بازی متوسطی هستش در ضمن من با هاردش شروع کردم رسیدم به یه جایی که اون دختره تو چاله هستش یه ماشین بزرگ هم میاد باید چیکار کنم باید ادم ها رو بزنم چون حوصلم نکشید بشینم بازی کنم میخوام زود برم اخرس:biggrin1:

به دوستان توصيه ميكنم بي خيال بازي شيد تا 50 درصد اول بازي زيبايي از نظر من اما هي پايين مياد اخرشم كه خيلي مسخرست . افتضاح به معني واقعيمن تو قسمت تمرینیش گیر کردم :blushing:
اسلحه وینچسر رو میدم به لینچ بعد میگه پشت اون دستگاه کاور بگیر و به لینچ یاد بده ولی وقتی کاور میگیرم نمیدونم باید چه کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به دوستان توصيه ميكنم بي خيال بازي شيد تا 50 درصد اول بازي زيبايي از نظر من اما هي پايين مياد اخرشم كه خيلي مسخرست . افتضاح به معني واقعي
به حرف ها خوب توجه كن يه بار بايد نارنجك بندازي يه بارم بايد تير بزني يه كم توجه كن متوجه ميشي
در ضمن اخر بازي دو پايان براي شماست كه يكيش با هلي كوپتر كه تموم ميشه وديگريش رفتن به روستاست كه يك مرحله اضافه به شما ميده
جناب razor شما بايد به بمب كه بغل جسد كارلوس تير بزنيد
:biggrin1:فقط مرحله ژاپنش و اون مرحله كه لباس زرد پوشيدند ببينم نكنه پايانشم قشنگ ؟اخر مسخره بود اما واقعا با پتانسيل بود كه هدر رفتاتفاقا مرحله های آخرش قنشگه..:biggrin1:
فقط مرحله ژاپنش و اون مرحله كه لباس زرد پوشيدند ببينم نكنه پايانشم قشنگ ؟اخر مسخره بود اما واقعا با پتانسيل بود كه هدر رفت
كدوم پايانش اولي يا دومي والا ما به هر كي گفتيم گفت خيلي اشغال تموم ميشهاتفاقا پایانش بسیار زیبا بود

كدوم پايانش اولي يا دومي والا ما به هر كي گفتيم گفت خيلي اشغال تموم ميشه
اخه اين چه بازيه كه 2 تا دمو اخرش رو هم 3 دقيقه نميشند![]()