Kane & Lynch 2: Dog Days | X360

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
واقعا بازی مسخره ای بود گرافیکش جالب نبود بعضی جاها هم شاهد کشیدگی رنگ ها بودیم و داستان کوتاه. از گیم پلیش هم خوشم نیومد

اين ديگه چي بود ديشب نشستيم به بازي كردن co op البته بعد از حدود نيم ساعت از شدت سوزش چشم ديگه نتونستيم بازي كنيم خداييش دوربين بازي خيلي افتضاحه كلا محيط بازي يه جوريه من كه ديگه گذاشتمش كنار حتي co op يـــش هم به درد بخور نبود !

چقدر از بازی بد میگین بابا! اینقدر کم لطفی نکنین!در ضمن مهندس GENAVE میشه در option کاری کرد دوربین بازی ثابت بمونه .
آره والا از 1ـش که بهتر بود:d (در حد یک بازی خیلی قوی نبود و بد هم نبود همونجوری که شما گفتید) تازه سبک دوربینش خیلی باحال بود :d

بچه ها من این جا گیر کردم :
اون جایی که از جاش پا میشه، یکم از وضعیت لباس و ... در وضعیت ناجوری به سر می بره، می گه کین رو پیدا کن، اما من نمی دونم از کجا برم !!!!!
همه ی راه ها رو امتحان کردم. اما نمی دونم باید از کجا برم. میشه راهنماییم کنید؟
ممنون.

چقدر از بازی بد میگین بابا! اینقدر کم لطفی نکنین!در ضمن مهندس GENAVE میشه در option کاری کرد دوربین بازی ثابت بمونه .
مرسي مهندس جان ولي اگه پست من رو با دقت بخوني متوجه ميشي كه مشكل من فقط با دوربين بازي نيست محيط بازي هم روي اعصابه !
به هر حال من كه بي خيال اين بازي شدم!

اون جایی که از جاش پا میشه، یکم از وضعیت لباس و ... در وضعیت ناجوری به سر می بره، می گه کین رو پیدا کن، اما من نمی دونم از کجا برم !!!!!
ممنون.
میشه لطف کنی اسم مرحله رو بگی؟

واقعا بازی مسخره ای بود گرافیکش جالب نبود بعضی جاها هم شاهد کشیدگی رنگ ها بودیم و داستان کوتاه. از گیم پلیش هم خوشم نیومد
آقا اون چیزی که بهش میگی کشیدگی رنگ کاملا" عمدی بوده ... !
من عاشق این افکتم :دی
تو مس افکت بود ازینا :دی
لامپای نئونی این جوری میشدن ...

ممنون.
اوصلا اونجا فقط يك راه هست كه ميرسه به يك راه رو كه اگه بري جلو ديگه كات سين ميشه..
جايي براي گيركردن نداشت :-/

ممنون.
دوست عزیز وقتی رفتی از در تو سمت چپ یه اتاق ( موتور و دوچرخه ) اونو برو تا ته میرسی به یه راهرو که پله هم داره , اون راهرو رو برو سمت راست تا ته ( یه دستشویی )

نوشته شده توسط A . ZoN[i]X;1124536:
دوست عزیز وقتی رفتی از در تو سمت چپ یه اتاق ( موتور و دوچرخه ) اونو برو تا ته میرسی به یه راهرو که پله هم داره , اون راهرو رو برو سمت راست تا ته ( یه دستشویی )
ممنون. فهمیدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or