Ken Levine: سال 2011 بهترین سال بازی ها پس از سال 2007 بود

.Evanescence.

کاربر سایت
خالق سری بازی های Bioshock یعنی آقای Ken Levine اعتقاد داره بازی هایی که بعد از سال 2007 بهترین سال برای بازی ها سال 2011 بود.
phxyymjc094l2f4586xk.jpg

اون گفت من همیشه برای بازی ها وقتم رو آزاد می کنم. این خیلی مهمه. اگر شما بازی نکنین ساخت بازی های خیلی خوب از سوی ناشران به خطر خواهد افتاد.
امسال سال جالب و دل چسبی بود.بهترین سال بازی ها پس از 2007.اون اضافه کرد من این رو به خاطره انتشار بازی خودم تو اون سال نمیگم.یک عالمه بازی های بزرگ مثله Portal در اون سال عرضه شد.اون بهترین سال بازی ها در خیلی وقت پیش بود.
یک تُن بازی بود که من در اون سال بازی کردم.الان من بیشتر بازی می کنم چون خیلی چیزهای بیشتر و بهتر برای بازی کردن وجود داره.
در سال 2011 بازی هایی چون Portal 2, Uncharted 3, Skyward Sword, Deus Ex: Human Revolution, Batman: Arkham City, Gears of War 3, Call of Duty: Modern Warfare 3 و همچنین بازی مورد علاقه خود Levine یعنی Skyrim عرضه شد.
تحسین منتقدان از این بازی ها با فروش فوق العاده اون ها رو به رو شد.بازی COD:MW3 نه تنها رکورد فروش بازی ها رو زد بلکه رکورد ورود به بازار تمام سرگرمی ها رو نیز زد.
سال 2007 هم رکورد هایی از فروش بازی ها ثبت شد و شاهد بازی های تحسین برانگیز مانند Call of Duty 4: Modern Warfare, بازی زیبای Bungie یعنی Halo 3 و Super Mario Galaxy ، همچنین ip های جدید مانند بازی Portal از سوی Valve که در بسته Orange Box عرضه شد و همچنین بازی خود Levine یعنی Bioshock بودیم.
2011 سالی پر افتخار برای صنعت ما بود.
سالی برای افتخار افراد Uncharted ، سالی برای افتخار به تیم Epic . سالی برای افتخار بچه های Call of Duty. سالی برای افتخار کردن به همه چرا که بازی هایی تحویل دادند که خیلی وقت بود در این صنعت تحویل داده نشده بود.
منبع

متاسفانه درست است

متأسفانه.
توی این چهارسال اونقدر بازی بد اومده که امسال که بازیهای کاملا متوسطی داشته، با سال 2007 که انقلابی در صنعت رخ داد یکیه.

سال 2007:
- Bioshock
- Crysis
- Mass Effect
- S.T.A.L.K.E.R.
- Orange Box
- Halo 3
- Painkiller: Overdoes
- Crackdown
- CoD: MW
- Ethernal Sonata
- Rockband
- LoZ: PH
- C&C: TW

