Kane & Lynch Dead Men

یکم درباره این بازی توضیح بدم بازی یه DVD هست
System Requirements

The minimum system requirements are as follows:

Minimum Specification
OPERATING SYSTEM:
Microsoft Windows XP or Vista
CPU:
Pentium 3 2Ghz or Athlon XP 2000+
RAM:
1GB (for Windows XP/Vista)
GRAPHICS:
100% DirectX 9.0c compatible 128 MB 3D Accelerated Card with Vertex Shader 3.0 and Pixel Shader 3.
SOUND:
Microsoft Windows XP/Vista compatible sound card (100% DirectX 9.0c -compatible)
DVD-ROM:
Quad-speed (4x) DVD-ROM drive
HARD DRIVE:
8GB free disk space
INPUT DEVICES:
100% Windows XP/Vista compatible mouse and keyboard

The recommended system requirements are as follows:

Recommended Specification
OPERATING SYSTEM:
Microsoft Windows XP, Vista
CPU:
Pentium 4 3.0Ghz or Athlon 64 3000+
RAM:
2GB RAM
GRAPHICS:
100% DirectX 9.0c compatible 256 MB 3D Accelerated Card with Vertex Shader 3.0 and Pixel Shader 3.
SOUND:
Microsoft Windows XP/Vista compatible sound card (100% DirectX 9.0c -compatible)
DVD-ROM:
Quad-speed (4x) DVD-ROM drive
HARD DRIVE:
8GB free disk space
INPUT DEVICES:
100% Windows XP/Vista compatible mouse and keyboard / Xbox 360 Controller for Windows
Graphic Cards supported

nVidia - Gf6200, Gf6500, Gf6600, Gf7100, Gf7200, Gf7300, Gf7500, Gf7600, Gf7650, Gf7800, Gf7900, Gf7950, Gf8300, Gf8400, Gf8500, Gf8600, Gf8800

Amd/Ati – X1300, X1550, X1600, X1650, X1800, X1900, X1950, X2400, X2600, X2900

من خودم بازیرو نصب و بازی کردم ولی یه مشکل بزرگ دارم صدای همه چی میاد جز صدای دیالوگ ها اگه کسی بازی رو نصب کرده من هم راهنمایی کنه
ممنون

دوستان در مرحله 14 یا 15 (یادم نیست)گیر کردم ...اگه می دونن لطفا دریغ نکنن ...
تو جنگل جایی که کارلوس دستش انگار یه سری مواد منفجره است و با اون می ره پایین و من بعدش سه نفر رو که کنار آتیش نشستن و می کشم و یه نفر هم که دستش تفنگه ...بعدش رو دیگه نمی دونم چی کار کنم ...کارلوسه هم اصلا تکون نمی خوره ...کسی اگه می دونه ممنون می شم اگه کمکم کنه.
جواب سوال شما

بعد از اینکه اونارو که کنار اتیش هستن کشتی با تفنگ دوربین دارت اون نگهبان برجک و اونای که دم در ورودی نگهبانی میدن رو هم بکش بعد باکلید (3) کیبوردت کارلوس رو بفرس سمت در ورودی بعد کارلوس خودش میره تو و... (فقط کافیه نشونه موس رو بگیری جای که کارلوس رو میخای بفرستی بعد کلید 3 کیبورد رو بزن)

من همه ی راهارو امتحان کردم و همه شماره ها رو زدم ولی از جاش حرکت نمی کنه ...ولی بازم از لطفت ممنون ...دوباره امتحان می کنم .

دیروز این بازی رو تموم کردم و از ده نمره بهش 8 می دم ... فکر نکنم بازی مشکل خاصی از لحاظ روند بازی داشته باشه ...اگه کسی مشکل داشت من در خدمتم ...
نکته : تو این بازی یکی از فحش های اصیل انگلیسی بارها تکرار می شود !!!:sick:

مي خواستم يه خورده در مورد اين بازي بگم .شايددر نگاه اول با ديدن اين بازي فکر کنيد که اين يک بازي بدون گرافيک و خلاقيته .يک اکشن سوم شخص خيلي ساده ولي اصلا اين طور نيست .

چرا که هر چه قدر جلوتر ميريد ارزش اين بازي رو ميفهميد.بازي شايد به عنوان يک بازي سوم شخص بازي بزرگي نباشه ولي با وجود چندين تغييره جالب در اين سبک يک بازي واقعا دلچسبه. به طور مثال در حين تيراندازي به پليس گاهي اوقات تک تيراندازهايي وجود دارند که با نشان دادن موقعيت نشانه گيري انها بايد خودتون رو از تيررس اونها محفوظ نگه داريد.تير اندازي ها فقط محدود به تيراندازي و سنگر گرفتن مثله بيشتر بازي هاي اکشن سوم شخص نيست بلکه شما در حين فرار در داخل ماشين بايد به ماشين هاي پليسي که شما رو دنبال ميکنند شليک کنيد.

