آخرین ویرایش:
من تا بحال هیچ وقت مشکوک نبودم اما اینبار شدم و اگر میتونید از عوامل این سایت سوال و پرسش کنید و همینجا اعلام کنید ممنون میشم (درسته رایگان میزارن اما در هر حال...)من حتی بازی رو ندارم!
نیاز به ثبت نام و .. داره دست خودتو میبوسه

این URL ها مربوط میشه به خود SetupFactory که باهاش Setup درست کردن و ربطی به اون بنده خدا ها نداره . من تا حالا یک بار هم مشکلی از این نظر با زیر نویس هاشون نداشتممن تا بحال هیچ وقت مشکوک نبودم اما اینبار شدم و اگر میتونید از عوامل این سایت سوال و پرسش کنید و همینجا اعلام کنید ممنون میشم (درسته رایگان میزارن اما در هر حال...)من حتی بازی رو ندارم!
گفتم بزار ببینم چی داخلشه و متوجه شدم هیچی نمیتونه بازش کنه (2 ساعتی هست وقت گذاشتم)
فایل رو داخل ویروس توتال اپلود کردم و دیدم بله 2 تا ویروس تشخیص داده شده داخل شبیه سازم هنوز داره میگرده و تا بحال انجام ندادم اینکارو.. اما 1.5 ساعتی هست هنوز done نشده و میبینید در حال پردازش هست
فایل رو بالاخره تونستم باز کنم یکی که مورد مشکوکی نبود اما نرم افزار دیگه کاملا باز میکرد و در قسمت url با یکسری ادرس سایت رو برو شدم (لینک ویروس توتال ریپورت) که یکی از اونا فایل چند کیلو بایتی دانلود میکرد که وقتی ادرس رو به توتال دادم متوجه +16 ریپورت شدم
تا همینجا فکر کنم کافی تحقیق من
عمدی بوده یا سهوی این چیزیه که من پیدا کردم گفتم در جریان باشید.
موفق و پیروز باشید.
View attachment 226381View attachment 226382View attachment 226383
اخه چرا ؟ چرا exe ای بزارن که نشه بازش کرد؟ حالا میگیم نصب خوشگل مثل نسخه دودی اما این چیه؟این URL ها مربوط میشه به خود SetupFactory که باهاش Setup درست کردن و ربطی به اون بنده خدا ها نداره . من تا حالا یک بار هم مشکلی از این نظر با زیر نویس هاشون نداشتم
دوست عزیز توی این عکسی که گذاشتید مشکل از تنظیمات زبان در ویندوز خودتونه. توی تنظیمات ویندوز اگر تنظیماتت در قسمت system locale زبان فارسی (ایران) باشه، متن این عکس رو بصورت خوانا و درست نشون میده.اخه چرا ؟ چرا exe ای بزارن که نشه بازش کرد؟ حالا میگیم نصب خوشگل مثل نسخه دودی اما این چیه؟
در هر حال نوشتم عمدی یا سهوی!اصلا نیازی به exe کردن نیست؟
View attachment 226387
به خاطر حفاظت از حق کپی رایت این کار رو میکنن و چیز عجیبی نیست . این عکسی که شما گذاشتی مربوط License Agreement ـشونه که به فارسی نوشته شده منتهی واسه اینکه نوشته ها به صورت درست نشون داده بشن باید برید Region پی سی تون رو ایران تنظیم کنید .اخه چرا ؟ چرا exe ای بزارن که نشه بازش کرد؟ حالا میگیم نصب خوشگل مثل نسخه دودی اما این چیه؟
در هر حال نوشتم عمدی یا سهوی!اصلا نیازی به exe کردن نیست؟
View attachment 226387
واسه زبان ننوشتم واسه ظاهر نصب نوشتم !دوست عزیز توی این عکسی که گذاشتید مشکل از تنظیمات زبان در ویندوز خودتونه. توی تنظیمات ویندوز اگر تنظیماتت در قسمت system locale زبان فارسی (ایران) باشه، متن این عکس رو بصورت خوانا و درست نشون میده.