Kill Zone 2 Clan:Iranian Helghast IRHE

بچه ها اصلا بحث تاپیک رو منحرف نکنید:punish:
بزارید همیشه با هم خوب باشید تو بهتری اون بدتره نکنید:dancing::hug:
من دوست دارم حرف های اول تو کیل زون انلاین ایرانی ها بزنند نه ما خودمون با خودمون لج و کل کل کنیم:flowers::nospam::nospam:
اینو به دوستت بگو چون من قصد دعوا ندارم.

من شنیدم والورتون خوبه گفتم یه مسابقه خفن بدیم ... هر چند تو ساین کیلزون نشد کلنتون رو پیدا کنم:biggrin1:

پسر خوب اینکه این کلن خیلی قوی هست که هیچ شکی نیست و در مورد اینکه من الان توی اون کلن هستم خیلی خوشحالم اونم به خاطر نوع بازیم و رنک و همینطور درجم هستش ... من برام فرقی نمیکنه هر کلنی که خوب باشه میرم.
البته شما حالا حالا ها باید بازی کنی تا رنکت 3 رقمی بشه

در مورد مسابقه هم باید بگم که من نشنیدم که میثم بگه ... چون آخرین بار یادمه که ما گفتیم ولی جوابی از میثم نگرفتیم
:eek::eek::eek::eek::eek:
اول من دوست ندارم تاپیک منحرف بشه:love:
بعد تو امیر منتظر هستی ببینم کی چی میگه خودتو سریع خورشتی کنی:-"
دوم اگه صحبت از مسابقه بوده با رئیس کلنتون بوده اقا ارش خودش می دونه:love:
لازم نبود که با تو هم صحبت کنم باز بحث رو شروع نکن :mad:
داش امیر من دوستت دارم :biggrin1: ولی خدا وکیلی ازاین بحث ها راه ننداز :confused::confused:
تو اگه معرفت داشتی کلنتون رو ول نمیکردی بری یه کلن خارجی که نمی دونی چی میگن
ولی ارش معرفتش خیلی بیشتر از ایناست:love:
ولی من میدونم ارش ...
همین تمام
انوقت برای من 3 ستاره او این چیزا نکن که خوشم نمی یاد :blushing::blushing:
من تو 5 روزش 15 هزار زدم نفر35 بودم نه هفت روز 2 روز دستگام روشن نشد برو یه گاهی کن من دروغ با کسی ندارم انوقت ما رئیس خودمون هستیم نه کسی رئیس ما البته من خودمو نمیگم همه بچه ها کلن رو میگم من نوکر تک به تکشون هم هستم ;);)
:biggrin1::biggrin1:این بود متن نامه:biggrin1:

:eek::eek::eek::eek::eek:
اول من دوست ندارم تاپیک منحرف بشه:love:
بعد تو امیر منتظر هستی ببینم کی چی میگه خودتو سریع خورشتی کنی:-"
دوم اگه صحبت از مسابقه بوده با رئیس کلنتون بوده اقا ارش خودش می دونه:love:
لازم نبود که با تو هم صحبت کنم باز بحث رو شروع نکن :mad:
داش امیر من دوستت دارم :biggrin1: ولی خدا وکیلی ازاین بحث ها راه ننداز :confused::confused:
تو اگه معرفت داشتی کلنتون رو ول نمیکردی بری یه کلن خارجی که نمی دونی چی میگن
ولی ارش معرفتش خیلی بیشتر از ایناست:love:
ولی من میدونم ارش ...
همین تمام
انوقت برای من 3 ستاره او این چیزا نکن که خوشم نمی یاد :blushing::blushing:
من تو 5 روزش 15 هزار زدم نفر35 بودم نه هفت روز 2 روز دستگام روشن نشد برو یه گاهی کن من دروغ با کسی ندارم انوقت ما رئیس خودمون هستیم نه کسی رئیس ما البته من خودمو نمیگم همه بچه ها کلن رو میگم من نوکر تک به تکشون هم هستم ;);)
:biggrin1::biggrin1:این بود متن نامه:biggrin1:

ازه خوب منم اگر مثل تو بیکار بودم و از صبح تا شب توی psn بودم بهت می گفتم.
در ضمن من اگر از کلنمون رفتم به خاطر یه سری مسائل بود که شما چندتا شو بیشتر نمیدونی.
در مورد این که میگی من زبون خارجی هارو نمی فهمم یکمی اشتباه کردی رفیق.
امیدوارم که هم خودت و هم اعضای کلنت موفق باشن.

