Kane & Lynch Dead Men

یکم درباره این بازی توضیح بدم بازی یه DVD هست
System Requirements

The minimum system requirements are as follows:

Minimum Specification
OPERATING SYSTEM:
Microsoft Windows XP or Vista
CPU:
Pentium 3 2Ghz or Athlon XP 2000+
RAM:
1GB (for Windows XP/Vista)
GRAPHICS:
100% DirectX 9.0c compatible 128 MB 3D Accelerated Card with Vertex Shader 3.0 and Pixel Shader 3.
SOUND:
Microsoft Windows XP/Vista compatible sound card (100% DirectX 9.0c -compatible)
DVD-ROM:
Quad-speed (4x) DVD-ROM drive
HARD DRIVE:
8GB free disk space
INPUT DEVICES:
100% Windows XP/Vista compatible mouse and keyboard

The recommended system requirements are as follows:

Recommended Specification
OPERATING SYSTEM:
Microsoft Windows XP, Vista
CPU:
Pentium 4 3.0Ghz or Athlon 64 3000+
RAM:
2GB RAM
GRAPHICS:
100% DirectX 9.0c compatible 256 MB 3D Accelerated Card with Vertex Shader 3.0 and Pixel Shader 3.
SOUND:
Microsoft Windows XP/Vista compatible sound card (100% DirectX 9.0c -compatible)
DVD-ROM:
Quad-speed (4x) DVD-ROM drive
HARD DRIVE:
8GB free disk space
INPUT DEVICES:
100% Windows XP/Vista compatible mouse and keyboard / Xbox 360 Controller for Windows
Graphic Cards supported

nVidia - Gf6200, Gf6500, Gf6600, Gf7100, Gf7200, Gf7300, Gf7500, Gf7600, Gf7650, Gf7800, Gf7900, Gf7950, Gf8300, Gf8400, Gf8500, Gf8600, Gf8800

Amd/Ati – X1300, X1550, X1600, X1650, X1800, X1900, X1950, X2400, X2600, X2900

من خودم بازیرو نصب و بازی کردم ولی یه مشکل بزرگ دارم صدای همه چی میاد جز صدای دیالوگ ها اگه کسی بازی رو نصب کرده من هم راهنمایی کنه
ممنون

این مشکل صدا از نسخه‌های ایرانی نیست. من اصلا از وست نگرفتم ولی مشکل صدا رو داشتم. خیلیا توی خارج هم این مشکل و دارن

به هرحال این روش روی بعضی از سیستم‌ها (از جمله سیستم خودم) جواب میده:

توی Run تایپ کنید: dxdiag
توی صفحه‌ای که باز میشه به تب Sound1 برید و گزینه‌ی Hardware Sound Acceleration Level رو روی Basic Acceleration بذارید
با اینکار صدای بازی درست میشه ولی اگه از سیستم Surround استفاده می‌کنید این سیستم از کار میفته و در این حالت فقط 2 اسپیکر خواهید داشت

یه چیز دیگه هم که تاثیر میزاره توی خود بازی (توی همون منوی اصلی) توی تنظیمات Sound گزینه‌ی آخر
(Sound Render) رو تغییر بدین و روی DirectSound (SW) یا اون یکی گزینه‌ که الان یادم نیست چیه بزارین. برای من وقتی گذاشتم روی DirectSound بعضی از صداها اومدن ولی هنوز بعضیاش نبودن. با اون کاری که بالا گفتم کامل درست شد

دوستان عزیز من تو اون مرحله که به دختر kane میرسم گیر کردم .همونجا که کارلوس رو کشتن و اون 2 نفر رییس اخری بالای سر دختره ایستادن.کلی هم تک تیرانداز توی بالکن دور تا دورم هستن.تا تکون میخورم دخلمو میارن.فکر کنم اخر بازی هستش.میشه راهنمایی بفرمایید.ممنون همتون

