آرکید مود هم نمیتونه زیاد سرگرمت کنهبازی خیلی کوتاه بود![]()
البته هنوز Arcade Mode رو نرفتم
ولی کلا چیز جالبیه
آرکید مود هم نمیتونه زیاد سرگرمت کنهبازی خیلی کوتاه بود![]()
البته هنوز Arcade Mode رو نرفتم
بلی!می شود.......سلام می خواستم ببینم آیا بازی kane g lynch2:dog days دونفره ی آفلاین میشه ؟ یعنی اینجوری که صفحه از وسط نصف بشه و دو نفره بری جلو
آره والا از 1ـش که بهتر بود:d (در حد یک بازی خیلی قوی نبود و بد هم نبود همونجوری که شما گفتید) تازه سبک دوربینش خیلی باحال بود :dچقدر از بازی بد میگین بابا! اینقدر کم لطفی نکنین!در ضمن مهندس GENAVE میشه در option کاری کرد دوربین بازی ثابت بمونه .
مرسي مهندس جان ولي اگه پست من رو با دقت بخوني متوجه ميشي كه مشكل من فقط با دوربين بازي نيست محيط بازي هم روي اعصابه !چقدر از بازی بد میگین بابا! اینقدر کم لطفی نکنین!در ضمن مهندس GENAVE میشه در option کاری کرد دوربین بازی ثابت بمونه .
میشه لطف کنی اسم مرحله رو بگی؟بچه ها من این جا گیر کردم :
ممنون.اون جایی که از جاش پا میشه، یکم از وضعیت لباس و ... در وضعیت ناجوری به سر می بره، می گه کین رو پیدا کن، اما من نمی دونم از کجا برم !!!!!
همه ی راه ها رو امتحان کردم. اما نمی دونم باید از کجا برم. میشه راهنماییم کنید؟
آقا اون چیزی که بهش میگی کشیدگی رنگ کاملا" عمدی بوده ... !واقعا بازی مسخره ای بود گرافیکش جالب نبود بعضی جاها هم شاهد کشیدگی رنگ ها بودیم و داستان کوتاه. از گیم پلیش هم خوشم نیومد
دقیقا یادم نیست، بعد از اون جایی که ...میشه لطف کنی اسم مرحله رو بگی؟

اوصلا اونجا فقط يك راه هست كه ميرسه به يك راه رو كه اگه بري جلو ديگه كات سين ميشه..بچه ها من این جا گیر کردم :
ممنون.اون جایی که از جاش پا میشه، یکم از وضعیت لباس و ... در وضعیت ناجوری به سر می بره، می گه کین رو پیدا کن، اما من نمی دونم از کجا برم !!!!!

دوست عزیز وقتی رفتی از در تو سمت چپ یه اتاق ( موتور و دوچرخه ) اونو برو تا ته میرسی به یه راهرو که پله هم داره , اون راهرو رو برو سمت راست تا ته ( یه دستشویی )بچه ها من این جا گیر کردم :