Kane & Lynch Dead Men

یکم درباره این بازی توضیح بدم بازی یه DVD هست
System Requirements

The minimum system requirements are as follows:

Minimum Specification
OPERATING SYSTEM:
Microsoft Windows XP or Vista
CPU:
Pentium 3 2Ghz or Athlon XP 2000+
RAM:
1GB (for Windows XP/Vista)
GRAPHICS:
100% DirectX 9.0c compatible 128 MB 3D Accelerated Card with Vertex Shader 3.0 and Pixel Shader 3.
SOUND:
Microsoft Windows XP/Vista compatible sound card (100% DirectX 9.0c -compatible)
DVD-ROM:
Quad-speed (4x) DVD-ROM drive
HARD DRIVE:
8GB free disk space
INPUT DEVICES:
100% Windows XP/Vista compatible mouse and keyboard

The recommended system requirements are as follows:

Recommended Specification
OPERATING SYSTEM:
Microsoft Windows XP, Vista
CPU:
Pentium 4 3.0Ghz or Athlon 64 3000+
RAM:
2GB RAM
GRAPHICS:
100% DirectX 9.0c compatible 256 MB 3D Accelerated Card with Vertex Shader 3.0 and Pixel Shader 3.
SOUND:
Microsoft Windows XP/Vista compatible sound card (100% DirectX 9.0c -compatible)
DVD-ROM:
Quad-speed (4x) DVD-ROM drive
HARD DRIVE:
8GB free disk space
INPUT DEVICES:
100% Windows XP/Vista compatible mouse and keyboard / Xbox 360 Controller for Windows
Graphic Cards supported

nVidia - Gf6200, Gf6500, Gf6600, Gf7100, Gf7200, Gf7300, Gf7500, Gf7600, Gf7650, Gf7800, Gf7900, Gf7950, Gf8300, Gf8400, Gf8500, Gf8600, Gf8800

Amd/Ati – X1300, X1550, X1600, X1650, X1800, X1900, X1950, X2400, X2600, X2900

من خودم بازیرو نصب و بازی کردم ولی یه مشکل بزرگ دارم صدای همه چی میاد جز صدای دیالوگ ها اگه کسی بازی رو نصب کرده من هم راهنمایی کنه
ممنون

ببینم دختره میفته تو چاله هر کار میکنم تو تراکتوره نمیتونم آدماشو بکشم قلق داره

اونجا شما زماني كه بلدوزر در حال دور زدنه(2 بار فرصت اين كار رو دارين) و سرعتش كم ميشه بايد از شيشه كنار(نه شيشه جلو) افرادي كه داخل بلدوزر هستن رو بزنين.

من همون اول بازی توی اون سالن گیر کردم رفتم تفنگ را از عقب ماشین ورداشتم ولی بعدش نمیدونم چیکار باید بکنم. روی صفحه فرمانی نوشته شده که با کلید 3 فرمان بدم ولی عمل نمیکنه هر چی فرمان میدم اون یکی اجرا نمیکنه.
یکی بنده رو راهنمایی کنه.

من همون اول بازی توی اون سالن گیر کردم رفتم تفنگ را از عقب ماشین ورداشتم ولی بعدش نمیدونم چیکار باید بکنم. روی صفحه فرمانی نوشته شده که با کلید 3 فرمان بدم ولی عمل نمیکنه هر چی فرمان میدم اون یکی اجرا نمیکنه.
یکی بنده رو راهنمایی کنه.
اگه 180 درجه بچرخی درست پشت سرت چن تا جعبه و یان جور چیزا هستش باید بری پشت اونها سنگر گیری رو یاد بگیره.البته در کنا ماشین هم باید با فشار دادن چرخونک ماوس اسلحه رد و بدل کنی.

سلام با اجازتون خواستم یه کم از بازی بگم یا کلا داستان بازی .راستش 2 کاراکتر این بازی هیچ ربطی به هم ندارن و به طور تصادفی با هم آشنا میشن .
KANE خودش در گذشته پلیس بوده اما به علت وطن فروشی از این کار اخراج میشه همچنین اون تویه یه حادثه خانوادشو هم از دست میده.
اما طرف مقابل که LYNCH هست:اون یه بیماری روانی داره و بعضی مواقع کنترلش رو از دست میده و این از دست دادن کنترل زمانی شدت میگیره که اون متوجه میشه خانوادش به طرز وحشتناکی کشته شدن
LYNCH گاهی اوقات با خودش فکر میکنه که خودش زمانی که کنترلش رو از دست داده بود باعث مرگ خانوادش شده و این فکر خیلی اونو آزار میده.
حالا این دو کاراکتر بااین اوضاعشان در 2 نقطه از شهر تصمیم به خودکشی میگیرن که پلیس مانع از انجام این امر میشه .
حالا هم kane و هم lynch گیر پلیس هستن. تا زمانی میرسه که قراره اونارو از زندانی به یه زندان دیگه منتقل کنن
هنگامی که پلیس داره این کارو انجام میده افراد یه گروه مافیایی با حمله به پلیس این دو شخص رو آزاد میکنن و به محل استقرار خودشون میبرن . سردسته های این گروه که seven نام داره میخوان با استخدام kane و lynch به ادامه کارهای کثیفشون برسن . حالا kane و lynch در قبال دستمزدی که میگیرن باید به انجام ماموریت های گروه seven بپردازن.
دوستان اگه مشکلی تو متن بود خودتون درسش کنین

خداییش خیلی ضعیف تر از اون چیزی هست که انتظارش رو داشتم . دقیقا عین Hitman ساختنش و همون مشکلات رو هم داره . دقت کردین وقتی دشمنارو میکشین بدناشون چه احمقانه میفته زمین . پاشون رو سرشون میره . حتی تو سر طرف هم تیر میزنی با دستش هیچ فرقی نمیکنه . دقت مقت یخ

موقعی که این بازی اجرا می کنم این پیغام میده وبازی اجرا نمیشه
the application has failed to start because the application configuration is incorrect reinstalling the application may fix this problem.
بابا یکی کمک کنه ترکیدم بابا

كاملا موافقم.... اين دو چيز بازي خيلي سطح پايينه... اينم يه اسكرين شات با بالاترين تنظيمات البته تنظيمات خاصي هم نداره.
http://i10.tinypic.com/85bj67o.jpg
سلام دوست عزيز
شما مطمئني که بازي رو با آخرين تنظيمات ازش عکس گرفتي:laughing:
برو حاجي سيستمت رو ارتقا بده.اوني که تو گذاشتي مال هيتمن يکه:laughing:
با تشکر
google

دوستان ، این سوال شاید تکراری باشه اما باید بگم که بازی چه جوری Save می شه ؟ من مثل Gears of War یه اکانت برای خودم تو بازی درست کردم اما دیدم که بعد از کلی بازی کردن سیو نشده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or