سلام بچه ها این چند روز که من نیستم هماهنگ کنید با محسن یا حامد برای مسابقات حتما با محسن یا حامد صحبت کنید که بگید ما هستیم یا نیستیم که بدونن مسابقات به تعداد مناسب بزارن نه بگی بزار مسابقه بعد نیای هر شب ساعت9 به بعد باشید به همه بچه های کلن بودم با محسن و حامد صحبت کردم شبی 2 یا 3 مسابقه میزارن ولی تمرین حتما داشته باشید نه فقط برای مسابقه بیاد بزار خوب با هم مچ بشید خوب بعد مسابقات بزارید با حامد جان همه رو هماهنک کن اون امیرو اشکان رو هم بساز گرفتی اقا دکتره منم تا 3 روزه دیگه میام

شما ها چقدر قیمه ای هستین :biggrin1:من که دیشب مهمون اومد نتونستم بیام میثم بدو درستش کن من هم تا دو هفته ی دیگه هدست می خرم :biggrin1:

ازه خوب منم اگر مثل تو بیکار بودم و از صبح تا شب توی psn بودم بهت می گفتم.
در ضمن من اگر از کلنمون رفتم به خاطر یه سری مسائل بود که شما چندتا شو بیشتر نمیدونی.
در مورد این که میگی من زبون خارجی هارو نمی فهمم یکمی اشتباه کردی رفیق.
امیدوارم که هم خودت و هم اعضای کلنت موفق باشن.
بابا ایول اقا امیر .اگه من به جای تو این قدر زبان خارجیم خوب بود دیگه نمیومدم توی psn بازی کنم تو چرا میای high class :cheesygri. از من به تو نصیحت تو که بیکار نیستی برو به کارات برس اینقدم نیا هی:eek: .......:eek: در ضمن اگه کارت اجازه داد یه کلاس املایی چه میدونم انشایی چیزی برو که اره رو ازه ننویسی:laughing::biggrin1:

warning

warning
میثم جان من تو 3 تا پستی که تو صفحه قبل گفتم کدو رو باید انتخاب کنم؟ کدوم بیشتر به کار کلن میادش؟
اقا مسابقه رو فعلا بی خیال.هر شب بیاید یه roomدرست میکنم تمرین میکنیم بهتون میگم چه کلاسی رو بگیرید.اصلا مساله امتیاز نیست:smile: فقط تمرین :boxing:مچ شدن کار تیمی.اگه نباشید:angry::banned:ضمنا قرار هر شبمون ساعت 10.30

کمیار من با تو نبودم :laughing:
ولی هر شب باشید که بیوفتید روی روال مسابقه با محسن کاملا صحبت کردم بهتون میگه:laughing:
واقعا اینقدر شول نگیرید;)
دشمنان اسلام زیادن:p:blushing:

اینو به دوستت بگو چون من قصد دعوا ندارم.

من شنیدم والورتون خوبه گفتم یه مسابقه خفن بدیم ... هر چند تو ساین کیلزون نشد کلنتون رو پیدا کنم:biggrin1:
شما راست میگی من قصد دعوا دارم،شما که بزرگی بیخال شو

آخرین ویرایش:
اووووی حامد بسه وگرنه تبدیلت می کنم به قرمه سبزی ها :biggrin1:
اخه خیلی جالب میان همه حرفی میزنن بعد میگن قصد دعوا دارین مگه این جا چاله میدونه:mad:
خوب ختم بحثو اعلام میکنم:biggrin1:
اگه باعث ناراحتی اعضای کلن شدم معذرت میخوام:blushing:
ولی خوب دیگه نمیشه این جور مسائلو بی جواب گذاشت;)

افرین الان شدی مثل یک بچه املت خوب :biggrin1:میثم ببین چی انداختی تو دهنمون این جا شد کلاس اشپزی راستی بابا مثلا من یکم از بقیه بازیم خوبه از بقیه عضو ها لاقر منو یک ستاره نقره ای چیزی بدین :biggrin1:این چند روز نبودم می خواستم این گلد این فیموس رو بگیرم که به لطف خدا گرفتم:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or