Kane & Lynch 2: Dog Days | X360

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کسی میدونه بازی چند مرحله هست ؟
من الان رسیدم به اون مرحله که باید هلیکوپتر را داغون کنیم .

میگم شما فقط بازی میکنی که ببینی تا تهش چه قدر مونده ؟:d
تو هر تاپیکی یه دونه پست در مورد این که تا ته بای چه قدر مونده دارین :دی
=========================
دوستان این هوش مصنوعی فقط یه خرده رو اعصابه !
زجر میده ادمو !
راحت هد شات میشن پشت کاور :دی

میگم شما فقط بازی میکنی که ببینی تا تهش چه قدر مونده ؟:d
تو هر تاپیکی یه دونه پست در مورد این که تا ته بای چه قدر مونده دارین :دی

شرایط شما را نمیدونم چه جوری هست .
ولی من اینقدر مشغله کاریم زیاده که واقعا باید زمانبندی بکنم . الان از پنجشنبه تا امروز اصلا فرصت بازی نداشتم و امروز وقت کردم کمی بازی کنم . از اونجایی که در روزهای بعد هم وقتم بسیار کمه باید بدونم چه قدر تا انتهای بازی ها مونده .
ولی کلا یه پیشنهاد دارم : تا زمانی که مسئولیت هاتون زیاد نشده تا میتوید بازی کنید بعد به سرنوشت من دچار میشید که باید فقط زمانبندی کنید . :d

ما هم بازی رو بلاخره گرفتیم بای خوفی هست. ولی این جور که ما بازی میکنیم بهتره co-op بازی میکنم من ولی دقیقا وقتی دارم بازی میکنن جنون کین منو میگیره:dبعدش بازی خوب میشه هر کی رو میبینیم 1 خشاب خالی میکنیم تو شکمش یعنی بازیش ساخته شده تا اینجوری بازی کنی اصلا!!

سلام علیکم...

امروز تازه بازی رو گرفتم دو مرحله هم رفتم...

dvd رو که گذاشتم و منوی بازی اومد , یه 5 دقیقه پلک نمیزدم و لب و لوچه آویزون و وا بود !!!

این ایده و این اجرا واقعا باریک ا... و احسنت داره.

فیلمای زیادی از سبک دوربین روی دست و با استفاده از هندی کم ساخته شدن ولی یه بازی با این سبک واقعا بی نظیره....

جلوه های بصریش واقعا فوق العادس...تکانهای دوربین,شطرنجی کردن,جلوه خون (که ایراد گرفتن بعضیا,ولی خیلی خوب در اومده ,چون خون رو لنز دوربین میریزه اون حالتی میشه), کیفیت تصویر که فیلمبرداری با هندی کم رو خیلی قشنگ تداعی میکنه...

ولی حیف و صد حیف که بازی و گیم پلی روی این ایده بکر و نبوغ آمیز خوب سوار نشده....
داستانشم خوب نیس...یعنی بهتر از اینا میتونست باشه...
تصور کنید داستان بازی مثلا در مورد یه اتفاق واقعی بود...

نمیدونم با فیلم تجربی آشنایی دارید یا نه؟
اینم یه بازی تجربی بی نظیره....
شک نکنید این ایده و اجرا یه موج جدید تو بازیسازی راه میندازه....

نمیخوام KANE & LYNCH 2 رو با HEAVY RAIN مقایسه کنم ها ؟ اصلا قابل مقایسه نیستند ولی از نظر ایده و ابتکار و نوآوری و کمکی که به رشد و ارتقا گیم کردن من به KANE & LYNCH 2 رای میدم...

آخرین ویرایش:
بازی خوبیه، یه تجربه جدید و خفنی حساب میشه تو دنیای گیم!

اما من نمی دونم چرا چشم بادامی ها؟!! این همه نژادهای درست حسابی تو دنیا هست! :d
اگه مثل هیتمن فقط چند مرحله چشم بادامی داشت خوب بود اما اینجوری ...

سلام علیکم...

امروز تازه بازی رو گرفتم دو مرحله هم رفتم...

dvd رو که گذاشتم و منوی بازی اومد , یه 5 دقیقه پلک نمیزدم و لب و لوچه آویزون و وا بود !!!

این ایده و این اجرا واقعا باریک ا... و احسنت داره.

فیلمای زیادی از سبک دوربین روی دست و با استفاده از هندی کم ساخته شدن ولی یه بازی با این سبک واقعا بی نظیره....

جلوه های بصریش واقعا فوق العادس...تکانهای دوربین,شطرنجی کردن,جلوه خون (که ایراد گرفتن بعضیا,ولی خیلی خوب در اومده ,چون خون رو لنز دوربین میریزه اون حالتی میشه), کیفیت تصویر که فیلمبرداری با هندی کم رو خیلی قشنگ تداعی میکنه...

ولی حیف و صد حیف که بازی و گیم پلی روی این ایده بکر و نبوغ آمیز خوب سوار نشده....
داستانشم خوب نیس...یعنی بهتر از اینا میتونست باشه...
تصور کنید داستان بازی مثلا در مورد یه اتفاق واقعی بود...

نمیدونم با فیلم تجربی آشنایی دارید یا نه؟
اینم یه بازی تجربی بی نظیره....
شک نکنید این ایده و اجرا یه موج جدید تو بازیسازی راه میندازه....

نمیخوام KANE & LYNCH 2 رو با HEAVY RAIN مقایسه کنم ها ؟ اصلا قابل مقایسه نیستند ولی از نظر ایده و ابتکار و نوآوری و کمکی که به رشد و ارتقا گیم کردن من به KANE & LYNCH 2 رای میدم...
:eek: :-j :blink: :confused:
1بدون شرح
2. صورت من بعد از خواندن این جمله
ps:من هم 360 رو دوست دارم هم ps3
pss: خیلی کوچیکتیم :confused:

منم این بازیو گرفتم والان رسیدم به اونجایی که لینچ رو
لخت کردن:d
! کلا از استیل گرافیکی این بازی خیلی خوشم اومد, یه کم که بازی کنی بهش عادت میکنی. خلاقیت با حالی از خودشون در کردن!:d فیزیک بازی هم متوسطه و بعضی از کاورها تخریب میشن. فقط AI این وسط زار میزنه و داغونه!
در وصف نمیگنجد!!!!!!! یعنی نمیدونم چی بگم! این نظر شماست ومحترمه.:)
بازی خوبیه، یه تجربه جدید و خفنی حساب میشه تو دنیای گیم!

اما من نمی دونم چرا چشم بادامی ها؟!! این همه نژادهای درست حسابی تو دنیا هست! :d
اگه مثل هیتمن فقط چند مرحله چشم بادامی داشت خوب بود اما اینجوری ...

=))
منم همینو میگم! تو Army of Two هم همین داستان بود! گیر دادن به شانگهای!
آدم قحط بود؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or