Ken Levine:در Bioshock: Infinite خبري از بخش multi-player نخواهد بود.

Techman

کاربر سایت
Bioshock-Infinite.jpg

Ken Levine:در بازي Bioshock: Infinite خبري از بخش multi-player نخواهد بود.

​
Ken Levine اخيرا در صفحه ي Twitter خود به پاسخ گويي به سوالات هوادارن پيرامون مسائل بازي Bioshock: Infinite و همچنين امكان انجام بازي به صورت multi-player پرداخته است .
اولين سوالي كه توسط كاربران پرسيده شده بود با تيتر "قبلا امتحانش رو پس داده" مطرح شد كه متن سوال به شرح زير است:
كاربر:"جناب آقاي Levine بازي Bioshock: Infinite داراي بخش مولتي پلير خواهد بود يا خير؟"
Ken Levine: "پاسخ منفي است."
بعد از ارائه ي اين پاسخ در بين گروهي از طرفداران اين عنوان اين ترديد ايجاد شد كه آيا واقعا بازي مد multi-player نخواهد داشت يا Levine نمي خواهد فعلا از آن صحبتي به ميان آورد كه Levine در پاسخي كه به سوال بعدي داد آن را به طور كاملا شفاف , روشن كرد:
كاربر:" آقاي Levine منظورشما از"پاسخ منفي" اين است كه بازي بخش چند نفره نخواهد داشت يااينكه فعلا شما تمايلي نداريد كه راجع به اين موضوع صحبت كنيد؟"
كه در پاسخ Levine گفت: "هيچ بخش multi-player در كار نخواهد بود."
اين پاسخ شايد به چشم همه ي طرفدارن موضوع مهمي نبوده باشد اما بودند گروهي ازهوادارن كه به خاطر سابقه ي درخشان سازندگان اين بازي در بخش multi-player عناوين قبلي بر روي اين عنوان حساب ويژه اي باز كرده بودند.به هر حال خيال همه ي طرفداران اين عنوان راحت شد كه ديگر در اين بازي خبري از بخش چند نفره نخواهد بود و سازندگان بيشترين تمركز خود را بر روي بخش تك نفره ي بازي قرار خواهند داد.
در حال حاضر قرار براين است كه اين بازي در 23 فوريه سال 2013 بر روي Xbox 360, PS3 و PC منتشر شود.

منبع

آخرین ویرایش:
به نظر من وجود مولتی پلیر؛ حتی اگر ضعیف هم باشه برای هیچ بازی ای ضرری نداره. حداقلش اینه که چند ساعت بیشتر آدم رو سرگرم میکنه. حالا اگر خوب هم نبود خب آدم بیخیالش میشه دیگه.
اما فقط و فقط به یک شرط:
اینکه ساخت مولتی پلیر به روند ساخت قسمت سینگل خدشه وارد نکنه و باعث کم کاری رو این قسمت نشه یا تمرکز تیم سازنده روی بخش سینگل رو کم نکنه.
شرطت که به روی چشم
biggrin1.gif

ولی مولتی نه چندان قوی رو بزنن تنگ یک سینگل وحشتناک خفن و قوی به شدت تو چشم میزنه و ضد حاله
yahoo_2.gif
آره خب اینم هست... :دی
شتاب زده پست دادم وگرنه الان که فکر میکنم میبینم یا هیچ المانی نباید به یه بازی اضافه بشه، یا به شکل خیلی قوی ای این کار باید انجام بشه :دی

آخرین ویرایش:
به نظر من وجود مولتی پلیر؛ حتی اگر ضعیف هم باشه برای هیچ بازی ای ضرری نداره. حداقلش اینه که چند ساعت بیشتر آدم رو سرگرم میکنه. حالا اگر خوب هم نبود خب آدم بیخیالش میشه دیگه.
اما فقط و فقط به یک شرط:
اینکه ساخت مولتی پلیر به روند ساخت قسمت سینگل خدشه وارد نکنه و باعث کم کاری رو این قسمت نشه یا تمرکز تیم سازنده روی بخش سینگل رو کم نکنه.

شرطت که به روی چشم:دی

ولی مولتی نه چندان قوی رو بزنن تنگ یک سینگل وحشتناک خفن و قوی به شدت تو چشم میزنه و ضد حاله:(

خب الان، اونم برای شماهائی که یه بازی 60$ رو 6 تومن میخرید با پیک رایگان; مالتی پلیر نمیتونه اهمیت داشته باشه. انشالله به وقتش میفهمید.

خب الان، اونم برای شماهائی که یه بازی 60$ رو 6 تومن میخرید با پیک رایگان; مالتی پلیر نمیتونه اهمیت داشته باشه. انشالله به وقتش میفهمید.

