی یک اسمی داره)

باید وقتی که به PSN وصل شدی به قسمت Warzone بری و اونجا سرچ کنی تا چندتا Clan آزاد پیدا کنی و بعد داخل بشی و با اونها که قاعدتاً خارجی هستن بازی کنی و امتیاز کسب کنی.. هر چی بیشتر بکشی امتیاز بیشتری میگیری..

این امتیازها جمع میشه و بعد به نسبت اونها بهت رنک میده..

(خیلی راحت میتونی در عرض یکی دو ماه امتیاز بالای 10.000 کسب کنی و حرفه ای بشی)

حامد امشب جات خالی بودش. هیچکی نبودش:biggrin1: جات خالی یک بازی 405 امتیاز آوردم:biggrin1: درست شد حالا کارت؟
راستی یک خواهش هم داشتم کامیار بی زحمت دیگه Join بازی های من نشو. نمی دونم چرا تا تو میای بازی من لگ میگیره. تو هر 3 تا دستی که بازی می کردیم لگ داشتم ولی تو بقیش عالی و بدون لگ بودم. لطف می کنی. فقط هم تو بازی های کلن باید باهم بازی کنیم. ممنون

برهان این رو راست می گه و باحالیش اینه که بر عکس هم می شه اون موقع که ISA بود من هلگاست من لگ داشتم اصلا رفتم بیرون !!:biggrin1:دیدی برهان این اشکان و این ها چقدر بی توجهن می گم حامد اومدی اشکان رو افیسر کن اون اینترنتش مشکل نداره المانه :biggrin1:

Clan مثل تیم میمونه... یک تیمی که سرپرست داره و میتونن با هم بازی کنن و با تیم های دیگه مسابقه بدن..

خوب اسم این تیم هم Iranian Helghast (هر تیمی یک اسمی داره)

باید وقتی که به PSN وصل شدی به قسمت Warzone بری و اونجا سرچ کنی تا چندتا Clan آزاد پیدا کنی و بعد داخل بشی و با اونها که قاعدتاً خارجی هستن بازی کنی و امتیاز کسب کنی.. هر چی بیشتر بکشی امتیاز بیشتری میگیری..

این امتیازها جمع میشه و بعد به نسبت اونها بهت رنک میده..

(خیلی راحت میتونی در عرض یکی دو ماه امتیاز بالای 10.000 کسب کنی و حرفه ای بشی)

آقا مرسی بابت راهنماییت:love:

بچه ها دستگام رسید دستم گذاشتم ابدیت بشه از امشب من میام حامد فرقی نداره از اینترنته تو هستش ماله کاوه هم این جوری بود باید تو موقع خوبی بزاری ابدیت بشه فرمت اصلا ربطی نداره منم ازاد شدم بچه ها هر شب ساعت 10 به بعد بیاد بر هان گفتم باید حامد رو بدید تا من بیام انگار همین جور شدش :cheesygriخلاصه از همگی خیلی ممنون هم هستم که کلن رو به خوبی اداره کردن از برهان کامیار کاوه حامد ;)و..
ازن امشب من هستم من ازاد شدم محسن رو فعلا ازاد نکردن محسن خط خونشون خرابه تو کار درست کردن خطش هستش میاد اونم گفت سلا م به همتون برسونم گفت خیلی دلم براتون تنگ شده:((من امشب میام ولی خدا وکیلی نزنید چون من حبس کشیدم:blushing:دستم نیست بازی .خلاصه امشب باشید بچه ها :love:

برهان این رو راست می گه و باحالیش اینه که بر عکس هم می شه اون موقع که ISA بود من هلگاست من لگ داشتم اصلا رفتم بیرون !!:biggrin1:دیدی برهان این اشکان و این ها چقدر بی توجهن می گم حامد اومدی اشکان رو افیسر کن اون اینترنتش مشکل نداره المانه :biggrin1:
آره بابا من هم دیشب پرت شدم بیرون دیگه:biggrin1: وسط بازی بودش و کلی هم امتیاز داشتم پرت شدم بیرون اشکان و امیر که رسما بی خیال KZ2 شدن. راستی امتیاز 405 رو داشتی کامیار تو بازی اول:biggrin1: همه چشماشون افتاده بود پایین:biggrin1:

برهان یادت نیست من چقدر امتیاز گرفتن زرتی افتاد بیرون !!!بازم مشکل داشتی ظهر ؟؟؟حامد هم که درست شد وظعش امیر و اشکان دارن دوتایی LBP رو می رن :biggrin1:

برهان یادت نیست من چقدر امتیاز گرفتن زرتی افتاد بیرون !!!بازم مشکل داشتی ظهر ؟؟؟حامد هم که درست شد وظعش امیر و اشکان دارن دوتایی LBP رو می رن :biggrin1:
اون دو تا که من رو دیوانه کردن:biggrin1: الان داشتیم با حامد و تو بازی می کردیم خوب بودش ولی تو اومدی یکم سرعتم کمتر شدش.ولی نه به اندازه دیشب.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or