Kane & Lynch 2: Dog Days | PC

979998_149847_front.jpg

Publisher:Square Enix
Developer: Io Interactive
Genre: Modern Shooter
Release Date: Aug 24, 2010
ESRB Rating:M​

شرکت محبوب Io Interactive بعد از استقبال نه چندان مناسب از نسخه ی اول با یک سری اصلاحات همه جانبه قصد دارد شما را غافلگیر کن.
بر خلاف بازی اول که هر دو شخصیت قابل بازی بودند این بار شما تنها قادر به کنترل Lynch خواهید بود.

مهمترین خلاقیت بازی سبک نمایش ودوربین آن است که کاملا به شما حس وحال یک کلیپ ضبط شده با دوربین های دستی را خواهد داد درست مانن هزاران کلیپی که بر روی Yo* T*be وجود دارد.
و نکته ی دیگر عدم وجود هیچ گونه موسیقی متن در کل بازی است از منو ها گرفته تا حین انجام بازی!
و آخرین نکته سیستم کاور گیری بهینه شده ی بازی است که مشکلات نسخه ی قبل را نخواهدداشت.
وقتي آسیب زیادی ببینید وارد قسمت "Down not dead" خواهيد شد كه بايد سينه خيز آخرين تلاش خود را براي زنده ماندن بكنيد و پشت يك سنگر پناه بگيريد.

ب توجه به تلاش های Io به نظر میرسد با یکی از جذاب ترین اکشن های 2010 طرف خواهیم بود.

[ ]

ولی به نظر من بازی خوبی بود که در فیلم برداری هم نوآوری داشت داستانش هم بد نبود به نظرم در نسخه های بعدی (اگر وجود داشته باشه ) پیشرفت زیادی هم می تونه بکنه البته باید روی گرافیکش بیشتر کار کنند .

كلاً بازي ارزش بحث كردن هم نداره.
=((

این یک رو خوب اومدی !!!:d
عزیزان این کار شما بی احترامی به این همه ادمه که خوششون اومده از بازیم خوشتون نمیاد این طور سزیح نگین من بارها شده دوستانم گفتن فلان بازی ارزش نصب کردنم نداره بعد از مدت ها که نصب کردم خیلی با بازی حال کردم.1نفرم میاد میبینه اینطوری نوشتین ماهم کلی تعریف کردیم گیج میشه.
بیاین 1 بحث درست و دلایل منطقی بگین مثلا نیان بگین گرافیک که حالم بد شد بیاین قشنگ صحبت کنین.
گرافیک بازیم اگه به نظرتون بده 2تا چیز میگم اول اینکه این دو شرکت رو همه میشناسن و ار اسکوار شاهکاری همچون فاینال فنتزی رو بازی کردیم میتونن خیلی گرافیک بازی رو وحشتناک ببرن بالا ولی نکردن چون به بحث ان لاین هم توجه داشتن الان مسابقاتی تو کشورهای دیگه از این بازی گذاشته شده.
دوم اینکه اگه کسی از افکت دوربین بدش اوده اون سابت کردن دوربین رو نمیگما اون افکت های بنفش بگه اموزش برداشتنش رو کامل میگم تازه اون موقع میفهمین گرافیکش چقدر تمیزه البته من فهمیدم از کجا میشه دست کاریش کرد کثیف ترشم کردم چون افک باحالیه به نظر من.

عزیزان این کار شما بی احترامی به این همه ادمه که خوششون اومده از بازیم خوشتون نمیاد این طور سزیح نگین من بارها شده دوستانم گفتن فلان بازی ارزش نصب کردنم نداره بعد از مدت ها که نصب کردم خیلی با بازی حال کردم.1نفرم میاد میبینه اینطوری نوشتین ماهم کلی تعریف کردیم گیج میشه.
بیاین 1 بحث درست و دلایل منطقی بگین مثلا نیان بگین گرافیک که حالم بد شد بیاین قشنگ صحبت کنین.
گرافیک بازیم اگه به نظرتون بده 2تا چیز میگم اول اینکه این دو شرکت رو همه میشناسن و ار اسکوار شاهکاری همچون فاینال فنتزی رو بازی کردیم میتونن خیلی گرافیک بازی رو وحشتناک ببرن بالا ولی نکردن چون به بحث ان لاین هم توجه داشتن الان مسابقاتی تو کشورهای دیگه از این بازی گذاشته شده.
دوم اینکه اگه کسی از افکت دوربین بدش اوده اون سابت کردن دوربین رو نمیگما اون افکت های بنفش بگه اموزش برداشتنش رو کامل میگم تازه اون موقع میفهمین گرافیکش چقدر تمیزه البته من فهمیدم از کجا میشه دست کاریش کرد کثیف ترشم کردم چون افک باحالیه به نظر من.
الان ربط FF به بازیه io intractive چیه؟ ان لاین چه ربطی به گرافیک داره؟