60 دلار برای خارجی ها هم در حد همون 6-8-10 تومن هست ، پس برای اونا هم مولتی اهمیت نداره (!) ، پس این وسط فقط شمایی که پولهای مفت رو دور میریزی تا یکم بیشتر پای تلویزیون بشینی (!) . ایشالا به موقعش میفهمی با پولی که واسه هیلو خرج میکنی ( به تومن) تو ایران یه خانواده چند ماه خونشو میگردونه .

پ.ن نشد که بر طبق امضام عمل کنم . از مولتی خوران عذر میخام حرفم با شما نیست ، خودمم بازی اوریج میخرم ولی پُز نمیدم که من پولم از شما ها که 6 تومن پول بازی میدین بیشتره .

آخرین ویرایش:
60 دلار برای خارجی ها هم در حد همون 6-8-10 تومن هست ،
Facepalm.png

خارجی های بزور سالی 2-3 تا بازی بخرنن اونم بعد از خوندن نقد رسانه های معتبر و دیدن چند گیگ ویدئو و بازی کردن Demo و درنهایت اگر واقعاً بدونن ارزش پولی رو که براش میدن داره، تهیه ش میکنن. بقیه رو rent ی استفاده میکنن.
وقتی طرف 60$ بابت CoD پول میده اطمینان داره حداقل تا یک سال نیاز به خریدن بازی نداره چون چند میلیون نفر دیگه ام این رو تهیه میکنن و سازنده و ناشرم با DLC و Map PAck و .... بازی رو تازه نگهمیداره.
برسیم سره ارزش مالتی پلیر. یه بازی خطی و تکنفره که عمرا کسی فکرش رو نمیکرد که بشه ازش mp در اورد Dante Inferno بود. بعدش ninja gaiden 2 sigma الانم GoW: Ascension. برعکس شما Santa Monica Studio بلاخره فهمیدن که دیگه یه بازی 7-8 ساعته با گرافیک بالا و صحنه های فک اندازه چیزی نیست که بتونه جذاب باشه. با این mp یه چیز جدید به بازیشون اضافه شده، ارزشش برای منتقد و گیمر زیاد میشده. Mythological Heroes Multiplayer Pack دادن برای کسانی که پیش خرید میکنن. بعد از چند وقت DLC های جدید میاد. این بازی ارزش خریدن داره و حداقل من اون رو طی 48 ساعت برای فروش نمیزارمش. از طرفی با Online Pass و DLC میشه همچنان اون رو پولساز نگهداشت!.

پ.ن. این وسط چیزی که برای شما سونی فن بویها ترجمه نشده واژه مالتی‌پلیر هست. از بس بازی خطی و داستان محور بخوردتون دادن نمیتونید این مقوله رو درک کنید. XMB عملاً درحالت Offline و Online فرقی باهم نداره. Cross Game Chat نمیدونید چیه. ازتون نمیشه توقع داشت درکی از mp داشته باشید.
60
پ.ن نشد که بر طبق امضام عمل کنم . از مولتی خوران عذر میخام حرفم با شما نیست ، خودمم بازی اوریج میخرم ولی پُز نمیدم که من پولم از شما ها که 6 تومن پول بازی میدین بیشتره .
این امضاتون ام یه فکر بود از طرف سونی فن بویهای که یه بازی FPS با متای بالاتر رو جلوی اون چیزه علم کنید. گفتم فک نکنی با دسته کورا طرفی ;).

پ.ن. اون روزی رو میبینم که بازی برسه به 400 تومن، اون وقت همچین کامنتهای از طرف بزرگترین Developer صنعت با فحش و لعن و نفرین شما همراه باشه.

آخرین ویرایش:
60 دلار برای خارجی ها هم در حد همون 6-8-10 تومن هست ، پس برای اونا هم مولتی اهمیت نداره (!) ، پس این وسط فقط شمایی که پولهای مفت رو دور میریزی تا یکم بیشتر پای تلویزیون بشینی (!) . ایشالا به موقعش میفهمی با پولی که واسه هیلو خرج میکنی ( به تومن) تو ایران یه خانواده چند ماه خونشو میگردونه .

كي همچين حرفي زده؟ الان همه خارجي مرفح نيستن كه، اين حرفت كلا از پايه غلطه! . مثلا نصف دوستاي خارجي من بازي كه مولتي پلاير نداشته باشه نميخرن ، سالي ٢ يا ٣ تا بازي كه مولتي درست حسابي داشته باشه ميگيرن بازي ميكنن

هیچکی مجبور نیست یه بازی رو بخره!!
شمایی هم که قراره 60 دلار بابت بازی بدی اگه میبینی صرفت نمیکنه و ارزشش رو نداره نخر,یه بازی دیگه بخر که مولتی داشته باشه!!
مجبور نیستی که!!

