Ken Levine: سال 2011 بهترین سال بازی ها پس از سال 2007 بود

.Evanescence.

کاربر سایت
خالق سری بازی های Bioshock یعنی آقای Ken Levine اعتقاد داره بازی هایی که بعد از سال 2007 بهترین سال برای بازی ها سال 2011 بود.
phxyymjc094l2f4586xk.jpg

اون گفت من همیشه برای بازی ها وقتم رو آزاد می کنم. این خیلی مهمه. اگر شما بازی نکنین ساخت بازی های خیلی خوب از سوی ناشران به خطر خواهد افتاد.
امسال سال جالب و دل چسبی بود.بهترین سال بازی ها پس از 2007.اون اضافه کرد من این رو به خاطره انتشار بازی خودم تو اون سال نمیگم.یک عالمه بازی های بزرگ مثله Portal در اون سال عرضه شد.اون بهترین سال بازی ها در خیلی وقت پیش بود.
یک تُن بازی بود که من در اون سال بازی کردم.الان من بیشتر بازی می کنم چون خیلی چیزهای بیشتر و بهتر برای بازی کردن وجود داره.
در سال 2011 بازی هایی چون Portal 2, Uncharted 3, Skyward Sword, Deus Ex: Human Revolution, Batman: Arkham City, Gears of War 3, Call of Duty: Modern Warfare 3 و همچنین بازی مورد علاقه خود Levine یعنی Skyrim عرضه شد.
تحسین منتقدان از این بازی ها با فروش فوق العاده اون ها رو به رو شد.بازی COD:MW3 نه تنها رکورد فروش بازی ها رو زد بلکه رکورد ورود به بازار تمام سرگرمی ها رو نیز زد.
سال 2007 هم رکورد هایی از فروش بازی ها ثبت شد و شاهد بازی های تحسین برانگیز مانند Call of Duty 4: Modern Warfare, بازی زیبای Bungie یعنی Halo 3 و Super Mario Galaxy ، همچنین ip های جدید مانند بازی Portal از سوی Valve که در بسته Orange Box عرضه شد و همچنین بازی خود Levine یعنی Bioshock بودیم.
2011 سالی پر افتخار برای صنعت ما بود.
سالی برای افتخار افراد Uncharted ، سالی برای افتخار به تیم Epic . سالی برای افتخار بچه های Call of Duty. سالی برای افتخار کردن به همه چرا که بازی هایی تحویل دادند که خیلی وقت بود در این صنعت تحویل داده نشده بود.
منبع

من موندم ما چرا وقتي يك بازي رو انجام ميديم و از گلوموت ميره پايين ميگيم هيچي نيود.تا قبل تو 2011 همه عالم و آدم تو كف بودند الان همه كلاس ميذارن .امكان نداره سالي بتونه حتي به 2011 نزديك بشه (به خصوص به لحاظ كميت)

اينها فقط مهماش بودن.حالا باز مقايسه كنيد.هنوز يادم نميره چطور تو كف تك تكشون بودين و بوديم.

شما Skyward رو فراموش کردی... بازیسنتر پر شده از اشخاصی که از با این نسل که چه عرض کنم، وسط این نسل با بازیهای کامپیوتری آشنا شدن و الان صاحب نظرن.
شما باید یک فرش سفارش بدید که روش مارکوس و نیتان دارن با هم میجنگن برید پرده خونی.

اگر فکر میکنید امسال کوچکترین اهمیتی در تاریخچه ی بازیها داره، در مورد بازیها هیچی نمیدونید.

@ 2 تا بالایی . خیلی ممنون DX رو جز ِ مهما ندونستی :دی

---

یادم نرفته قبل ِ سال 2011 تو فروم چه بلبشویی بود سر ِ این که سال 2011 فوق العاده میشه و اینا .

شما Skyward رو فراموش کردی... بازیسنتر پر شده از اشخاصی که از با این نسل که چه عرض کنم، وسط این نسل با بازیهای کامپیوتری آشنا شدن و الان صاحب نظرن.

اگر فکر میکنید امسال کوچکترین اهمیتی در تاریخچه ی بازیها داره، در مورد بازیها هیچی نمیدونید.