الان ربط FF به بازیه io intractive چیه؟ ان لاین چه ربطی به گرافیک داره؟
1.شرکت سازنده هر دو مگه یکی نیست؟Square Enix
2.تو 1مجله خارجی خوندم برای سریع تر رندر شدن و ان لاین بازی کردن با سرعت های پایین گرافیک بازی رو ضعیف طراحی کردن.البته همچینم خیلی ضعیف نیست البته منظور از سرعت پایین به نظر اونا نمیدونم چقدر میشه 256 و 128 یا 512....

دوست عزيز شما توي نوشته هاتون خيلي چيزا مينويسين آدم قاطي ميكني جون تو:d
البته قصد توهين ندارم رفيق ولي چون شما از بازي خوشت اومده دليلي ندارهمنم بيام بگم بازي عالي شده و ......
هنوزم ميگم بازي يه آشغال به تمام معنا بود
مطمنم خيلي ها همين نظر رو دارن>:d<

1.شرکت سازنده هر دو مگه یکی نیست؟Square Enix
2.تو 1مجله خارجی خوندم برای سریع تر رندر شدن و ان لاین بازی کردن با سرعت های پایین گرافیک بازی رو ضعیف طراحی کردن.البته همچینم خیلی ضعیف نیست البته منظور از سرعت پایین به نظر اونا نمیدونم چقدر میشه 256 و 128 یا 512....
خیر! سازنده FF اسکوار هست و سازنده این بازی IO Intractive و اسکوار فقط نقش پابلیشر بودن رو برای این بازی داشت ضمن این که صاحب این شرکت هم هست!
این مطلب رو کدوم مجله خارجی گفته؟ممنون میشم ذکر کنید
شما همیشه انقدر بی ادبی؟؟؟به نظر دیگران توهین واقعا متاسفم ناظمای انجمن 1سربیان اینجا بعد به من اخطار میدن میگن مسخره کردی...
lol
کدوم بی ادبی؟ مگه به کسی توهین کرده؟؟ بازی ارزشش پایینه و ایشون هم فقظ نظر خودشو گفته

• Like
Reactions: GAMERSINA
خیر! سازنده FF اسکوار هست و سازنده این بازی IO Intractive و اسکوار فقط نقش پابلیشر بودن رو برای این بازی داشت ضمن این که صاحب این شرکت هم هست!
این مطلب رو کدوم مجله خارجی گفته؟ممنون میشم ذکر کنید

lol
کدوم بی ادبی؟ مگه به کسی توهین کرده؟؟ بازی ارزشش پایینه و ایشون هم فقظ نظر خودشو گفته
اخه هیچوقت نباید به سلیقه دیگران اینطوری توهین کرد که با گفتن اشغال.
من هم اون مطلب رو که BBURZUM نوشتن تو 1مجله به اسم DU DI game خوندم ابته مجله ژاپنی هست.تو فروم GS هم فکنم اون مطلب رو خوندم.

آقای محترم اگه این جوری باشه که باید هر چی بازی اومد بریم بگیریم و فکر پولشم نباشیم مگه میشه ؟ !!!

حتما خودت هر چی بازی دیدی میری می خری نه ؟ =))
رفیق درست متوجه نشدی. جمله پرسش تاکیدی نبود. خبری تعجبی بود . خلاصه منظورم این بود: اصلا ارزش نداره

شما همیشه انقدر بی ادبی؟؟؟به نظر دیگران توهین واقعا متاسفم ناظمای انجمن 1سربیان اینجا بعد به من اخطار میدن میگن مسخره کردی...
ببخشيد من به كي توهين كردم؟؟
عزيز اينجا يه فروم عموميه و منم نظر قلبيمو دادم.
من با نظر ايشون مخالف بودم و نظر خودمو گفتم . شما اينو توهين ميدوني؟
شما هم زياد محترمانه حرف نزدي .
الان رسماً به من گفتي بي ادب)x
حتماً اين موضوع رو پيگيري ميكنم . شما به من توهين كردي

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or