كي همچين حرفي زده؟ الان همه خارجي مرفح نيستن كه، اين حرفت كلا از پايه غلطه! . مثلا نصف دوستاي خارجي من بازي كه مولتي پلاير نداشته باشه نميخرن ، سالي ٢ يا ٣ تا بازي كه مولتي درست حسابي داشته باشه ميگيرن بازي ميكنن
چند نفر از بزرگای فروم هستن که حتی 10 دقیقه م کمپین CoD یا BF رو بازی نکردن ولی توی رپچر Raptr ID شون میبینی 2500 ساعت CoD 4 بازی کرده :دی.
درکل:
Like it or not, MP adds extra life to a game.

نبود مولتي پلير به فروش بازي لطمه خواهد زد بدون شك.......

خيلي از بازيها كه قبلاها خيلي سخت ميشد ازشون مولتي پلير درآورد الان مولتي پلير خوبي دارن از portal2 با اون اتمسفر خاصش گرفته(همين قسمتش هم سال قبل كلي جايزه برد) تا الن ويك(يه بخش horde مانند حداقل واسش گذاشتن تو american nightmare)

واسه اينم ميشد يه مولتي پلير گذاشت كه مربوط به شخصيتهاي اصلي داستاني نباشه و جدا روايت بشه(مثه كاري كه تو مولتي پلير مس افكت و پورتال كردن و از شخصيتها و داستان جدايي استفاده كردن)
اينجوري هم اتمسفر و جو قسمت سينگل سرجاش ميموند و هم اينكه چيز اجباري نيس و هر كسي خواست ميتونه انجامش نده......

+

همين halflife 3 هم اگه بدون مولتي پلير منتشر بشه ضربه بزرگي خواهد خورد

هیچکی مجبور نیست یه بازی رو بخره!!
شمایی هم که قراره 60 دلار بابت بازی بدی اگه میبینی صرفت نمیکنه و ارزشش رو نداره نخر,یه بازی دیگه بخر که مولتی داشته باشه!!
مجبور نیستی که!!
ممنونم برای این راهنمائی حکیمانه.

نبود مولتي پلير به فروش بازي لطمه خواهد زد بدون شك.......

خيلي از بازيها كه قبلاها خيلي سخت ميشد ازشون مولتي پلير درآورد الان مولتي پلير خوبي دارن از portal2 با اون اتمسفر خاصش گرفته تا الن ويك(يه بخش horde مانند حداقل واسش گذاشتن تو american nightmare)

واسه اينم ميشد يه مولتي پلير گذاشت كه مربوط به شخصيتهاي اصلي داستاني نباشه و جدا روايت بشه(مثه كاري كه تو مولتي پلير مس افكت و پروتال كردن و از شخصيتها و داستان جدايي استفاده كردن) اينجوري هم اتمسفر و جو قسمت سينگل سرجاش ميموند و هم اينكه چيز اجباري نيس و هر كسي خواست ميتونه انجامش نده......
نداشتن مالتی پلیر یه ضعف بزرگ هست و ربطی یه محتوای غنی و داستان محشر و گرافیک فک انداز و گیم پلی فوق العاده نداره. Portal 2 و Mass Effect 3 مثالهای بینظری هستن. ممنون.

Facepalm.png

خارجی های بزور سالی 2-3 تا بازی بخرنن اونم بعد از خوندن نقد رسانه های معتبر و دیدن چند گیگ ویدئو و بازی کردن Demo و درنهایت اگر واقعاً بدونن ارزش پولی رو که براش میدن داره، تهیه ش میکنن. بقیه رو rent ی استفاده میکنن.
وقتی طرف 60$ بابت CoD پول میده اطمینان داره حداقل تا یک سال نیاز به خریدن بازی نداره چون چند میلیون نفر دیگه ام این رو تهیه میکنن و سازنده و ناشرم با DLC و Map PAck و .... بازی رو تازه نگهمیداره.
برسیم سره ارزش مالتی پلیر. یه بازی خطی و تکنفره که عمرا کسی فکرش رو نمیکرد که بشه ازش mp در اورد Dante Inferno بود. بعدش ninja gaiden 2 sigma الانم GoW: Ascension. برعکس شما Santa Monica Studio بلاخره فهمیدن که دیگه یه بازی 7-8 ساعته با گرافیک بالا و صحنه های فک اندازه چیزی نیست که بتونه جذاب باشه. با این mp یه چیز جدید به بازیشون اضافه شده، ارزشش برای منتقد و گیمر زیاد میشده. Mythological Heroes Multiplayer Pack دادن برای کسانی که پیش خرید میکنن. بعد از چند وقت DLC های جدید میاد. این بازی ارزش خریدن داره و حداقل من اون رو طی 48 ساعت برای فروش نمیزارمش. از طرفی با Online Pass و DLC میشه همچنان اون رو پولساز نگهداشت!.

