جدیدترین تریلر از بازی را اینجا میزارم که واقعا شکوه بازی را نشون میده . http://www.gametrailers.com/video/mechanics-walkthrough-just-cause-2/59069?type=flv
اول از همه فیزیک فوق العاده بازی که جای هیچ نقصی نداره محیط کاملا قابل تخریب هست اونم به بهترین صورت ممکن .
گرافیک بازی واقعا فوق العادست و برای چنین بازی open world به قول آریا بعیده :biggrin1: محیطهای بازی به کلمه واقعی بزرگ ! من نمیدونم ته این محیط کجا ختم میشه ؟
البته یه اشکالاتی هم داره مثل دیر لود شدن جزئیات دور که با نزدیک شدن اشکار میشن و البته دشمنها را زیادی بادکنکی درست کردن وقتی گولوله تانک میخوره مثل پشمک میپرن هوا و مثل این که وزنی درشون نیست .
شماره ی اول هم,گرافیکش از نظر تکنیکی تو دوره ی خودش یکی از بهترینها بود.تنها چیزی که منو موقع بازی کردن اذیت میکرد(از اول بازی تا همون جاهایی که رفتم:biggrin1 انیمیشن راه رفتن (دویدن) شخصیت اصلی بود که واقعا مزحک بود!:biggrin1: اگه این یه موردو بتونن درست کنن و تنوع ماموریت هارو با توجه به پتانسیلی که گیمپلی بازی داره بیشتر کنن میتونه به یه بازی خوب تبدیل بشه! فکر نکنم بتونه پاشو فراتر از این بزاره...
خاک تو سرشون کنم تو اخرین تریلر هایی که دیدم از لحظ بصری نسبت به تریلرهای قبلی افت کیفیت داشتند من نمیدونم چرا بعضا بازی ها یه اینچنین بلایی سرشون میاد .
تا اینجای کار که برای تبلیغات اون پول زیادی خرج شده ولی خوب این چیزها رو نمی شه ملاک دونست از طرفی پتانسیل بازی خیلی بالا هست به نظرم تا زمان انتشار بازی باید صبر کرد من به شخصه یه چیز هست که به این بازی امید دارم اون هم Square Enix هست که ناشر بازیه و این برام جالبه به نظرم میشه روش حساب باز کرد