Just Cause 3

260-cover-reveal-610x343-wm.jpg

Developer: Avalanche Studios
Publisher: Square Enix
Platfrom(s): XBOX ONE- PS4 - PC
Release Date: December 1 2015
Geener(s):Action-adventure

عنوان Just Cause 3 بطور رسمی برروی کاور ماه دسامبر مجله gameinformer رونمایی شد.این عنوان قرار است در سال 2015 برای سه پتلفورم Xbox One-PS4 و PC عرضه گردد.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: AchyTunic
یعنی جز من کسی قصد پلات این بازی رو نداره؟؟؟؟؟
به نظرم انقدرا هم بازی بدی نیست
عجیبه که انقدر اینجا ساکته

Gesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk

نوشته شده توسط .:[emoji14:
UИK::.;3942839]حاج تو فقط منو پلات نکردی همرو پلات کردی :d
مگه بازی آنللاین هم داره؟
نه به صورت مولتی پلیر
ولی برای چند تا تروفیها نیاز به آنلاین بودن هست.
کلا فکر کنم کسی با بازی ارتباط بر قرار نکرد

سلام دوستان من یه داداش دارم 9سالشه عاشق بازی های open world هست نه واسه مرحله هاش
میخواستم جی تی ای بخرم براش که خیلی صحنه داره میخواستم بدونم خریدن این بازی به صرفه هست؟
وقتی مراحل بازی تموم شد محدودیت کارایی که میتونیم بکنیم چقدره؟؟؟

سلام دوستان من یه داداش دارم 9سالشه عاشق بازی های open world هست نه واسه مرحله هاش
میخواستم جی تی ای بخرم براش که خیلی صحنه داره میخواستم بدونم خریدن این بازی به صرفه هست؟
وقتی مراحل بازی تموم شد محدودیت کارایی که میتونیم بکنیم چقدره؟؟؟
اره بازیش داستان محور نیست ، روحیه اش شاد میشه از لحاظ هنری چشم نوازه بازی و امکانات خوبی هم داره مثل رفتن با چتر و.. انفجار های عالی .

ریکو خونه داره؟
تفنگ فروشی داره؟
تاکسی میشه سوار شد؟
نه خونه نداره هیچ فروشگاهی هم نداره ولی با اپگرید کردن امکانات زیاد میشه و میتونی سلاح ماشین و غیره درخواست کنی و جت برات میاره

کلا از زمانی که من Gta V رو تموم کردم انقدر پر توقع شدم نسبت به بازی های Open World دیگه هیچ بازی این سبکی منو راضی نمیکنه واقعا ! حالا یکی بگه که داستان بازی چجوریاست ؟ جذاب هست ؟ گیم پلی چطور ؟ جزئیات شهر از نظر گرافیکی چطوره ؟

کلا از زمانی که من Gta V رو تموم کردم انقدر پر توقع شدم نسبت به بازی های Open World دیگه هیچ بازی این سبکی منو راضی نمیکنه واقعا ! حالا یکی بگه که داستان بازی چجوریاست ؟ جذاب هست ؟ گیم پلی چطور ؟ جزئیات شهر از نظر گرافیکی چطوره ؟

به طور خلاصه
سراغش نرو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or