Kill Zone 2 Clan:Iranian Helghast IRHE

مبارکه !!!!من با همین 256 و نمی دونم چقدر ترافیک(بین علما اختلافه)یک سری می گن 23 گیگ یک سری می گن 13 گیگ :biggrin1:حامد به حالت فرقی نداره !!بعد برهان اواتر درست نمی کنین و بعد اخرین چیز برهان تو کجا این سربازه رو ور می داره :biggrin1:

مبارکه !!!!من با همین 256 و نمی دونم چقدر ترافیک(بین علما اختلافه)یک سری می گن 23 گیگ یک سری می گن 13 گیگ :biggrin1:حامد به حالت فرقی نداره !!بعد برهان اواتر درست نمی کنین و بعد اخرین چیز برهان تو کجا این سربازه رو ور می داره :biggrin1:
من با این تفنگ بر نمیدارمش. با اونکی تفنگ هستش. بعدشم من همیشه Tactician هستم;)

ویرایش: حامد جان مبارکه:biggrin1: ایشالا بیای بترکونیم:biggrin1:

بچه ها منم یه دستگاه خریدم اگه خدا بخواد تا شنبه دستمه :love: منم هستم هر شب و روز24 ساعته :-"میخوام تو دو روز بیام رنک 4 رو بگیرم:evil:حامد خودت رو اماده کن :love:از بچه ها هم ممنون هستم که هر شب اومدن و نزاشتن کلن بخوابه از برهان و حامد و.... کاوه هم پیداش شده اگه خدا بخواد :love:

من رو یادت رفت :biggrin1:یک چیزی اینی که زدین اسکات من فقط توی پیریوس و زمین هایی که بشه می تونم اسکات وایسم ولی تو ردک که نمی تونم :-"

نمیدونم این اینترنت مشکل داره یا سرورهای بازی که من 5 بار اپدیت کردم هر 5 بار تا 99% رفت و اخرشم یه ارور داد زد تو ذوقم البته فکر کنم مشکل از طرف منه:(
ممنون برهان و کامیار جان:love:
دعا کنید این اپدیتارو بگیره با هم بترکونیم:biggrin1:

نمیدونم این اینترنت مشکل داره یا سرورهای بازی که من 5 بار اپدیت کردم هر 5 بار تا 99% رفت و اخرشم یه ارور داد زد تو ذوقم البته فکر کنم مشکل از طرف منه:(
ممنون برهان و کامیار جان:love:
دعا کنید این اپدیتارو بگیره با هم بترکونیم:biggrin1:
حامد همین الان که دارم برات این پست رو می نویسم آپدیتم تموم شدش:biggrin1: نمی دونم مشکلت چیه؟
ــــــــــــــــــــــــــ
پ.ن:در مورد امضاها هم چون محدودیت وجود داشتش و تو هم میگ فتی من شاخ انایپ هستم من Scout رو برات گذاشتم. احسان جان دوستم نیومده سایت هنوز که بگم برات درست کنه ببخشید

حامد همین الان که دارم برات این پست رو می نویسم آپدیتم تموم شدش:biggrin1: نمی دونم مشکلت چیه؟
ــــــــــــــــــــــــــ
پ.ن:در مورد امضاها هم چون محدودیت وجود داشتش و تو هم میگ فتی من شاخ انایپ هستم من Scout رو برات گذاشتم. احسان جان دوستم نیومده سایت هنوز که بگم برات درست کنه ببخشید
خوش به حالت من نمیتونم بازی کنم دارم دیوونه میشم:cursing:

سلام خوبین همگییی؟؟ بچه ها شرایط عضویت داره؟ چطوری میتونم بیام بازی کنم؟
اره دوست عزیز شرایط داره من و برهان مسئول گزینش هستیم البته از نوع اخراجی هاش:cheesygri
میثم توی پست اول شرایطو گفته،بازم مهماشو میگم امتیاز بالای 20000 یا حداقل باز بودن کلاس های بازی،خوب بازی کردن(البته هیچ کی ادعا نداره) و زمانایی که مشخص میشه برای بازی حضور فعال داشتن:cheesygri

دوستان عزیز باید در تکمیل حرف ها حامد جان برای گرفتن عضو بگم که تنها داشتن امتیاز 20 هزار به بالا و تعداد Kill مهم نیستش. چون که ممکنه یکی 1000 نفر رو کشته باشه ولی 2500 بار مرده باشه که اصلا قابل قبول نیستش. پس در بازی های خود به تعداد مرگتون هم توجه کنید. ممنون

بچه ها من با این اوصاف فکر نمیکنم بتونم بازی کنم،یه بار دیگه زدم روی اپدیت تا 99% رفت دوباره ارور داد دیگه موندم باید چه کار کنم این بار 7 بود که اینجوری شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or