اون هلیکوپتر اولی رو باید با Machine Gun منفجر کنی دومی رو هم با RB بگیری ! :biggrin1:منم بازی رو برا 360 خریدم اخه همین امروز 360 خریدم:groupwave:چقدر باحاله گرافیک عالی هم داره فقط طرز کار اون چنگکش رو نفهمیدم میشه بنویسین چون وقتی هلکوپتره حمله میکنه نمیدونم چجوری بگیرمش
دمت گرم ماشین گان رو نقشه معلومه یا باید پیداش کنم؟rbرو هم دو بار بزنم؟اون هلیکوپتر اولی رو باید با Machine Gun منفجر کنی دومی رو هم با RB بگیری ! :biggrin1:
شما آخرین PDA رو که بر میداری جلوش ماشیم گان هست همون رو سریع برو جلوش Y رو بزن بعد که هلیکوپتر اومد بزن منفجرش کن بعد یک هلیکوپتر خودی میاد باید بری نزدیکش RB رو بزنی میگیره ازش ! میرین یک جای دیگه فقط حواست باشه رسیدی به اونجای دیگه حتما بپری پایین وگرنه میمیری ! :biggrin1:دمت گرم ماشین گان رو نقشه معلومه یا باید پیداش کنم؟rbرو هم دو بار بزنم؟
کسی بی کار نی هم داریم سئوال میپرسیم هم از بازی اطلاعات میدیمواقعا متاسفم بازي به اين توپي كه اومده چرا مهم نيست .... بعد يه بازي كه نيمده 3 تا تاپيك مهم داره
من چون اعتراض خودمو اعلام كنم بزرگ مينويسم
مهم........... شما هم بيكار نشينيد
به دو تا از ناظمین گفتمواقعا متاسفم بازي به اين توپي كه اومده چرا مهم نيست .... بعد يه بازي كه نيمده 3 تا تاپيك مهم داره
من چون اعتراض خودمو اعلام كنم بزرگ مينويسم
مهم........... شما هم بيكار نشينيد

باید با اون قلابی که رو دست داری به سمت ماشین شلیک کنی بعد سر دیگشو به یه تراکتور که همون اطرافهسلام.اوایل بازی اونجا که طرف تو یه ماشین قرمز هستش باید چیکار کنم؟هر کاری میکنم طرف حرکت نمیکنه.