Kill Zone 2 Clan:Iranian Helghast IRHE

بزار خودم بیام کارت نباشه ستاره یکی رو میخام بردارم بدم به یکی دیگه شنبه میرم تهران دستگاه بگیرم تو بازیت خوب باشه ستاره زرده برای تو :laughing: کلن ماله پدر بنده نیست :blushing: همه مساوی هستن من کوچیک همتون هستم ولی بزرگ حامد هستم:cheesygri تمرین یادتون نره :love: بزار روزه دو شنبه اومدم کلن مچ شده باشه

نه اخه من دیروز تا 12 شب داشتم اپ می کردم و وقتی اومدم کیل دیدم برهان و حامد دارن تک به تک می زنن منم خاموش کردم یک سری از اعضا هم باید بندازین بیرون :biggrin1:

نه اخه من دیروز تا 12 شب داشتم اپ می کردم و وقتی اومدم کیل دیدم برهان و حامد دارن تک به تک می زنن منم خاموش کردم یک سری از اعضا هم باید بندازین بیرون :biggrin1:
کاکیار جان دیشب هیچکی نبودش نمی دونم چرا؟ نه محسن بود نه اشکان نه امیر:biggrin1: من حامد هم رفتیم تک به تک بزنیم که اصلا نشدش. هی Error میداد. آخرش هم رفتیم یک Redic که 5 به 5 بود زدیم.

کاکیار جان دیشب هیچکی نبودش نمی دونم چرا؟ نه محسن بود نه اشکان نه امیر:biggrin1: من حامد هم رفتیم تک به تک بزنیم که اصلا نشدش. هی Error میداد. آخرش هم رفتیم یک Redic که 5 به 5 بود زدیم.
داشتم updateمیکردم;) دهنم سرویس شد :((311mb update :eek:اخه region3 هستش امشب حتما میام شما هم 10.30 onlineباشید:love:

من اینترنتم رو آپ دیت میکنم میام تا هفته دیگه دوباره به عرصه بازی برمیگردم
از همین جا با حضور یکی مثل میثم برای تمام کلن های ایرانی خط و نشون میکشم !!!
هر کدومتون میخواید بیاید تک به تک با فرمانده ما بزنید ببینید کی قوی تره :ی آخه شنیدم چند نفر گفتن میثم بلد نیست !!!!!!

خلاصه اینو بگم که ما برای پیشرفت نیومدیم ما برای اول شدین اومدیم....:evil:

از همه دوستان ممنونم محسن خیلی زحمت میکشه بهاش هماهنگی لازم را داشته باشید
از هفته ای دیگه کنعان جان و امیر هم میان امیر همون xhulkx هستش تیمون میشه 8 یا 9 نفر پایه ایول حامد خبری ازت نیست دیشب که بچه ها هم نبودن همه تو اپدیت گذاشتن دو شنبه من حتما میام بچه ها دلم برای همتون تنگ شده شما چی :((

میثم من به شخصه خیلی دلم برات تنگ شده بود :biggrin1:ای خدا فردا شب ساعت 1 باید برم فرودگاه دنبال یکی از فامیل ها که از خارج می اد ولی یک خوبی داره اونم اینه که تا 1 هستم پیشتون تا خوابم نبره:biggrin1:

میثم الان بریم یک دست بازی کنیم ؟همه مسی و برهان هم که هست دو به دو بازی کنیم :biggrin1:
میثم که خرابه دستگاهش کجا بریم؟:biggrin1:مسی کی هستش؟ لیونل رو میگی:biggrin1: با اونم دوستی تو:biggrin1:
خب بازگشایی تاپیک رو تبریک میگم ! برهان تو هم تو این کلنی ؟! :biggrin1: پس واجب شد منم هر شب بیام ازین به بعد :biggrin1:
تو هم که اینجایی:biggrin1: بیشین بینیم بابا حال نداری:biggrin1: بیا بترکونمت یک لذت ببرم:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or