Kena Bridges of Spirits | PC

Kena-Bridge-of-Spirits_06-11-20.jpg

Platforms:PC,PS5&PS4
Genres:Action-Adventure
Release Date:September 21, 2021​

استودیو مستقل Ember Lab بازی جدید خود را معرفی کرد.
گیم پلی بازی شامل گشت و گذار،مبارزه با دشمنان و حل پازل های محیطی میشود که شباهت های زیادی به سری بازی های افسانه زلدا دارد.

تریلر بازی:

آخرین ویرایش:
بازی زیرنویس فارسی شد

من تا بحال هیچ وقت مشکوک نبودم اما اینبار شدم و اگر میتونید از عوامل این سایت سوال و پرسش کنید و همینجا اعلام کنید ممنون میشم (درسته رایگان میزارن اما در هر حال...)من حتی بازی رو ندارم!
گفتم بزار ببینم چی داخلشه و متوجه شدم هیچی نمیتونه بازش کنه (2 ساعتی هست وقت گذاشتم)
فایل رو داخل ویروس توتال اپلود کردم و دیدم بله 2 تا ویروس تشخیص داده شده داخل شبیه سازم هنوز داره میگرده و تا بحال انجام ندادم اینکارو.. اما 1.5 ساعتی هست هنوز done نشده و میبینید در حال پردازش هست
فایل رو بالاخره تونستم باز کنم یکی که مورد مشکوکی نبود اما نرم افزار دیگه کاملا باز میکرد و در قسمت url با یکسری ادرس سایت رو برو شدم (لینک ویروس توتال ریپورت) که یکی از اونا فایل چند کیلو بایتی دانلود میکرد که وقتی ادرس رو به توتال دادم متوجه +16 ریپورت شدم
تا همینجا فکر کنم کافی تحقیق من
عمدی بوده یا سهوی این چیزیه که من پیدا کردم گفتم در جریان باشید.
موفق و پیروز باشید.
Screenshot (348).png Screenshot (349).png Screenshot (350).png

آخرین ویرایش:
@amir*
اینم بررسی بکن . مال یک سایت دیگر هست .
نیاز به ثبت نام و .. داره دست خودتو میبوسه :D اسم نرم افزار و درآموردم دیگه نیاز نیست 2 ساعت بگردی شما#-o
با این بازش کن Professional.PE.Explorer
فایل هم داخل ویروس توتال اپلود کن برای چک ویروس

• Like
Reactions: kamyy
من تا بحال هیچ وقت مشکوک نبودم اما اینبار شدم و اگر میتونید از عوامل این سایت سوال و پرسش کنید و همینجا اعلام کنید ممنون میشم (درسته رایگان میزارن اما در هر حال...)من حتی بازی رو ندارم!
گفتم بزار ببینم چی داخلشه و متوجه شدم هیچی نمیتونه بازش کنه (2 ساعتی هست وقت گذاشتم)
فایل رو داخل ویروس توتال اپلود کردم و دیدم بله 2 تا ویروس تشخیص داده شده داخل شبیه سازم هنوز داره میگرده و تا بحال انجام ندادم اینکارو.. اما 1.5 ساعتی هست هنوز done نشده و میبینید در حال پردازش هست
فایل رو بالاخره تونستم باز کنم یکی که مورد مشکوکی نبود اما نرم افزار دیگه کاملا باز میکرد و در قسمت url با یکسری ادرس سایت رو برو شدم (لینک ویروس توتال ریپورت) که یکی از اونا فایل چند کیلو بایتی دانلود میکرد که وقتی ادرس رو به توتال دادم متوجه +16 ریپورت شدم
تا همینجا فکر کنم کافی تحقیق من
عمدی بوده یا سهوی این چیزیه که من پیدا کردم گفتم در جریان باشید.
موفق و پیروز باشید.
View attachment 226381View attachment 226382View attachment 226383
این URL ها مربوط میشه به خود SetupFactory که باهاش Setup درست کردن و ربطی به اون بنده خدا ها نداره . من تا حالا یک بار هم مشکلی از این نظر با زیر نویس هاشون نداشتم