پ.ن. این وسط چیزی که برای شما سونی فن بویها ترجمه نشده واژه مالتی‌پلیر هست. از بس بازی خطی و داستان محور بخوردتون دادن نمیتونید این مقوله رو درک کنید. XMB عملاً درحالت Offline و Online فرقی باهم نداره. Cross Game Chat نمیدونید چیه. ازتون نمیشه توقع داشت درکی از mp داشته باشید.

این امضاتون ام یه فکر بود از طرف سونی فن بویهای که یه بازی FPS با متای بالاتر رو جلوی اون چیزه علم کنید. گفتم فک نکنی با دسته کورا طرفی ;).

پ.ن. اون روزی رو میبینم که بازی برسه به 400 تومن، اون وقت همچین کامنتهای از طرف بزرگترین Developer صنعت با فحش و لعن و نفرین شما همراه باشه.

این facepalm هم دیگه همه میدونیم واسه چه مواقعی هست . تو برنامه های خارجی تماشاگر رو صدا میکنن میگن اسمت چیه بعد 100 دلار به همه ی سالن جایزه میدن بعد شما 3 سطر ... مینویسی . خارجیا بازی کم میگیرن به خاطر گرونیش نیست .

بحثو منحرف نکن . گفتم که فقط شمایی که مولتی بازی میکنی و پولتم از همه بیشتره (لول) . یه مولتی در کنار بازی خوبه و همه هم به مقدار کم مولتی بازی میکنن و خوششون میاد ولی بازی بدون مولتی همیشه یه بازی خوب هست همیشه اینجوری بوده . GOW هم من باب ایجاد تغییرات تو یه نسخه فرعی داره مولتی میسازه و با نظرات مختلفی هم روبرو شده ولی هیچکس به خاطر مولتی GOW رو نمیخره . مولتی هر چقدر هم قشنگ باشه نمیتونه با یه سینگل عالی رقابت کنه حالا هرچی میخای بگو .

پ.ن : نمیدونم چرا فکر میکنی که مولتی بازی کردن کلاس داره ! ( واقعا چرا فکر میکنی مولتی بازی کردن کلاس داره ؟؟ ) حداقل ما بازیهایی که به خوردمون میدن ارزش بحث کردن و فکر کردن در مورد داستانش هست و در کنار اون مولتیه خوبی هم دارن . مثل شما هی پول به حساب ماکرو نمیریزیم و یه گیمپلی رو در طول سال هی تکرار نمیکنیم تا شماره بعدی بیاد ، خدا رو شکر کارای مهم تری داریم . و بازیها رو بر حسب میزان علاف کردنشون پای تلویزیون نمیخریم . معیارهای مهم تری وجود داره برای ما و همونطور که میبینین آخر سال بر طبق معیارهای ما GOTY رو انتخاب میکنن هر سال . یدونه بگم The Walking Dead The Game و Journey و Dishonored دیگه فک کنم حساب قضیه دستت میاد . اینا فقط واسه امسال بود .

امضام هم دقیقا واسه امسال شما 100 درصد صدق میکنه

آخرین ویرایش:
دلیل اینکه خارجی ها سالی 2-3 تا بازی بیشتر نمیخرن این نیست که پول ندارن یا بازی براشون گرونه دلیلش اینه که حوصله بیشتر از اون 2-3 تا بازی رو ندارن.همون آنلاین cod یا fifa برای 90%شون کافیه! کسایی هم که یه مقدار حرفه ترن میرن سراغ هیلو یا بتلفیلد یا روی ps3 مولتی پلیر آنچارتد.نکته دیگه اینه که مولتی پلیر بازی کردن خیلی آسون تره تا سینگل پلیر

برای کسایی مثل من که زیاد مولتی باز نیستند و فقط یه سری عناوین خیلی خاصی رو مولتی میزنن ، خبر خیلی خوبی هم هست !

چون اینجوری تمام توانشون رو میزارن رو سینگل بازی ، دقیقا همون چیزی که من میخوام مثلا !

حالا به دید کلی کار ندارم چی میشه ... برا من به شخصه خبر خیلی خوشحال کننده ای بود !

دوستانی که دم از این میزنن بازی حتما بازی باید مولتی پلیر داشته باشه اینم یه سری نظر از ملت Org خور فرهنگی توی VG247 :
thank goodness. We don’t need no stinkin’ multiplayer in every game. Most is bunch of tacked on waste of money anyway.

I love the work Irrational Games has put out over the years mainly because they tend to focus on one thing and make that thing truly awesome, rather than spreading themselves too thin. In all honesty I was actually going to avoid this had it forced in a MP component. Now that I know for certain theyre not doing that, I feel a lot more assured that it will be a quality piece of work just like the original BioShock.

Good to hear, no need.
و خیلی THANX GOD دیگه :دی کلا موقعی یه بازی کامل باشه از هم نظر توی Single نیازیی به مولتی پلیر نیست !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or