در بازي قابيت فرمان دادن به افراد وجود دارد که بد از کار در نييامده.در مورد هوشه مصنوعي دشمن ها مي تونم بگم که دشمن ها اين رو حد اقل ميدونند که بايد در هنگام تيراندازي سنگر بگيرند و شما هميشه نمي تونيد اون ها رو به راحتي هد شات کنيد.هوش مصنوعي افراد خودي هم در سطح خوبي قرار داره که قابل تحمله.

در مورد گرافيک که فکر ميکنم بعد از اومدن کرايسيس همه تب گرافيکي گرفتيم که شايد دليل بي اهميتي به اين بازي هم همين باشه مي تونم بگم که از کين و لينچ انتظار هيچ بازي غير از هيتمن رو نداشته باشيد اما به شخصه تبريک مي گم به اين گروه که با وجود موتور نچندان قوي محيط هاي خيلي زيبايي رو طراحي کرده اند که به شدت شما رو در جو بازي قرار ميدن.جزئيات صورت دو کاراکتر اصلي واقعا خوبه .نورپردازي ها هم قابل ملاحظه ودر کل گرافيک قابل قبولي داره.

شايد اين مشخصه هايي که ذکر کردم چیز شاخصي نباشه چرا که زيبا ترين بخشه بازي ديالگ هاي بين کاراکترهاي اصليه که واقعا شنيدنيه.شما در حين اينکه به تير اندازي به دشمن مي پردازيد اين دو شخصيت به صورت دو شخصيت يک فيلم سينمايي براي شما هنر نمايي ميکنند به طوري که فراموش مي کنيد شما مشغول يک بازي کامپيوتري هستيد.

داستان پردازي وديالگ انقدر زيبا هستند که شما رو ترغيب به دنبال کردن بازي وسرانجام ماجرا کنند.به غير از ديالگ شما نقش بازي کردن اين دو را هم در بازي مي بينيد به اين صورت که در يک صحنه با هم گلاويز مي شوند ودر صحنه اي ديگر در حين تير اندازي لينچ دچار سر گيجه ميشود و از اين نوع اتفاقات که به صورت ريل تايم در بازي وجود دارد که با وجود ديالگ هاي زيبا فوق العاده از کار درامده اند.
همان طور که گفتم بازي بصورت يک فيلم جلو ميرود و اتفاقاتي که در بازي رخ ميدهند باعث ميشوند که بازي براي شما تکراري نشه.يکي ديگر از کارهاي واقعا ديدني و سينمايي بازي زماني است که شما در حال مردن هستيد و اتفاقات گذشته در ذهن شما زنده مي شوند که با هر بار مردن ونسبت به اتفاقاتي که در مراحل پيشين بري شما افتاده اند تغيير ميکنند.در هر صورت من اين بازي زيبا و ديدني رو به همه شما دوستان عزيز پيشنهاد ميکنم.در ضمن اگر نسخه دو دي وي دي بازي رو تهيه کنيد مشکل صداي شخصيت هاي بازي هم حل ميشه.

من بازي رو تموم كردم فوق العاده چرت بود پايان بازي با حال بود يك دمو 1دقيقه اي نشون ميده چقدر داستان بد بود بايد بازي رو اسمشو ميزاشتن kaneچون lynch نقشه دسته بيلو داره تو بازي.

همه چیز بازی که گرافیک نمی شود ... هر چند قسمت نایت کلوپ رو که بازی کنیم می فهمیم حداقل گرافیک در کلیات عالی است ... من از شروع بازی خوشم نیومد ولی هر چقدر جلو رفتم شیفته بازی شدم ... مخصوصا مراحلی که با آرپی جی باید هلی کوپتر ها رو از بین می بردیم ...
نظر من رو می خواهید می گویم این بازی رو از دست ندهید.

موقعی که این بازی اجرا می کنم این پیغام میده وبازی اجرا نمیشه
the application has failed to start because the application configuration is incorrect reinstalling the application may fix this problem.

اونجا که کامیون می یاد و می خواد دختره که تو گودال له کنه چی کار باید کر هرچه به سمت راننده شلیک می کنم فایده نداره.

شما نباید دنبال کامیون راه بیفتید ...بهترین کار این هستش که بری بالای ماشینی که کنارت هست ...اونجا دیدی خوبی نسبت به کامیون داره ...وقتی کامیون می خواد برگرده شروع کن به اسلحه ت شیشه رو هدف بگیر ...انقدر بزن تا شیشه بشکنه و ...دیگه تموم .

لطفا کمکم کنید
بعد از اون صفحه که برای لایو هست میاد میگه یه پروفایل بسازید و مینویسه از سازندگان هیتمن . دموها رو هم نشون میده ولی منو سیاهه بعد هم که Enter رو میزنم میره تو بازی صفحه سیاهه یا سفید صدا هم میاد و تیر بهش میخوره صفحه صورتی میشه آخه چرا اینطوریه ؟؟؟
گرفیک من Radeon 2600 XT هست ( یه مدل پایینتر از 2900 ) درایو هم به روزه چرا اینطوریه ؟؟؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or