چرا این جوری می شه ؟؟؟؟منظورم 20000 امتیاز گرفتم
حامد یک زنگ بزن به جایی که گرفتی نمی شه که !امشب بیام 10 ؟
آخرین ویرایش:
کامیار جان نمیدونم چه مرگشه که داره اینجوری حال منو میگیرهچرا این جوری می شه ؟؟؟؟منظورم 20000 امتیاز گرفتمحامد یک زنگ بزن به جایی که گرفتی نمی شه که !امشب بیام 10 ؟

ps3 دارم full format میکنم شاید خدا خواست درست بشه!شما هم دعا کنید :blushing:بابا حامد تو نیستی نمی شه تو نیستی هر کی می ره پی یک کاری اشکان و امیر یا با هم می شین LBP یا جدا مگر منو برهان که نمی شه تروا و این ها هم که نیستن من فقط دیشب با کاوه نیم دست زدم :biggrin1:

من چندتا سوال دارم
1 اینکه clan یعنی چی؟
2 اینکه منظورتون از Clan:Iranian Helghast IRHE چیه؟
3 اینکه چطوری میتونم امتیاز بدست بیارم که بیام عضو بشم؟
ممنون میشم جواب بدید
مرسی![]()
نه مشکلی نداره داداش.فقط اگر save رو elite داری مواظب باش مثل من دوباره از اول نری.بچه ها یه سئوال فنی،من که دستگاهمو full format میکنم کل درجه هام و امتیازام میپره؟
منظورم اینترنتیش هست
Clan مثل تیم میمونه... یک تیمی که سرپرست داره و میتونن با هم بازی کنن و با تیم های دیگه مسابقه بدن..
خوب اسم این تیم هم Iranian Helghast (هر تیمی یک اسمی داره)
باید وقتی که به PSN وصل شدی به قسمت Warzone بری و اونجا سرچ کنی تا چندتا Clan آزاد پیدا کنی و بعد داخل بشی و با اونها که قاعدتاً خارجی هستن بازی کنی و امتیاز کسب کنی.. هر چی بیشتر بکشی امتیاز بیشتری میگیری..
این امتیازها جمع میشه و بعد به نسبت اونها بهت رنک میده..
(خیلی راحت میتونی در عرض یکی دو ماه امتیاز بالای 10.000 کسب کنی و حرفه ای بشی)

و..
من امشب میام ولی خدا وکیلی نزنید چون من حبس کشیدم:blushing:دستم نیست بازی .خلاصه امشب باشید بچه ها 
آره بابا من هم دیشب پرت شدم بیرون دیگه:biggrin1: وسط بازی بودش و کلی هم امتیاز داشتم پرت شدم بیرون اشکان و امیر که رسما بی خیال KZ2 شدن. راستی امتیاز 405 رو داشتی کامیار تو بازی اول:biggrin1: همه چشماشون افتاده بود پایین:biggrin1:برهان این رو راست می گه و باحالیش اینه که بر عکس هم می شه اون موقع که ISA بود من هلگاست من لگ داشتم اصلا رفتم بیرون !!:biggrin1دی برهان این اشکان و این ها چقدر بی توجهن می گم حامد اومدی اشکان رو افیسر کن اون اینترنتش مشکل نداره المانه :biggrin1:
اون دو تا که من رو دیوانه کردن:biggrin1: الان داشتیم با حامد و تو بازی می کردیم خوب بودش ولی تو اومدی یکم سرعتم کمتر شدش.ولی نه به اندازه دیشب.برهان یادت نیست من چقدر امتیاز گرفتن زرتی افتاد بیرون !!!بازم مشکل داشتی ظهر ؟؟؟حامد هم که درست شد وظعش امیر و اشکان دارن دوتایی LBP رو می رن :biggrin1: