Ken Levine :حفظ داستان بازی برای من مهم است

.Evanescence.

کاربر سایت
[TABLE="width: 700"]
[TR]
[TD]
81367027725460191189.jpg


Ken Levine یکی از برترین خالقان بازی و خالق دنیای BioShock در مجله PSM3 صحبت های جالبی کرد.
او گفت من قسمت های بزرگ و اصلی داستان را حتی از تیم خودم پنهان کردم.
" من می خواهم داستان بازی را امن نگاه دارم و تیم خودم را زیر نظر بگیرم، پس من می توانم واکش تیم را ببینم. دور نگاه داشتن داستان از مردم قبل از عرضه بازی بسیار مهم است،چون شما اگر داستان را بفهمید هیچ وقت آن واکنش اول را برای بار دوم نخواهید داشت.اگر داستان قبل از عرضه بازی پخش شود دیگر داستان هیچ جذابیتی ندارد."
او ادامه داد: " من فکر می کنم این یک نا امیدی برای تیم است.من نمی خواهم آن ها داستان بازی را بدانند،و آن ها از من یک پرونده از بازی می خواهند تا تمام داستان را برای آن ها بگوید.
من هرگز این کار را نخواهم کرد.این راهی نیست که ما بازی ها را به بازیبازان تقدیم کنیم.من این پرونده را که دارای محتوای داستان است به کسی نمی دهم،چون این برای من داستان بازی نیست،آن یک طرح کلی برای ماست که داستان بازی را از آن الهام گرفتیم و ساختیم.
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or