دوستان عزیز من تو اون مرحله که به دختر kane میرسم گیر کردم .همونجا که کارلوس رو کشتن و اون 2 نفر رییس اخری بالای سر دختره ایستادن.کلی هم تک تیرانداز توی بالکن دور تا دورم هستن.تا تکون میخورم دخلمو میارن.فکر کنم اخر بازی هستش.میشه راهنمایی بفرمایید.ممنون همتون

سمت راست کنار جسد کارلوس به بُمب شلیک کن

با سلام دوستان من نسخه 2 ديويدي اين بازي رو خريدم و نصب كردم بعد از نصب وقتي روي آيكن بازي كليك و وارد بازي ميشم صفحه سياه ميشه و اين ارور مياد
Runtime error
R6025 pure virtual function all
سيستمم هم اينه
Vga 7900 gt
Ram 2 gig
Cpu dual core 3800
Oprating system windows xp sp 2
اول اينكه درايور كارت گرافيكم 169.21 هستش دوم اينكه دايركس هم آپديته و سوم اينكه مايكروسافت ويژوال هم روي سيستمم نصبه
اگر به پستهاي اول اين تاپيك توجه كنيد ميبينيد كه من نسخه 1 ديويدي اين بازي رو هم قبلا خريدم و با اين ارور مواجه شدم در ضمن اينو بگم كه تا بحال در اجراي هيچ بازي مشكل نداشتم 2-3 نوع برنامه بازسازي رجيستري هم نصب و اسكن كردم ولي باز هم ...
من مطمئنم كه دوستانم در اين انجمن ميتونن براحتي مشكلمو حل كنن

با سلام دوستان من نسخه 2 ديويدي اين بازي رو خريدم و نصب كردم بعد از نصب وقتي روي آيكن بازي كليك و وارد بازي ميشم صفحه سياه ميشه و اين ارور مياد
Runtime error
سيستمم هم اينه
Vga 7900 gt
Ram 2 gig
Cpu dual core 3800
اول اينكه درايور كارت گرافيكم 169.21 هستش دوم اينكه دايركس هم آپديته و سوم اينكه مايكروسافت ويژوال هم روي سيستمم نصبه
اگر به پستهاي اول اين تاپيك توجه كنيد ميبينيد كه من نسخه 1 ديويدي اين بازي رو هم قبلا خريدم و با اين ارور مواجه شدم در ضمن اينو بگم كه تا بحال در اجراي هيچ بازي مشكل نداشتم 2-3 نوع برنامه بازسازي رجيستري هم نصب و اسكن كردم ولي باز هم ...

فکر کنم driver کارتت بتا باشه یه درایور full بریز شاید درست بشه

مگه درايورهاي سري 169.21 فولشون اومدن؟ من نسخه 1 ديويديشو كه نصب كرده بودم درايور فول ورژنش رو سيستمم نصب بود ولي همين مشكل بود الانم كه آخرين درايور ولي بتا روي سيستمم نصبه

بازی بدی نبود ولی بهتر از این میشد ساختش.زیادی بازی باگ داشت.من مشکل صدا نداشتم...
ولی با چهره هاشون خیلی حال کردم.از پایان بازی خوشم نیومد وقتی با هلیکوپتر رفت ولی مثل اینکه دوستان میگن پایان مختلفی داره یه بار دیگه باید اخرشو برم.:laughing::eek:اینم بگم کجای این بازی شبیه هیتمن اون خدا بیامورزو با kane & lynch مقایسه نکنین:(

كسي نيست جواب پست شماره 53 رو بده ؟
Runtime error
سيستمم هم اينه
Vga 7900 gt
Ram 2 gig
Cpu dual core 3800

سلام
بازی بدی نبود من که خوشم اومد حد اقل تا قبل از مراحل آخر که میرن تویه آمریکایه جنوبی
نو آوری هایه جالبی داشت من که از داستانش و مخصوصا مبارزه تویه خیابون خیلی لذت بردم اما گیم پلی کمی آزار دهنده بود و از همه بد تر هوش مصنوعی بازیه که اندازه هوش میگو پختست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or