Khanwars در بازی سنتر

حدف اکانت چگونه است؟ هرچی گشتم داخل منو ها چیزی پیدا نکردم. حالت بیکاری داره با حالت ها دیگه. چیزی به نام حذف وجود نداره دوستان؟

ادیت:

مديران حساب ها را پاک نمي کنند ، قوانين مشخصي براي انها وجود دارد:
بعد از 14 روز غيرفعال بودن, يک قلعه مي تواند مورد حمله توسط هر بازيکني بدون توجه به مرحله قرار گيرد.
بعد از 31 روز غيرفعال بودن, حساب بطور خودکار پاک خواهد شد.

بازيکنان غير فعال بصورت متفاوتي روي نقشه نشان داده مي شوند, قلعه آنها 14 روز بعد از آخرين فعاليت آنها به صورت نيمه شفاف نشان داده خواهد شد.

آخرین ویرایش:
دوستان وقتی می خوام داخل بازی بشم تو یک کادر قرمز نوشته شما برای این بازیکن به خدمت گرفته شده اید!
این چیه؟یعنی چی؟

اگه رو لینک امضای من هم کلیک کنی همین اتفاق میوفته
وولی برای تو هیچ ضرری نداره بلکه به من یه مقدار منبع اضافه میکنه
پس کمک کنید:(

حدف اکانت چگونه است؟ هرچی گشتم داخل منو ها چیزی پیدا نکردم. حالت بیکاری داره با حالت ها دیگه. چیزی به نام حذف وجود نداره دوستان؟

منم نمیدونم اما اگه پیدا نکردی برو تو انجمن و به مدیر بگو که حذفش کنه البته فکر کنم اونم غیر فعالش فقط بکنه

اگه رو لینک امضای من هم کلیک کنی همین اتفاق میوفته
وولی برای تو هیچ ضرری نداره بلکه به من یه مقدار منبع اضافه میکنه
پس کمک کنید:(
یعنی از من کم میکنه به تو اضافه میکنه؟
دوستان این ستاره به چه درد میخوره تا با سکه عوضش کنم؟

برای تمدید باید سکه داشته باشی

دوستان تا حالا کسی تونسته سکه مجانی بگیره

اون 95 تا رو که حتما گرفتی؟ (اگه 10 تا از کارایی که مشاور می گه رو انجام بدی 95 تا بهت می ده.)

یعنی از من کم میکنه به تو اضافه میکنه؟

نه دیگه.مثل شرکت های هرمیه.چیزی از تو کم نمی شه ولی به اون اضافه می شه.

نه بابا میخواهم سکه بدم ستاره بگیرم!چه فایده ای داره؟
به نظر من خیلی بهتره که اگه سکه ای داری فعلا برای خرید منابع ازش استفاده کنی! چون توی مهارتها سرمایه گذاری خیلی مهمه که نمیشه پشت سر هم آپدیتش کرد و بقیه هم تقریبا اوایل بازی به درد نمیخورن!
دوستان سعی کنند زودتر قدرت بگیرن که کم کم جنگ های قبیله ای شروع میشه! ما همین الان هم آخرای جدولیم وای به حال اینکه غارت هم بشیم.
ترجیحا بحث ها رو هم بیارید تو خود بازی چون اینجا عمومیه و نمیشه راجع به سیاست های قبیله حرف زد.
تا بعد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or