Khanwars در بازی سنتر

خان وارز در بازی سنتر یعنی چی؟ اینک در بازیسنتر نیست
این SUB DOMAIN پارک شده رو KHAN WARS

این مدلیشو ندیده بودم

LOL
چون مدل دیگه ای هم ندیدین!

اگر یک آدرسی فقط پارک شده باشه هیچ تفاوتی با محتوای سایت اصلی درش دیده نمیشه اما در این subdomain لوگو بازی سنتر مشاهده میشه!

اول سعی کنید تفاوت ها را به دقت مورد بررسی قرار بدین بعدا کشف بزرگ خودتون را با بقیه به اشتراک بگذارید

چون مدل دیگه ای هم ندیدین!

اگر یک آدرسی فقط پارک شده باشه هیچ تفاوتی با نسخه اصلی دیده نمیشه اما در این آدرس لوگو بازی سنتر مشاهده میشه که خب خبر از ندانستن شما میده!
بله ولی بعضی ها فکر مکنن رو سایت شما نصبه
چنتا از پستای کاربرا رو ببینین متوجه میشین
بخاطر یه ICON شده از طریق بازیسنتر؟
WTF

بله ولی بعضی ها فکر مکنن رو سایت شما نصبه
چنتا از پستای کاربرا رو ببینین متوجه میشین
بخاطر یه ICON شده از طریق بازیسنتر؟
WTF

"اینها امکاناتی است که از طریق بازی سنتر Partnership رسمی xs-software در ایران ارائه میگردد."

درک این مطلب ظاهرا از توان شما خارج است متاسفانه!

من دیشب یک اکانت ساختم ببینم تقریبا چطوری هست که 2 ساعت بازی کردم خوشم اومد
حالا میخوام اکانت رسمی و جدیدمو بسازم که 2 تا سرور بسته است
مشکل از کجاست علی جان؟

حالا جسارتا من هم اینترنتم نفتیه هم کامپیوترم زاقارت علاقه ای هم به بازیای تحت وب و اینا ندارم(چون امکاناتشو ندارم!) ولی هر دفعه که پیغام مدیریت از ما میخواد فلان جا رو ببینیم واسمون میاد یه 20 دقیقه ای از اکانت دیال آپمون هدر میره تا این صفحه باز شه و بسته شه و بریم سراغ بدبختیمون(مجید شامی!) خلاصه حالا به دل نگیرید شاکی هم نشید نفرت هم نکنید فقط خواستم درد و دل کنم:smile:

آقا جریان خرید سکه از بازی سنتر به کجا رسید ...هنوز راه نیوفتاده ...؟

بابا من هر کاری میکنم نمیتونم سکه رایگان دریافت کنم و کارت های کش یو هم خیلی ریسکش بالاست ....

کی میشه از همین سایت سکه بخریم ؟؟؟؟

قا جریان خرید سکه از بازی سنتر به کجا رسید ...هنوز راه نیوفتاده ...؟

بابا من هر کاری میکنم نمیتونم سکه رایگان دریافت کنم و کارت های کش یو هم خیلی ریسکش بالاست ....

کی میشه از همین سایت سکه بخریم ؟؟؟؟

مقدمات کار انجام شده انشاالله تا آخر هفته مشخص میشه

سلام
بازیش چه جوریه؟؟:دی
با چه سرعتی بازی میکنید؟

با سلام
اگه به بازیهای استراتژی علاقه دارید خوشتون میاد البته باز سلیقه ایه
در بازی شما حرکات سربازها و انیمیشن و غیره نمیبینید , اما اینقدر تو در تو هست که اگه کسی بهت یاد نده حداقل یه هفته طول میکشه تا جا بیوفتی (و صد البته این مختص همه نیست یعنی اگه سطح هوشتون مثل من پایین باشه اینقدر طول میکشه)
در یه کلام اگه خوشتون بیاد , اعتیاد آوره
در ضمن دوستانی که در بازی شرکت میکنن قدم رنجه کنن به قبیله بازی سنتر تشریف بیارن
نزارین اسم سایتمون اون پایین پایینا بره , ما هرچی اطلاعات در مورد بازی کسب کرده باشیم با دوستان جدیدمون درمیون میزاریم
خوش باشید

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or