Just Cause 3

260-cover-reveal-610x343-wm.jpg

Developer: Avalanche Studios
Publisher: Square Enix
Platfrom(s): XBOX ONE- PS4 - PC
Release Date: December 1 2015
Geener(s):Action-adventure

عنوان Just Cause 3 بطور رسمی برروی کاور ماه دسامبر مجله gameinformer رونمایی شد.این عنوان قرار است در سال 2015 برای سه پتلفورم Xbox One-PS4 و PC عرضه گردد.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: AchyTunic
بطار خیالت رو راحت کنم قرار نیست تو این بازی شخصیت پر عمق ببینی :| (همه که MGS نیستن 8-|) این بازی مخاطب خاص خودشو داره ...

کی شخصیت پردازی خواست :|
کلا این بازی بی سر و ته میزنه. درست نمیتونم توضیح بدم ولی کلا بازی چند تا مشکل از نظر من داره :
المان ویژه بازی چیزی زیاد خاصی نیست
بازی هدف مشخصی نداره یعنی مثل این می مونه که بیان یه کاراکتر را با کلی اسلحه ول کنند تو یه مپ گنده بگن هدف خاصی نداری فقط هر چیزی را که خواستی بترکون. خب این چیش جذابه آلان؟
این که ریکو هم انبار اسلحه متحرکه هم خیلی رو مخه. بابا یکم محدودیت :d
فیزیک بازی هم که دیگه واویلا. حالا بعضی هاش قبول ولی کلا سرویسه
خود این ریکو هم قیافش و تیپش و شخصیت پردازیش خیلی خیلی چیپه. کاراکتر باید یه جذابیتی داشته باشه بالاخره.

کلا این بازی بی سر و ته میزنه. درست نمیتونم توضیح بدم ولی کلا بازی چند تا مشکل از نظر من داره :
بازی هدف مشخصی نداره یعنی مثل این می مونه که بیان یه کاراکتر را با کلی اسلحه ول کنند تو یه مپ گنده بگن هدف خاصی نداری فقط هر چیزی را که خواستی بترکون. خب این چیش جذابه آلان؟
خود این ریکو هم قیافش و تیپش و شخصیت پردازیش خیلی خیلی چیپه. کاراکتر باید یه جذابیتی داشته باشه بالاخره.
گفتم بزار خیالت رو راحت کنم رو واسه همین گفتم :|:دی این بازی فقط ساخته شده واسه فان امتیازات و نظرات یوزرا همه از دم مثبت ـه . بازم میگم : "مطمئن باش هیشکی دنبال این چیزیایی که گفتی تو بازی نمیگرده ;)"

گفتم بزار خیالت رو راحت کنم رو واسه همین گفتم :|:دی این بازی فقط ساخته شده واسه فان امتیازات و نظرات یوزرا همه از دم مثبت ـه . بازم میگم : "مطمئن باش هیشکی دنبال این چیزیایی که گفتی تو بازی نمیگرده ;)"

:d
من دیگر حرفی ندارم :|
یعنی همه چی سرویس به خاطر بوم بوم؟ :d
البته یه سری المان های گیمپلی خیلی کوله. :d
دوستان ناراحت نشده باشید یه وقت. صرفا نظرم را گفتم.

• Like
Reactions: AGENTkiler
:d
من دیگر حرفی ندارم :|
یعنی همه چی سرویس به خاطر بوم بوم؟ :d
البته یه سری المان های گیمپلی خیلی کوله. :d
دوستان ناراحت نشده باشید یه وقت. صرفا نظرم را گفتم.
خوب وقتی اسیتم اسکور شماره 2 بازی 9/10 من چی بگم ؟ :دی حتما یـ چیزی داره که همه باهاش حال میکنن دیگه :دی

هیچکس بازی رو نخریده؟
شات؟ نقد؟

Sent from LG_G4

نقدشو نوشتم :

http://forum.bazicenter.com/thread93496/page4/#post3916731

----------------

یه سری عکس جدید:

فقط این دفعه کامل عکس ها رو دانلود کنید تا دوباره نگید گرافیک ضعیفه:d

30jkwb5ob1lftxnq98qq.jpg

و اینم عکس منو اولیه بازی:x واقعا حال کردم دفعه اول دیدمش:x:
g0abg168u33hb6kt60ou.jpg

بچه ها بازی واقعا سرگرم کنندست. در مورد ماموریت ها هم باید بگم خیالتون راحت نسبت به نسخه قبلی خیلی خیلی بهتر شدن. مخصوصا ماموریت اخر ACT 1 که واقعا شاهکار بود:x:d

آخرین ویرایش:
ذوق هنریشون خوبه ، این محیط های مختلف با طراحی ها و رنگ بندی های گرم و زنده انرژی مثبتی میده خدایش از این نکته نباید گذشت:x

آخرین ویرایش:

دوست عزیز من اصلا این نقد کردن شما رو نتونستم درک کنم و راستش خندم گرفت ار این نقد .
=> بازی هدف مشخصی نداره یعنی مثل این می مونه که بیان یه کاراکتر را با کلی اسلحه ول کنند تو یه مپ گنده بگن هدف خاصی نداری
جواب :
آخه دوست عزیز یعنی چی هدف مشخصی نداری ؟ ماموریت ها رو برای کی میزارن پس ؟ مپ رو بزرگ میزارن که بازیکن لذت ببره . نکنه توقع داری کل بازی تو یه انباری باشه ؟
=> این که ریکو هم انبار اسلحه متحرکه هم خیلی رو مخه. بابا یکم محدودیت :d
جواب : پس شما میفرمایید که راکستار هم باید تعطیل کنه ؟ چون تو GTA V سه تا شخصیت داشتی که میتونستی تا دندون مسلح بکنیشون . اما خوب به نظر شما امتیاز منفیه ؟
=> فیزیک بازی هم که دیگه واویلا. حالا بعضی هاش قبول ولی کلا سرویسه
جواب :
نظرت خیلی خیلی عجیبه تا اینجا دوست عزیز . مطمئنی هنوز بازی کردی این بازی رو ؟
=> خود این ریکو هم قیافش و تیپش و شخصیت پردازیش خیلی خیلی چیپه. کاراکتر باید یه جذابیتی داشته باشه بالاخره
جواب : =))
آخه دوست عزیز یعنی چی چیپه ؟ چیکار کنن سازنده ها که به نظر شما اکسپنسیو باشه قیافه و تیپ کاراکتر ؟ مگه میخوای باهاش بری سر قرار که میگی چیپه ؟ :-o

نمیدونم واقعا بعضی از این عزیزان دل دقیقا چی میبینن که نقد میکنن اینجوری بازی رو , طرف از بازی خوشش نمیاد به همه چیش گیر میده . قرار باشه اینجوری نقد کنیم که تا الان نصف بازی ها محو میشدن :|

-Same balance of being fun and silly with the story. Will focus more on Rico but it wont be a heavy story game, more focused on the sandbox play.

نقل قول گیم اینفورمر زمان پوشش بازی هست... این بازی از نسخه اول راه خودشو میره، داستان در حقیقت یه وسیله هست برای اتفاق های بازی که مهم ترین بخش هستند.

دوستان یه سوال :
نمیشه توی مراحل کارهایی رو که باید بکنیم رو روی نقشه TAG کنه ؟ مثلا یه OUTPOST رو که میخوایم بگیریم و باید مثلا چندتا چیز رو منفجر کنیم یه طوری باشه علامت بزاره . هی باید بگردیم توی OUTPOST دنبالش یکم خسته کننده میشه :|

سلام دوستان

من اصلا این بازیو تجربه نکردم از محیط بازی خوشم اومده فقط یه سوال دارم باید زبانت فول باشه یا نه مشکلی پیش نمیاد ؟

دوست عزیز من اصلا این نقد کردن شما رو نتونستم درک کنم و راستش خندم گرفت ار این نقد .
=> بازی هدف مشخصی نداره یعنی مثل این می مونه که بیان یه کاراکتر را با کلی اسلحه ول کنند تو یه مپ گنده بگن هدف خاصی نداری
جواب :
آخه دوست عزیز یعنی چی هدف مشخصی نداری ؟ ماموریت ها رو برای کی میزارن پس ؟ مپ رو بزرگ میزارن که بازیکن لذت ببره . نکنه توقع داری کل بازی تو یه انباری باشه ؟
=> این که ریکو هم انبار اسلحه متحرکه هم خیلی رو مخه. بابا یکم محدودیت :d
جواب : پس شما میفرمایید که راکستار هم باید تعطیل کنه ؟ چون تو GTA V سه تا شخصیت داشتی که میتونستی تا دندون مسلح بکنیشون . اما خوب به نظر شما امتیاز منفیه ؟
=> فیزیک بازی هم که دیگه واویلا. حالا بعضی هاش قبول ولی کلا سرویسه
جواب :
نظرت خیلی خیلی عجیبه تا اینجا دوست عزیز . مطمئنی هنوز بازی کردی این بازی رو ؟
=> خود این ریکو هم قیافش و تیپش و شخصیت پردازیش خیلی خیلی چیپه. کاراکتر باید یه جذابیتی داشته باشه بالاخره
جواب : =))
آخه دوست عزیز یعنی چی چیپه ؟ چیکار کنن سازنده ها که به نظر شما اکسپنسیو باشه قیافه و تیپ کاراکتر ؟ مگه میخوای باهاش بری سر قرار که میگی چیپه ؟ :-o