اتفاقا بازيسنتر پر شده از افرادي كه ميخوان بگن ما بيشتر از بقيه حاليمونه.

امسال شركت بزرگي نمود كه بازي عرضه نكرده باشه.احتمالا فقط شركت معظم شخص شخيص شما مونده كه داري اينجوري خورده ميگيري.

---

یادم نرفته قبل ِ سال 2011 تو فروم چه بلبشویی بود سر ِ این که سال 2011 فوق العاده میشه و اینا .

گفتم كه خيلي هاش يادم نيومد.

---

نه خوب. شنیدی میگن مرده شور دوست به از حلواپزِ بیطرف؟ لِوین هم یک چیزی گفته، آلتِ دست دوستان قرار گرفته. برید ویکی پدیا سرچ کنید xxxx in videogaming بعد برید به بخش Notable Releases. اونقدر بازی از امسال بهتر میاد که سال 2011 در مقایسش میشه سال وَبا.
نمونه:
http://en.wikipedia.org/wiki/2001_in_video_gaming#Notable_releases
اتفاقا بازيسنتر پر شده از افرادي كه ميخوان بگن ما بيشتر از بقيه حاليمونه.

امسال شركت بزرگي نمود كه بازي عرضه نكرده باشه.احتمالا فقط شركت معظم شخص شخيص شما مونده كه داري اينجوري خورده ميگيري.
خوب حداقل از شما بیشتر حالیمه، نیست؟ خسته شدم از بس سعی کردم حالی کنم که سری Legend of Zelda از نصف بازیهایی که امسال اومده مهمتره.

سلام
سال 2011 سالی بود که شاهکار بزرگ آنچارتد 3 عرضه شد
دقیقا همینطوره. بقیه بازی ها هم که مو.
از کسی که همچین بلاگی میزنه بعید نیست این حرفا.

نه خوب. شنیدی میگن مرده شور دوست به از حلواپزِ بیطرف؟ لِوین هم یک چیزی گفته، آلتِ دست دوستان قرار گرفته. برید ویکی پدیا سرچ کنید xxxx in videogaming بعد برید به بخش Notable Releases. اونقدر بازی از امسال بهتر میاد که سال 2011 در مقایسش میشه سال وَبا.
نمونه:
2001 in video gaming - Wikipedia, the free encyclopedia

خوب حداقل از شما بیشتر حالیمه، نیست؟

عزيزم نميدونم الان شما درك ميكنيد كه داريد به من توهين ميكنيد رسما.

همينكه كسي اين ادعا رو بكنه كه از ديگران بيشتر ميفهمه نشون ميده چقدر اون شخص درك و شعور داره. همين.

نه خب باز اوضاع تو 2012 بهتره :دی، شاید آپولو هوا کردن.

ولی 2011 جدی فیل هم هوا نکردن.
به هر حال من امیدوارم این چیز ابدیت ایشون زیاد فراگیر نشه.
هرچی بود از پایه زد، داستان، صداگذاری، دوبله و... همه رو ایشون بی معنی و چرت میدونه.

سهیل جان این بازی هارو فقط نگاه کن، همشون کامل کننده قبلی بودن، یه چیز جدید ارائه ندادن که، دادن؟

سال 2007 شروع خیلی از بازی ها بود، نه این که نسخه ی قبلی رو با گرافیک بیشتر بدن به خوردمون :دی.
AC تجربه اش توی 2007 کجا، تجربه اش توی 2011 کجا ...

ميثم جان 2012 هم قرار نيست انقلابي بشه.همون شركتها بازيهاي خودشون رو گسترش ميدن.همون روال گذشته

حالا احتمالا چندتا IP جديد هم عرضه بشن.

در ضمن معمولا IP هاي جديد و نوآورانه اوايل نسل عرضه ميشن.

عزيزم نميدونم الان شما درك ميكنيد كه داريد به من توهين ميكنيد رسما.

همينكه كسي اين ادعا رو بكنه كه از ديگران بيشتر ميفهمه نشون ميده چقدر اون شخص درك و شعور داره. همين.
دوست عزیز من قصد توهین نداشتم (کسی چه اهمیتی میده اطلاعات کی در مورد بازیها بیشتره).
فقط ازین که در بازیسنتر Skyward Sword رو از چشم میندازن دلم خدشه دار شده.

