Kane & Lynch 2 رسما رونمایی شد

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
dog-days1.jpg

IO Interactive رسما اعلام کرد که Kane & Lynch 2: Dog Days در سال 2010 برای PC، PS3 و 360 عرضه خواهد شد. ناشر بازی Eidos می‌باشد.

بازی این بار در دنیای تبه‌کاران شانگهای اتفاق می‌افتد.

Niels Jorgensen، مدیر عامل IO گفت:" گیمر‌ها همیشه به دنبال نوآوری هستند و این دقیقا همان چیزی است که در Kane & Lynch 2 بدست می‌آورند".

وی معتقد است که این بازی با بازخورد خوب گیمر‌های سراسر دنیا مواجه شده است و از انتشار شماره دوم آن اظهار خوشحالی کرد.

در این شماره یک مود مولتی‌پلیر به نام “fragile alliance” نیز وجود خواهد داشت که فعلا اطلاعاتی در مورد آن داده نشده است.

Source

منم با اجازتون شماره ی یکش رو همین 2 ماه پیش گیرم اومد بازی کردم! راضی هم بودم! شماره ی 2ش اگه گرافیکش بهتر بشه (که قطعا از شماره ی اولش بهتر میشه!‌ :دی) بازی خوبی خواهد بود. نمرات شماره ی 1 خوب نبود ولی به نظر من در کل بازی خوبی بود.

Dead Man که خیلی ایراد داشت، از سیستمه کاور گرفتنش که رو اعصاب بود تا نشونه گیری و AI ضعیف و ... کلا رو اعصاب بود. خیلی بعیده یه بازی بگیرم و تمومش نکنم هر چقدرم بد باشه ولی اینو بعد از یکی دو ساعت بازی کردن گذاشتمش کنار.

کلا داستان و گیم پلی سینمایی قشنگی داشت.تک تک مراحل از دزدی بانک گرفته تا مرحله داخل کاباره و مرحله فرار و ... مشخص بود که روش کار شده.با اینکه سیستم سنگرگیری و تیراندازیه خیلی سطحیی داشت ولی صحنه ها و مراحل کارگردانی شده و دیالگ ها فوق العاده جذابش به همراه داستان زیبا و وباور پذیرش باعث شد یکی از بهترین بازی هایی باشه که اون سال بازی کردم.

شماره 1 جو و روح داشت یعنی اگه خوشت هم نمیومد جوش میگرفتت :biggrin1: خیلی از بازی ها قشنگن گرافیک در حد بین الملل ولی روح ندارن :biggrin1:
نظر من:شماره 1 سر جمع به قول میلاد بازیه توپسی بود.

گیمر‌ها همیشه به دنبال نوآوری هستند و این دقیقا همان چیزی است که در Kane & Lynch 2 بدست می‌آورند
بخوره تو سرشون نو آوریشون !:)
عجب اعتماد به نفسی هم دارن !
ممنون مهدی....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or