Just Cause 2 | X360

من به شخصه تعصّب خاصی رو GTA دارم ولی واقعا میتونم بگم این بازی یک رقیب سرسخت برای GTA تبدیل شده و یکی از چیزهایی که بازی رو گاهی اوقات بهتر از GTA میکنه حرکات ژانگولری Rico هستن ! :biggrin1:

در کل همه بخرین ! اصلا با شماره 1 قابل مقایسه نیست !

منم بازی رو برا 360 خریدم اخه همین امروز 360 خریدم:groupwave:چقدر باحاله گرافیک عالی هم داره فقط طرز کار اون چنگکش رو نفهمیدم میشه بنویسین چون وقتی هلکوپتره حمله میکنه نمیدونم چجوری بگیرمش

منم بازی رو برا 360 خریدم اخه همین امروز 360 خریدم:groupwave:چقدر باحاله گرافیک عالی هم داره فقط طرز کار اون چنگکش رو نفهمیدم میشه بنویسین چون وقتی هلکوپتره حمله میکنه نمیدونم چجوری بگیرمش
اون هلیکوپتر اولی رو باید با Machine Gun منفجر کنی دومی رو هم با RB بگیری ! :biggrin1:

دمت گرم ماشین گان رو نقشه معلومه یا باید پیداش کنم؟rbرو هم دو بار بزنم؟
شما آخرین PDA رو که بر میداری جلوش ماشیم گان هست همون رو سریع برو جلوش Y رو بزن بعد که هلیکوپتر اومد بزن منفجرش کن بعد یک هلیکوپتر خودی میاد باید بری نزدیکش RB رو بزنی میگیره ازش ! میرین یک جای دیگه فقط حواست باشه رسیدی به اونجای دیگه حتما بپری پایین وگرنه میمیری ! :biggrin1:

واقعا متاسفم بازي به اين توپي كه اومده چرا مهم نيست .... بعد يه بازي كه نيمده 3 تا تاپيك مهم داره :mad:
من چون اعتراض خودمو اعلام كنم بزرگ مينويسم

مهم........... شما هم بيكار نشينيد

واقعا متاسفم بازي به اين توپي كه اومده چرا مهم نيست .... بعد يه بازي كه نيمده 3 تا تاپيك مهم داره :mad:

کسی بی کار نی هم داریم سئوال میپرسیم هم از بازی اطلاعات میدیم

به دو تا از ناظمین گفتم
تاپیک به زودی مهم میشه;)

دقیقا من موندم چرا این بازی مهم نشده ولی Splinter که هنوز 2 هفته تا ریلیزش مونده مهم شده.
بازی خیلی پیشرفت کرده نسبت به شماره یکش. من نیم ساعت از بازی را رفتم بدجور کیفور شدم ولی حیف که فعلا درگیز Mass Effect 2 هستم.

شنبه يا 1 شنبه بازي دستم ميرسه !
بعد از بازي نظر ميدم !
فقط امدم بگم بحث رو سمت مهم بودن يا مهم نبون پست بازي نبريد !
فقط در مورد بازي صحبت بشه !
اينجوري براي همه بهتر هست !
درود

هرکسی که گرافیک براش مطرحه بازی کنه
هرکسی که ژانگولر بازی براش مطرحه بازی کنه!
هر کسی اکشن و صحنه های سریع(وکمی حرس اور!)براش مطرحه بازی کنه
هرکی داستان براش مطرحه بازی کنه
هرکی بازی براش مهمه بازی ..........کنه

سلام.اوایل بازی اونجا که طرف تو یه ماشین قرمز هستش باید چیکار کنم؟هر کاری میکنم طرف حرکت نمیکنه.
باید با اون قلابی که رو دست داری به سمت ماشین شلیک کنی بعد سر دیگشو به یه تراکتور که همون اطرافه

وصل کنی بعد بری با تراکتوره ماشینو از تو آشغالا در آری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or