برا فهمیدن اینکه امسال بزرگترین سال گیم در این نسل بود لازم نیست زیاد حرفه ای باشی.تجربه نشون داده اونای که همش از حرفه ای بودن حرف میزنن نوب هستن.البته این برا من مهم نیست من فقط سعی میکنم از گیم لذت ببرم حالا چه حرفه ای باشم چه نوب لذتش مهمه نه نظر چندتا.....

برا فهمیدن اینکه امسال بزرگترین سال گیم در این نسل بود لازم نیست زیاد حرفه ای باشی.تجربه نشون داده اونای که همش از حرفه ای بودن حرف میزنن نوب هستن.البته این برا من مهم نیست من فقط سعی میکنم از گیم لذت ببرم حالا چه حرفه ای باشم چه نوب لذتش مهمه نه نظر چندتا.....

کسایی که این تاپیک رو میزنن اغراق زیاد میکنن، خودِ لِوین هم گفته از سالِ 2007 تابحال بهترین سال بوده. میشه گفت بهترین سالِ نسل همونطور که شما میگید امسال بوده. اما بهترین سال بازیها؟ کسایی که این حرف رو میزنن 100% کم اطلاعن و درون شکی نیست. هرچقدر هم به شخصی که این حرف رو میزنه توهین کنید، دارید به خودتون توهین میکنید ولاغیر.

کسایی که این تاپیک رو میزنن اغراق زیاد میکنن، خودِ لِوین هم گفته از سالِ 2007 تابحال بهترین سال بوده. میشه گفت بهترین سالِ نسل همونطور که شما میگید امسال بوده. اما بهترین سال بازیها؟ کسایی که این حرف رو میزنن 100% کم اطلاعن و درون شکی نیست. هرچقدر هم به شخصی که این حرف رو میزنه توهین کنید، دارید به خودتون توهین میکنید ولاغیر.
بهترینش سیلقه ی ولی بزرگترین بود کاملا مشخصه امسال بوده بیشترین بازی های درجه1عرضه شدن...من خودم2007رو بهترین سال این نسل برام به دلایل زیادی خرید ایکس باکس و بهترین جعبه زندگیمو باهاش بازی کردم و شاهکاری بیوشاو مدرن1وهیلو3وخدای جنگ..و بهترین بازی های سبک مورد علاقم یعنیforza2وdirt.pgr4عرضه شدن

بهترینش سیلقه ی ولی بزرگترین بود کاملا مشخصه امسال بوده بیشترین بازی های درجه1عرضه شدن...من خودم2007رو بهترین سال این نسل برام به دلایل زیادی خرید ایکس باکس و بهترین جعبه زندگیمو باهاش بازی کردم و شاهکاری بیوشاو مدرن1وهیلو3وخدای جنگ..و بهترین بازی های سبک مورد علاقم یعنیforza2وdirt.pgr4عرضه شدن

خوب هرکسی استانداردی داره. به نظر من بهترین بازی ای که امسال اومد Bulletstorm بود (فقط). اما من نه هرگز خودم رو در وضعیتی نمیبینم که بگم "فلان سال بهترین سال بازیها بود". اما وقتی یک عده همچین حرفی میزنن خونم به جوش میاد.

دوست عزیز من قصد توهین نداشتم (کسی چه اهمیتی میده اطلاعات کی در مورد بازیها بیشتره).
فقط ازین که در بازیسنتر Skyward Sword رو از چشم میندازن دلم خدشه دار شده.

من به شما حق میدم من نه وی دارم نه زلدا بازی کردم ولی یه بازی که سازنده ملی براش زحمت میکشه و دوست داره بازی خوبی از آب در بیاد و صرفا واسه طرفداران و فن های مخصوص خودش میسازه نمیشه که بد باشه !‌ من تریلر هایی هم که ازش دیدم خوشم نیومد چونکه این سبک بازی رو دوست ندرم با این گرافیک و اینا ولی بازی تو نوع خودش بهترینه و بیشتر این نمیشه و بازی خوب که نه عالی هست ! من که بازی نکردم نگفتم خوبه باید فلان باشه نگفتم بده باید فلان باشه اما امان از دست بعضی بازی نکردن و بازی رو به پایین کشیدن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or