نمیدونم واقعا بعضی از این عزیزان دل دقیقا چی میبینن که نقد میکنن اینجوری بازی رو , طرف از بازی خوشش نمیاد به همه چیش گیر میده . قرار باشه اینجوری نقد کنیم که تا الان نصف بازی ها محو میشدن :|
اول اینکه ماموریت باید عمق و توجیه داشته باشد. کل قضیه جاست کاز 3 اینه :
ریکو: من گنده لات محلم یه چند وقت نبودم حالا برگشتم دیدم یه فوفول محله ما را صاحب شده حالا اومدم تا با بر و بکس بزنیم بترکونیمش!
کلا توجیه همه مراحل همینه. :d
بازی هم دقیقا یه مپ گنده هست که باید سر تا تهش را بفرستی هوا.
بازی دقیقا اینه که بیای رد فکشن :گوریلا را داستان را حذف کنی. محیط و اسلحه ها را هم از حالت تخیلی دربیاریم.
در مورد انبار اسلحه متحرک بودن ریکو :میشه بگی تو کدوم بازی c4 نامحدود داریم؟ c4 نامحدود! مثل این می مونه که بگن هی رفیق تو این بازی تو یه بمب متحرکی.
فیزیک را که دیگه همه میدونند. یه جاست کاز هست و یه فا* فیزیک.
با گرپلینگ هوک ماشین را وصل میکنه به دیوار بعد ماشین شوت میشه تو اون دیوار.یا طرف را میاد وصل می کند به دیوار بعد طرف یجوری میره تو دیوار انگار از این بادکنک بزرگ ها هست که بادش کردند. یکی نبوده بگه حداقل یکم طبیعی تر برخورد اجسام را طراحی
می کردید!
درباره تیپ ریکو هم باید بگم اولا چیپ اینجا متضاد expensive نیست.
چیپ اینجا یعنی کول نبودن. یعنی از نظر من قیافه ریکو باحال نیست. در صورتی که میشد خفن تر طراحیش کرد :d
کلا این بازی به نظر من زیادی غیر طبیعی هست و بیشتر شبیه به بدلکاری آماتور میمونه.
تو یه بازی محیط و کاراکتر و فیزیک و.... باید به هم بخورند تا برای مخاطب قابل هضم و دارای جذابیت باشه.
کلا از نظر من جاست کاز مثل آشی میمونه که بیش از حد شوره و بیشتر از اینکه مخاطب را جذب کنه، دل را میزنه.

• Like
سلام دوستان

من اصلا این بازیو تجربه نکردم از محیط بازی خوشم اومده فقط یه سوال دارم باید زبانت فول باشه یا نه مشکلی پیش نمیاد ؟
این بازی بی زبان هم میفهمی چون فقط بزن بکش بر جلو انفجارها ی شدید در حد هالیود و و کاراکتری با قابلیت هندی بازی
کلآ اگه صرفآ برا فان میخوای تجربه کنی 40-50 روزی چه بسا بیشتر سرگرمی

@M.A.K LIGHT
عزیز شما داری بازی میکنی این چیزایی که در مورد گیم پلی بازی داری میگی همشو میشه به بازیی مثل GTA V هم نسبت داد نیازی نیست این همه نوشته اینجا ردیف کنی ! مشکل شما اینه که داری از سمتی بازی رو نقد میکنی که اصلا هدفش اون چیزا نیست :| بعدم شما خیلی میخوای واقع گرانه باشه میتونی بری فیلم ببینی اصلا چـ نیازی داری بازی کنی ؟ این تعبیریم که از شخصیت پردازی و داستان بازی کردی همش نظر شماست ! بازی شخصیت پردازی قوی ندره درست داستان درست در مونی نداره درست ولی هیچوره نمیتونی بگی چون حتما این ضعفا رو داره بازی چرت و پرت ! بازی اگه تو اینا قوی بود مطمعنا متاش میشد 90 ولی خوب اصلا هدفش چیز دیگه ای ـه واسه همیین صد خطم که اینجا ردیف کنی آخرش میرسی به همین حرف من ....

آخرین ویرایش:
@M.A.K LIGHT
عزیز شما داری بازی میکنی این چیزایی که در مورد گیم پلی بازی داری میگی همشو میشه به بازیی مثل GTA V هم نسبت داد نیازی نیست این همه نوشته اینجا ردیف کنی ! مشکل شما اینه که داری از سمتی بازی رو نقد میکنی که اصلا هدفش اون چیزا نیست :| بعدم شما خیلی میخوای واقع گرانه باشه میتونی بری فیلم ببینی اصلا چـ نیازی داری بازی کنی ؟ این تعبیریم که از شخصیت پردازی و داستان بازی کردی همش نظر شماست ! بازی شخصیت پردازی قوی ندره درست داستان درست در مونی نداره درست ولی هیچوره نمیتونی بگی چون حتما این ضعفا رو داره بازی چرت و پرت ! بازی اگه تو اینا قوی بود مطمعنا متاش میشد 90 ولی خوب اصلا هدفش چیز دیگه ای ـه واسه همیین صد خطم که اینجا ردیف کنی آخرش میرسی به همین حرف من ....

خب مگه من گفتم این ها نظر من نیست؟ :d
توجه کنید من نمیگم این بازی بده بلکه میگم این بازی این نواقص را داره که سبب شده من جذبش نشم. حالا چون من جذبش نشدم دلیل نمیشه که بازی بدی باشه. اتفاقا بازی خیلی خوبی هم هست. فقط با مذاق من سازگار نیست :d
امیدوارم حالش را ببرید. :d

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or