Kane & Lynch Dead Men

یکم درباره این بازی توضیح بدم بازی یه DVD هست
System Requirements

The minimum system requirements are as follows:

Minimum Specification
OPERATING SYSTEM:
Microsoft Windows XP or Vista
CPU:
Pentium 3 2Ghz or Athlon XP 2000+
RAM:
1GB (for Windows XP/Vista)
GRAPHICS:
100% DirectX 9.0c compatible 128 MB 3D Accelerated Card with Vertex Shader 3.0 and Pixel Shader 3.
SOUND:
Microsoft Windows XP/Vista compatible sound card (100% DirectX 9.0c -compatible)
DVD-ROM:
Quad-speed (4x) DVD-ROM drive
HARD DRIVE:
8GB free disk space
INPUT DEVICES:
100% Windows XP/Vista compatible mouse and keyboard

The recommended system requirements are as follows:

Recommended Specification
OPERATING SYSTEM:
Microsoft Windows XP, Vista
CPU:
Pentium 4 3.0Ghz or Athlon 64 3000+
RAM:
2GB RAM
GRAPHICS:
100% DirectX 9.0c compatible 256 MB 3D Accelerated Card with Vertex Shader 3.0 and Pixel Shader 3.
SOUND:
Microsoft Windows XP/Vista compatible sound card (100% DirectX 9.0c -compatible)
DVD-ROM:
Quad-speed (4x) DVD-ROM drive
HARD DRIVE:
8GB free disk space
INPUT DEVICES:
100% Windows XP/Vista compatible mouse and keyboard / Xbox 360 Controller for Windows
Graphic Cards supported

nVidia - Gf6200, Gf6500, Gf6600, Gf7100, Gf7200, Gf7300, Gf7500, Gf7600, Gf7650, Gf7800, Gf7900, Gf7950, Gf8300, Gf8400, Gf8500, Gf8600, Gf8800

Amd/Ati – X1300, X1550, X1600, X1650, X1800, X1900, X1950, X2400, X2600, X2900

من خودم بازیرو نصب و بازی کردم ولی یه مشکل بزرگ دارم صدای همه چی میاد جز صدای دیالوگ ها اگه کسی بازی رو نصب کرده من هم راهنمایی کنه
ممنون

كاملا موافقم.... اين دو چيز بازي خيلي سطح پايينه... اينم يه اسكرين شات با بالاترين تنظيمات البته تنظيمات خاصي هم نداره.
http://i10.tinypic.com/85bj67o.jpg

واقعا این عکس روی بالاترین تنظیمات هست:eek::sick:
این که افتضاحه:sick::sick:
گرافیک نداره اصلا

اول بازی گیر کردم ...کسی می تونه کمکم کنه ...
همون اول بازی تو سالن که کین و لینچ می رن تفنگ ها رو بر می دارن ...بعد فلش می زنه که باید بریم دم این دستگاههایی که نوشابه می دن بیرون بعدش رو دیگه نمی دونم ...
...

نسبت به این بازی واقعا داره کم لطفی می شه ... به نظر من همه چیز گرافیک نیست بلکه داستان هم خیلی مهمه ...و البته مراحل بازی ...شاید یه دلیلش این باشه که سیل بازیهای مهم و خوب تو این چند وقته اجازه نداده که این بازی خودشو نشون بده ...
به هر حال هر چند بازی از لحاظ گرافیکی معمولی و پر از باگهای فراوان است ولی ارزشش را دارد که حداقل یه باز تمام شود.

سلام دوستان من اين بازي رو خريدم و نصبش كردم ولي مشكلي در اجراي بازي دارم زماني كه بازيرو اجرا ميكنم با پيغام dont send روبرو ميشم
اينرو هم اضافه كنم كه كارت گرافيك 7900 جيتي است و 2 گيگ رم و سي پي يو dual core 3800 دارم درايور كارت گرافيكم هم مال 2 نوامبر 2007 يعني مال همين ماهه رايركسو همه چيزارو هم نصب كردم يه سري فايل هم توي خود ديويدي بود كه بايد توي سيستم 32 ويندوز ميريختم كه اينكارم كردم ولي باز هم همين ارور رو ميبينم چيكار كنم؟ در ضمن هيچگونه ويروس يا تروجاني هم روي سيستمم ندارم
:((

من امشب بازی رو تموم کردم :cheesygri من هم مشکل صدا رو تو تمام دیالوگا داشتم بجز موقع لودینگ.این مشکل صدا فکر میکنم گندی باشه که این شرکتا که بازی رو میدن بیرون به بازی زدن
به هر حال بازی بدی نبود.
هر کی هم مشکل داشت بگه کمکش میکنم.

بازی برای من مشکل صدا نداشت و همه چی عالی بود ...بازم می گم بازی بدی نیست و ارزش خریدن رو داره ...داستانش هم فوق العاده س.

چرا كسي جواب منو نميده :((

من نمی دونم مشکل شما دقیقا چیه ولی تو دی وی دی ای که من گرفتم دو تا برنامه بود که باید حتما نصب می کردم تا بازی اجرا بشه ...مشکل شما کارت گرافیک قطعا نیست ...به هر حال این بازی با اینکه گرافیک بالایی نداره ولی این قدر برای من زیبا هست که اگه جای شما بودم می رفتم از یه شرکت دیگه بازی رو خریداری می کردم تا مشکل برطرف بشه.

دوست عزيز براي من هم dont send ميداد مشكل از كرك هستش . من يه كرك دانلود كردم مشكلم يه جورايي حل شد .

اين كرك و دانلود كن :
http://www.gameburnworld.com/dl/dl.php?file=KaneAndLynchDeadMenv1.0NoDVDFixedexeEng.rar

هر موقع خواستي بازي كني اول كرك و كپي كن بعد وارد بازي شو حله ...........................

با كرك هم مشكلش حل نشد دليلشم مشخصه از شركتي كه خريدم درپيت بوده اسمشم نميارم كه يه موقع كاروكاسبيش خراب نشه فردا ميرم نسخه دو ديويديشو ميخرم

آخر بازی اگر انتخاب کنیم که به کمک افراد در روستا بریم هر کاری بکنیم نزدیک قایق که می شیم Jenny تیر می خوره و میمیره نه؟چون من هر چی Load کردم و رسیدم نزدیک قایق یکی از پشت بشکه ها میاد بیرون و هر چی تیر هم بزنی نمی میره تا دخترش تیر بخوره....

دوستان در مرحله 14 یا 15 (یادم نیست)گیر کردم ...اگه می دونن لطفا دریغ نکنن ...
تو جنگل جایی که کارلوس دستش انگار یه سری مواد منفجره است و با اون می ره پایین و من بعدش سه نفر رو که کنار آتیش نشستن و می کشم و یه نفر هم که دستش تفنگه ...بعدش رو دیگه نمی دونم چی کار کنم ...کارلوسه هم اصلا تکون نمی خوره ...کسی اگه می دونه ممنون می شم اگه کمکم کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or