Ken Levine :حفظ داستان بازی برای من مهم است

.Evanescence.

کاربر سایت
[TABLE="width: 700"]
[TR]
[TD]
81367027725460191189.jpg

Ken Levine یکی از برترین خالقان بازی و خالق دنیای BioShock در مجله PSM3 صحبت های جالبی کرد.
او گفت من قسمت های بزرگ و اصلی داستان را حتی از تیم خودم پنهان کردم.
" من می خواهم داستان بازی را امن نگاه دارم و تیم خودم را زیر نظر بگیرم، پس من می توانم واکش تیم را ببینم. دور نگاه داشتن داستان از مردم قبل از عرضه بازی بسیار مهم است،چون شما اگر داستان را بفهمید هیچ وقت آن واکنش اول را برای بار دوم نخواهید داشت.اگر داستان قبل از عرضه بازی پخش شود دیگر داستان هیچ جذابیتی ندارد."
او ادامه داد: " من فکر می کنم این یک نا امیدی برای تیم است.من نمی خواهم آن ها داستان بازی را بدانند،و آن ها از من یک پرونده از بازی می خواهند تا تمام داستان را برای آن ها بگوید.
من هرگز این کار را نخواهم کرد.این راهی نیست که ما بازی ها را به بازیبازان تقدیم کنیم.من این پرونده را که دارای محتوای داستان است به کسی نمی دهم،چون این برای من داستان بازی نیست،آن یک طرح کلی برای ماست که داستان بازی را از آن الهام گرفتیم و ساختیم.
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

اگه تیمش داستان رو نمی دونند پس چطوری داستان رو وارد جریان بازی میکنن؟ :-/ لابد بازی رو میسازه همزمان باهاش یه رمان میده بیرون که بله اینم داستانش :دی خارج از شوخی با اون نمایش فوق العاده E3 و چیزایی که از بازی دیدیدم به نظر میاد داستانش شدیدا احساسی باشه، حالا کیفیتش رو نمی دونم چی میشه (که با توجه به سابقه Levine فکر کنم نباید نگران این موضوع باشم) ولی رابطه ای که بین 2 شخصیت اصلی وجود داره به نظرم خیلی عالی از کار در میاد.

دمش گرم . اهل دل ـه پس . واقعا وقتی به داستان بایوشاک فکر میکنم تنم میلرزه . در ضمن فکر کنم لوین از اون دسته آدم هاست که از سورپرایز داستانی خیلی خوشش میاد و آخر بازی هاش پشم ملت میریزه :دی یه چیزی تو مایه های فیلم های M.Night.Shayamalan

در اینکه داستان هنری و رمانتیک زیبایی داره شکی نیست
فقط امیدوارم آخرش تراژدی نباشه ( متنفرم از تراژدی ، اصلا چه معنی داره :d )

اگه تیمش داستان رو نمی دونند پس چطوری داستان رو وارد جریان بازی میکنن؟ :-/ لابد بازی رو میسازه همزمان باهاش یه رمان میده بیرون که بله اینم داستانش :دی خارج از شوخی با اون نمایش فوق العاده E3 و چیزایی که از بازی دیدیدم به نظر میاد داستانش شدیدا احساسی باشه، حالا کیفیتش رو نمی دونم چی میشه (که با توجه به سابقه Levine فکر کنم نباید نگران این موضوع باشم) ولی رابطه ای که بین 2 شخصیت اصلی وجود داره به نظرم خیلی عالی از کار در میاد.
شاید مثل سریال های عیدی خودمون داستانش با پخش جلو میره؟ :دی.

والا! یه وقت ها یه چی میگه این کلا من تو کف میمونم چی داره میگه :دی.

نه واقعا برای منم جای سوال شد. اگه کسی از تیمش داستان رو نمیدونه پس چجوری گیم ساخته میشه؟ :| یعنی هر جوری اینور اونور میکنم تو ذهنم میبینم این کار شدنی نیست. دی

نه واقعا برای منم جای سوال شد. اگه کسی از تیمش داستان رو نمیدونه پس چجوری گیم ساخته میشه؟ :| یعنی هر جوری اینور اونور میکنم تو ذهنم میبینم این کار شدنی نیست. دی

فردین شدنی هستش اما گندش کرده مگه این که قرار باشه خودش کلا تمام این بخش های که بقیه میسازن رو جمع کنه و مشکلاتش رو برطرف کنه خودش فقط یعنی وقتی فلانی بیاد مدل بسازه ندونه مدله برای چی هستش فلانی بیاد صدا برداری بکنه ندونه برای چه بخشی از بازی هستش فلانی بیاد انیمشن بسازه ندونه اول بازی هستش یا آخرش یا وسطش .

اما به صورت منطقی نشدنی هستش و فقط یه حرفی خواسته بزنه .

اولین بار که بایوشاک 1 رو بازی کردم خیلی حس عجیبی بهم دست داد و خیلی ذوق زده شدم ولی تا حدود 80 درصد بازی رو رفتم و به یه باگ برخوردم و دیگه بازی جلو نرفت !‌تا پچ رو بگیرم و این حرفا و درست بشه سیو هام ناگهانی پاک شدن :(( !‌ بی خیال شدم و نفهمیدم آخرش شد !‌ 2 رو هم بازی کردم حال 1 رو نداد !‌امیدوارم این یکی همون حال رو دوباره بهم القا کنه !‌

پس فردا میگه: خودمم خودم رو از داستان دور نگه داشتم تا برام جذابیت داشته باشه:d آخه چه جوری تیم سازنده‌ از داستان بازی خبر نداره؟!:-/
در کل منظورش اینه که از لحاظ داستانی بازی چیزی کم و کسر نداره و امیدوارم همینجوری باشه.

ممنون بابت خبر.خدایش من با قیافه این بابا خیلی حال میکنم:dولی خدایش بازیهای سری BS از نظر داستان معرکه بودن مخصوصا داستان BS 1 که خیلی قشنگ بود بعد هم میتونستی بازی رو بد تموم کنی هم خوب که آدم در هر 2 صورت تحت تاثیر قرار میگرفت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or