Kane & Lynch:Dead men

• Thread starter Thread starter borna
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بازی متوسطی هستش در ضمن من با هاردش شروع کردم رسیدم به یه جایی که اون دختره تو چاله هستش یه ماشین بزرگ هم میاد باید چیکار کنم باید ادم ها رو بزنم چون حوصلم نکشید بشینم بازی کنم میخوام زود برم اخرس:biggrin1:

بازی متوسطی هستش در ضمن من با هاردش شروع کردم رسیدم به یه جایی که اون دختره تو چاله هستش یه ماشین بزرگ هم میاد باید چیکار کنم باید ادم ها رو بزنم چون حوصلم نکشید بشینم بازی کنم میخوام زود برم اخرس:biggrin1:

برو پیشه دختره بعد به شیشه ی راننده تیر بزن بعد از بقلت دوباره رد میشه.. (بار دوم که از بقلت رد شد سریع برو و برای چند لحظه ماشین وایمیسه بعد سریع باید راننده رو بکشی.. باید به شیشه های بقل تیر بزنی چون شیشه های جلو نمیشکنه و اون نمیمره ولی اگر شیشه بقل بزنی سریع میمره..;)

من اخر های بازی هستم انجایی که میرم پیشه jeeny و دونفر به همراهه کل دشمن بعد پایان صحبت من را می کشند لطفا کمکم کنید در ضمن بازی خوبی هست

من تو قسمت تمرینیش گیر کردم :blushing::(
اسلحه وینچسر رو میدم به لینچ بعد میگه پشت اون دستگاه کاور بگیر و به لینچ یاد بده ولی وقتی کاور میگیرم نمیدونم باید چه کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من تو قسمت تمرینیش گیر کردم :blushing::(
اسلحه وینچسر رو میدم به لینچ بعد میگه پشت اون دستگاه کاور بگیر و به لینچ یاد بده ولی وقتی کاور میگیرم نمیدونم باید چه کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به دوستان توصيه ميكنم بي خيال بازي شيد تا 50 درصد اول بازي زيبايي از نظر من اما هي پايين مياد اخرشم كه خيلي مسخرست . افتضاح به معني واقعي
به حرف ها خوب توجه كن يه بار بايد نارنجك بندازي يه بارم بايد تير بزني يه كم توجه كن متوجه ميشي
در ضمن اخر بازي دو پايان براي شماست كه يكيش با هلي كوپتر كه تموم ميشه وديگريش رفتن به روستاست كه يك مرحله اضافه به شما ميده
جناب razor شما بايد به بمب كه بغل جسد كارلوس تير بزنيد

به دوستان توصيه ميكنم بي خيال بازي شيد تا 50 درصد اول بازي زيبايي از نظر من اما هي پايين مياد اخرشم كه خيلي مسخرست . افتضاح به معني واقعي
به حرف ها خوب توجه كن يه بار بايد نارنجك بندازي يه بارم بايد تير بزني يه كم توجه كن متوجه ميشي
در ضمن اخر بازي دو پايان براي شماست كه يكيش با هلي كوپتر كه تموم ميشه وديگريش رفتن به روستاست كه يك مرحله اضافه به شما ميده
جناب razor شما بايد به بمب كه بغل جسد كارلوس تير بزنيد

اتفاقا مرحله های آخرش قنشگه..;):biggrin1:

كدوم پايانش اولي يا دومي والا ما به هر كي گفتيم گفت خيلي اشغال تموم ميشه
اخه اين چه بازيه كه 2 تا دمو اخرش رو هم 3 دقيقه نميشند :evil:

فکر میکنی داری فیلم سینمایی نگاه می کنی 3دقیقه دمو به نظره من برای یک بازی زیاد است و پایانش را خوب تمام کردند و تونست دخترش را نجات بدهد:p

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or