مبارکه !!!!من با همین 256 و نمی دونم چقدر ترافیک(بین علما اختلافه)یک سری می گن 23 گیگ یک سری می گن 13 گیگ :biggrin1:حامد به حالت فرقی نداره !!بعد برهان اواتر درست نمی کنین و بعد اخرین چیز برهان تو کجا این سربازه رو ور می داره :biggrin1:
من با این تفنگ بر نمیدارمش. با اونکی تفنگ هستش. بعدشم من همیشه Tactician هستممبارکه !!!!من با همین 256 و نمی دونم چقدر ترافیک(بین علما اختلافه)یک سری می گن 23 گیگ یک سری می گن 13 گیگ :biggrin1:حامد به حالت فرقی نداره !!بعد برهان اواتر درست نمی کنین و بعد اخرین چیز برهان تو کجا این سربازه رو ور می داره :biggrin1:

حامد همین الان که دارم برات این پست رو می نویسم آپدیتم تموم شدش:biggrin1: نمی دونم مشکلت چیه؟نمیدونم این اینترنت مشکل داره یا سرورهای بازی که من 5 بار اپدیت کردم هر 5 بار تا 99% رفت و اخرشم یه ارور داد زد تو ذوقم البته فکر کنم مشکل از طرف منه
ممنون برهان و کامیار جان
دعا کنید این اپدیتارو بگیره با هم بترکونیم:biggrin1:
خوش به حالت من نمیتونم بازی کنم دارم دیوونه میشم:cursing:حامد همین الان که دارم برات این پست رو می نویسم آپدیتم تموم شدش:biggrin1: نمی دونم مشکلت چیه؟
ــــــــــــــــــــــــــ
پ.ن:در مورد امضاها هم چون محدودیت وجود داشتش و تو هم میگ فتی من شاخ انایپ هستم من Scout رو برات گذاشتم. احسان جان دوستم نیومده سایت هنوز که بگم برات درست کنه ببخشید
صبح بخیر:biggrin1: بابا دیروز کیا چی داشت می گفت خودت هم اومدی تو تاپیک KZ گفتی. حالت خوب نیست ها!!!!!!مگه باز اپدیت اومده![]()
اره دوست عزیز شرایط داره من و برهان مسئول گزینش هستیم البته از نوع اخراجی هاش:cheesygriسلام خوبین همگییی؟؟ بچه ها شرایط عضویت داره؟ چطوری میتونم بیام بازی کنم؟