امسال؟

آخرین ویرایش:
سال 2012 نه تنها بهترین سال برای این نسل بلکه میتونه بهترین سال تاریخ بازیای رایانه ایم بشه GTA V, ME3, HALO4, MP3 , B:I, DIII, TLOS, HITMAN:A, INVERSION,BINARY DOMAIN,THE DARKNESS, TWISTED METAL,PREY2, TOMB RAIDER, FAR CRY 3, NINJA GAIDEN 3 و... که هرکدوم میتونن عناوین خوب و بعضا بینظیری باشن
برای طرفدارای سونی بهترین استدیوی بازیسازی این شرکت و یکی از بهترین استدیو های حال حاضر جهان داره یه IP کاملا جدید میسازه اونم با اون نمایش خیره کننده ی اولیه یعنی: THE LAST OF US
ادامه ی مهم ترین بازی انحصاری بر روی تمام پلتفرما و هم چنین پر طرفدار ترین بازی تاریخ به صورت تک پلتفرم و هم چنین ادامه ی بهترین اول شخص تاریخ در این سال عرضه میشه یعنی: HALO4
بهترین شرکت بازیسازی PC و یکی از بهترین استدیو های بازیسازی جهان و شاید بهترینشون داره ادامه ی یکی از بهترین های تاریخ رو میسازی یعنی: DIABLO III
در ضمن یه بازی وجود داره که خودش به تنهایی برای سال 2012 کافیه و اون چیزی نیست جز GTA V که بهترین و با کیفیت ترین IP تمام تاریخه از استدیویی که دوتا بازیش تو این نسل GOTY شدن یعنی راکستار
ادامه ی ME هم که یکی از بهترین IP های این نسله و نسخه ی دومش یه عنوان بینظیر بود داره عرضه میشه : MASS EFFECT 3
بازی خود کن لیوان هم که با اون نمایش بینظیرش بهترین بازی E3 سال 2011 بود هم که جای خود داره: BIOSHOCK: INFINITE
امیدوارم کن لیوان وقتشو داشته باشه که همه ی این بازیارو بازی کنه و عنوان خودشو هم بسازه
یه کنسول دستی جدید هم با تعداد زیادی بازی عرضه میشه یعنی ویتا از سوی سونی
دو عنوان دستی خیلی بزرگم با نام های UNCHARTED : GOLDEN ABYSS و RESIDENT EVILL REVELATIONS عرضه میشن
احتمالا ادامه ی سری AC و COD هم عرضه خواهند شد مخصوصا اگه AC3 باشه که با توجه به پایان نسخه ی قبلی میتونه در آینده اتفاق بیفته و بسیار جالب و هیجان انگیز باشه
در ضمن SP6 هم با جید ریموند میتونه واقعا طرفداراشو راضی کنه و یه سال بینظیرو براشون رقم بزنه
سال فوق العاده ای در انتظار گیمراست

آخرین ویرایش:
امسال برای من به جزء Gears 3 و U3 چیز به خصوصی نداشت..ولی سال 2012 حداقل 5 عنوان تاپ رو بازی خواهیم کرد..
AW
NINJA GAIDEN 3
DMC5
HITMAN
GTA V
TOMB RAIDER
HALO4
MAX3

همه بخش فایتینگ 2012 رو فراموش کردن انگار
Dead Or Alive 5
Street Fighter X Tekken
Tekken TT 2
کلا سال 2012 رو ساله خوبی میبینم
واسه 2011 هم :
Mortal Kombat
Super Street Fighter IV : AE
Marvel Vs Capcom

آخرین ویرایش:
باز هم محبوب سخنوری کرد.
چند تا عنوان هستن که آبروی FPS تو این نسل رو خریدن،که یکیش همین Bioshock محبوبِ.
نسخه سال بعد هم که نامزد ٪99 گوتی هستش.:d
از هم اکنون یکی از 5 کاندیدای بازی سال بایئشاک ابدیت هست.>:d<
از تریلرهاش و تصاویرش عاشقش شدم. البته اگه مس افکت 3 بذاره.

امسال برای من به جزء Gears 3 و U3 چیز به خصوصی نداشت..ولی سال 2012 حداقل 5 عنوان تاپ رو بازی خواهیم کرد..
AW
NINJA GAIDEN 3
DMC5
HITMAN
GTA V
TOMB RAIDER
HALO4
MAX3

The Last of Us هم اضافه کن :d
البته به جز U3 و گرز3 امسال بازی های خیلی توپ دیگه ای مثل LBP2 و بمتن و la.noire و اینفیموس 2 و رسیستانس 3 هم خیلی خوب بودن ! البته بازم می شه به کرایسیس 2 و bf3 و mw3 هم اشاره کرد :دی جدا سال خوبی بود !