این URL ها مربوط میشه به خود SetupFactory که باهاش Setup درست کردن و ربطی به اون بنده خدا ها نداره . من تا حالا یک بار هم مشکلی از این نظر با زیر نویس هاشون نداشتم
اخه چرا ؟ چرا exe ای بزارن که نشه بازش کرد؟ حالا میگیم نصب خوشگل مثل نسخه دودی اما این چیه؟
در هر حال نوشتم عمدی یا سهوی!اصلا نیازی به exe کردن نیست؟

Screenshot (351).png

• Sad
Reactions: kamyy
اخه چرا ؟ چرا exe ای بزارن که نشه بازش کرد؟ حالا میگیم نصب خوشگل مثل نسخه دودی اما این چیه؟

View attachment 226387
دوست عزیز توی این عکسی که گذاشتید مشکل از تنظیمات زبان در ویندوز خودتونه. توی تنظیمات ویندوز اگر تنظیماتت در قسمت system locale زبان فارسی (ایران) باشه، متن این عکس رو بصورت خوانا و درست نشون میده.

آخرین ویرایش:

View attachment 226387
به خاطر حفاظت از حق کپی رایت این کار رو میکنن و چیز عجیبی نیست . این عکسی که شما گذاشتی مربوط License Agreement ـشونه که به فارسی نوشته شده منتهی واسه اینکه نوشته ها به صورت درست نشون داده بشن باید برید Region پی سی تون رو ایران تنظیم کنید .
اینا از Setup Factory استفاده کردن که یـ نرم افزار به شدت ساده و کار راه اندازه این وسط هر مشکلی هست مربوط میشه به Setup Factory بازم میگم من تا الان هیچ مشکلی با Setup هاشون نداشتم با این حال واسه اطمینان با دوتا آنتی ویروس مختلف سیستمم رو از نظر Malware چک کرم مشکلی نبود

Screenshot 2021-09-27 185839.jpg

Screenshot 2021-09-27 185907.jpg

زیرنویس گیم‌ساب از لحاظ ترجمه خیلی خوب کار شده اما برای رفع چند تا ایراد کوچیک نیاز به آپدیت داره. حدود یک ساعتی که بازیرنویس پلی دادم این ایرادها به چشمم اومد: متن اول بازی که نمایش داده میشه از کادر تصویر خارجه‌. فست‌تراول‌ها روی نقشه هم فونتشون ایراد داره و با علامت سوال نشون داده میشه.

پ.ن: اون‌ یکی سایت هم امروز دست بکار شد و پشت بند این سایت، زیرنویس خودشو منتشر کرد.😁

دوست عزیز توی این عکسی که گذاشتید مشکل از تنظیمات زبان در ویندوز خودتونه. توی تنظیمات ویندوز اگر تنظیماتت در قسمت system locale زبان فارسی (ایران) باشه، متن این عکس رو بصورت خوانا و درست نشون میده.
واسه زبان ننوشتم واسه ظاهر نصب نوشتم !

• Like
Reactions: Red Flag
دیدم تاپیک این بازی 2 صفحه فقط رفته جلو خیلی حیفم اومد چرا بازی های بی کیفیت جهان باز RPG باید به 100 صفحه برسن که مشابه شون N تا بازی دیگه هم هست اما این بازی به این یونیکی و فوق العاده ای هیچ کس تجربه نکنه حداقل فن های نینتندو باید اینجا حضور فعالی داشته باشن حتما باید شخصیت اصلی سیبیل داشته باشه تا اونا هم بیان؟

حیف این سیبک بازی که به خاطر نادیده گرفتن بازیباز ها حال و روزش این شده حتی با این بهترین جایزه امسال سبک خودش گرفته
چقدر با بازی های JAK AND DAXTER یا کرش SPYRO یا VIEWTIFUL JOE یا TAZ یا GRINCH یا خیلی بازی های دیگه خاطره ساختیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or