Kill Zone 2 Clan:Iranian Helghast IRHE

خوب هر شب می زنید حال میکنید دست ما رو هم بگیرید:love:اواتور محسن smoke
بزارید امیر رو سابوتر واحسان رو اون سربازی که اور رگبار که لولش بلنده اسمش یادم نیست بزارید ولی در کل عالی بود دسته دوستم درد نکونه حامد دکتره هم معروفه:love:هر کس شخصیت های خودشونو بزارید که بتونن بازی کنن یه عکس دسته جمعی بسازی برای من بهتر بود کوچیک همه بچه ها بودن البته صبر کنید چون چند تاشون باید برن به رحمت ایزدی:((البته من نگوفتم بچه ها گفتن :love:البته بچه ها همه کاره هستن :love::love:
فردا ظهر من هستم کسی خواست بیا تا بزنیم :love::eek:2 به بعد :love:

آخرین ویرایش:
میگم ما هم باید امضا رو عوض کنیم..؟ این SHOTGAN ی چقدر بد ریخته... نمیشه یکجوری درستش کنی (حسین !):biggrin1:

راستی امروز هی گیر داشت .! آخریم منو انداخت بیرون..

بدترین بازی برای امشب بود:mad:
همش میوفتادیم بیرون،من فکر کنم 300 امتیاز از دست دادم:((
اصلا کار گروهی انجام نمیدادید البته بخشیش بر میگرده به بچه های تازه وارد که مهمونمون بودن ولی در کل خوب نبود
بچه ها زمان هایی که بغیر از اخر شب میتونید on بشید رو بگید که اگه تعداد بچه ها خوب بود تمرین بزاریم(منظورم توی طول روز هست)همه بگن

دوستان من کلا ادعام نمیشه فقط واسه تفریح میام . چند روزم بیشتر نیست دارم online میزنم ولی دوست دارم با هم وطنام بازی کنم. واسه تمرین من همیشه پایم. از ساعت 11 صبح به بعد هستم.

آره حامد باهات موافقم. من و تو اشکان با کی بودیم؟ من که 2-1 عقب بودیم اومدم تو بازی و دیدم که Warzone رو هم داریم میبازیم. کاری از دستم بر نمیومدش ولی بازی بعد Capture & Hold رو هم یک دونه اون رو گذاشتم و هم با خودت تو Base باعث شدیم که نتونند بگیرنش. بدترین قیمت بازی هم C4 ها بودش:biggrin1: سر حمله کردن که اونجا بمب گذاشتیم 50 ثانیه مونده بودش که همتون مردین و من تک موندم. در مورد دود هم رو چشمم از این به بعد اون وسط میندازم براتون و یکی هم یک جایی که خودم می دونم فقط:biggrin1: تو دفاع کردن هم سازمان یافته نبودیم با اینکه من دود هم انداختم اون وسط.
در مورد ساعت هم به نظر من اگه 2 اینا بیای خیلی خوبه. معمولا یک سری از بچه ها هستند. امروز که میثم هم گفته 100% میادش. امروز ظهر بیا

اشکال نداره من تا حالا 100 بار دیس شدم ولی حامد بنده خدا اعصابش از همه بیشتر بهم ریخته هست در این مورد:biggrin1: امروز هم که خنده بودش:biggrin1: تا حامد میومد تو بازی تمام افراد داخل بازی به جز یکی از اعضای تیم خودمون دیس میشدن:biggrin1: می تونیم از این هربه(حربه) برای Clan استفاده کنیم و حامد رو بندازیم جلو:biggrin1:

من که حجم اینترنتم داره تموم میشه و نتونستم امشب بیام.. ولی قبلش موفق شدم رنک یکی مونده به آخر رو بگیریم..:biggrin1:

این بازی اول وقت میخواد که چند ساعت باز کنی بعد اعصاب میخواد که دیونه نشی و یک اینترنت نا محدود میخواد که تموم نشه..

کلا اینهای که گفتم شامل من نمیشه..:biggrin1:

دیشب هر کسی یک کاری می کرد اشکان و امیر داشتم LBP بازی می کردن برهان انچرکت من هم دیدم خبری نیست LBP راستی کاوه مبارکه پلاتینیوم :biggrin1:

بابا نامردا 10 نمی این یک چیزی بگین !!!
سلام به همگی
من دیزوز ترافیکم تموم شد نتونستم ساعت 10 بیام :((
برهان داشتم با خودت بازی میکردم که افتادم بیرون:(
ولی امروز با دست پر اومدم سرعت کردم 320 با 27g ترافیک که به این زودیا تموم نشه و با بچه ها بترکونیم:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or