پس فکر کنم ایشون باید یک نیم نگاهی هم به بازیهای سال 2012 بندازند، به شخصه فکر میکنم سال 2012 بهترین سال بازیهای رایانه‌ای در نسل هفتم باشه، چون همه شرکت‌های بازی سازی سعی بر این دارند به بهترین نحو، بهترین بازی‌های خودشون رو عرضه کنند. البته سال 2011 هم سال بزرگی بود ولی هر سال این روند پیشرفت قابل توجهی داره.

:d... خداییش قیافه با مزه ای داره طرف!... واقعا امسال از نظر تنوع بازی به شدت عالی و پر بار بود .. اما از سال بعد هم نمیشه به سادگی گذشت... شاهکار نینجا گیدن 3 در راهه و همین برای من بسه!

Me3 و Halo 4 و Bioshock و Diablo 3 و Hitman و Ghost Recon و GTA و Kingdom of Amalur و احتمالا HL جدید و .... رو جنابعالی چی حساب میکنی ؟ :d
نه خب باز اوضاع تو 2012 بهتره :دی، شاید آپولو هوا کردن.

ولی 2011 جدی فیل هم هوا نکردن.
به هر حال من امیدوارم این چیز ابدیت ایشون زیاد فراگیر نشه.
هرچی بود از پایه زد، داستان، صداگذاری، دوبله و... همه رو ایشون بی معنی و چرت میدونه.

من موندم ما چرا وقتي يك بازي رو انجام ميديم و از گلوموت ميره پايين ميگيم هيچي نيود.تا قبل تو 2011 همه عالم و آدم تو كف بودند الان همه كلاس ميذارن .امكان نداره سالي بتونه حتي به 2011 نزديك بشه (به خصوص به لحاظ كميت)

Uncharted 3
Gears Of War 3
Dead Space 2
Kill Zone 3
Crysis 2
Modern Warfare 3
BF3
Dark Soul

Reyman Origins
LA Noir
Shogun 2:Total War
Forza Motorsport
TES : Skyrim
Little Big Planet 2
Mortal Kombat 2009
Bulletstorm
Assasins Creed
Motor Storm A
The Witcher 2
Infamous 2
Cathrine
Resistance 3
Rage
Batman Archam City
Sonic Generations
Saint Raw 3
Portal 2

اينها فقط مهماش بودن.حالا باز مقايسه كنيد.هنوز يادم نميره چطور تو كف تك تكشون بودين و بوديم.
سهیل جان این بازی هارو فقط نگاه کن، همشون کامل کننده قبلی بودن، یه چیز جدید ارائه ندادن که، دادن؟

سال 2007 شروع خیلی از بازی ها بود، نه این که نسخه ی قبلی رو با گرافیک بیشتر بدن به خوردمون :دی.
AC تجربه اش توی 2007 کجا، تجربه اش توی 2011 کجا ...

آخرین ویرایش:
من موندم ما چرا وقتي يك بازي رو انجام ميديم و از گلوموت ميره پايين ميگيم هيچي نيود.تا قبل تو 2011 همه عالم و آدم تو كف بودند الان همه كلاس ميذارن .امكان نداره سالي بتونه حتي به 2011 نزديك بشه (به خصوص به لحاظ كميت)

Uncharted 3
Gears Of War 3
Dead Space 2
Kill Zone 3
Crysis 2
Modern Warfare 3
BF3
Dark Soul
Reyman Origins
LA Noir
Shogun 2:Total War
Forza Motorsport
TES : Skyrim
Little Big Planet 2
Mortal Kombat 2009
Bulletstorm
Assasins Creed
Motor Storm A
The Witcher 2
Infamous 2
Cathrine
Resistance 3
Rage
Batman Archam City
Sonic Generations
Saint Raw 3
Portal 2

اينها فقط مهماش بودن.حالا باز مقايسه كنيد.هنوز يادم نميره چطور تو كف تك تكشون بودين و بوديم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or