Just Cause 2 | PC

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Just Cause 2
===================
Developer: Avalanche Studios
Publisher: Square Enix / Eidos
Genre: Action / TPP
Platform: PC - PS3 - 360
Release Date: Mar 23, 2010
ESRB: 18

Just-Cause-2-Game-Widescreen-1.jpeg

تنها دلیل 2
===================
دستورات بسیار ساده هستند : پیدا کردن و از بین بردن یک نماینده ی بد ذات که اقدام به دزدی اطلاعات محرمانه و یا حتی پول کرده. این کار برای مامور Rico Rodriguez هر چیزی میتونه باشه به غیر از یک عادت روزانه. اینبار هدف , رئیس قبلی و دوست و مربی ریکو یعنی Tom Sheldonهستش که ریکو رو حتی بهتر از خودش میشناسه.

تام خودشو در جزیره ی متعلق به ملت Panau پنهان کرده و این در حالیست که سه دسته ی متفاوت از گنگسترها در خیابان های آن جزیره به جنگ مشغولند و شخصی به نام Baby Panay با زورگویی در جزیره حکمفرمانی میکنه. پس ریکو کار سختی رو برای پیدا کردن تام و جلوگیری از به آتش کشیده شدن جزیره پیش رو داره.

ولی تجهیزات زمینی, دریایی و هوایی متنوع که تعدادشون به بیش از 100 عدد میرسه , ریکو رو در این ماموریت خطیر تنها نذاشته اند. برای مثال می توان جیپ های مسلح, هلیکوپتر های جنگی و جت های جنگنده رو نام برد. در این شماره از بازی , امکاناتی از قبیل حرکات نمایشی نفس گیر , چتربازیهای هیجان انگیز و چنگک بهینه شده به ریکو کمک میکنند تا بتونه مخفیگاه تام رو از پس بیش از 400 مایل مربع (بیش از 1000 کیلومتر مربع) مناطق بیابانی , ساحلی و برفی , پیدا کنه...

نکته 1 : این بازی بر روی ویندوز XP اجرا نمی شود.
نکته 2 : بازی از DirectX 10 پشتیبانی می کند.

تصاویر بازی :
http://www.justcause.com/media
http://www.gamespot.com/pc/action/justcause2/images.html

وبسایت بازی :
http://www.justcause.com

منم بازی رو دانلود کردم اما از قرار معلوم بازی ویندوز XP رو پشتیبانی نمیکنه ، چون که بازی فقط روی دایرکت ایکس 10 اجرا میشه

مسخرشو در آوردن فقط دایرکت ایکس 10 رو پشتیبانی میکنه
خوب شاید یکی نخواد seven نصب کنه:(

من موندم چرا همه گیر دادن به این ویندوز 10 سال پیش !!!
والا الان اکس پی شده یه تیکه زباله !. نه امنیت داره ، نه قیافه داره ، نه کیفیت خوبی واسه مولتی مدیا داره ، نه دایرکت ایکس های جدید رو ساپورت میکنه ، بعد از 3-4 ماه کند میشه، دیر تر از ویستا و سون هم ریخته میشه و بالا میاد ... ولش کنید دیگه .. الان یه هلویی به اسم سون هست . بریزیدش ضرر نمیکنید.:-":-"

منم بازی رو دانلود کردم اما از قرار معلوم بازی ویندوز XP رو پشتیبانی نمیکنه ، چون که بازی فقط روی دایرکت ایکس 10 اجرا میشه
سلام
شما حجم بازیت چقدر بود که دانلود کردی /؟؟؟؟؟؟
آخه من دارم دانلود میکنم 4گیگ هست
توی شک افتادم آخه میگن بازی دوتا دی وی دی هست !!!!!!!!!!

با این سیستم میشه بازی کرد
ram=4gig
VGA=8600gt
CPU=core2duo2.2
win هم 7 هستش 64 bit
هیچ راهی نداره که بشه تو xp بازی کرد اگه DX10 تو Xp نصب بشه بازم مشکل داره؟

سلام
شما حجم بازیت چقدر بود که دانلود کردی /؟؟؟؟؟؟
آخه من دارم دانلود میکنم 4گیگ هست
توی شک افتادم آخه میگن بازی دوتا دی وی دی هست !!!!!!!!!!
حجمش همون 4 گیگ هستش و حتی بازی چند زبانه هست
تو نقدش هم در مورد نحوه تیر اندازی ( Gun Play ) در کنسول ها ایراد زیادی گرفته شده و همین باعث پایین اومدن امتیاز کنسول نسبت به پی سی شده

آهان پس از نظر گرافیکی با هم فرقی ندارن؟
100 درصد از نظر گرافیکی با هم فرق دارن نسخه پی سی خیلی بهتر از نسخه کنسول هستش ( رزولوشن بالا ، آنتی آنالایزینگ ، بافت ها و... )
اما در نقد ها بر اساس توانایی هر سیستم به بازی امتیاز داده میشه و نه برتری نسبت به سیستم های دیگر

من موندم چرا همه گیر دادن به این ویندوز 10 سال پیش !!!
والا الان اکس پی شده یه تیکه زباله !. نه امنیت داره ، نه قیافه داره ، نه کیفیت خوبی واسه مولتی مدیا داره ، نه دایرکت ایکس های جدید رو ساپورت میکنه ، بعد از 3-4 ماه کند میشه، دیر تر از ویستا و سون هم ریخته میشه و بالا میاد ... ولش کنید دیگه .. الان یه هلویی به اسم سون هست . بریزیدش ضرر نمیکنید.:-":-"
ای دمت گرم
خیلی حال کردم . بابا بخدا این دوستمون راست میگه
این ویندوز xp دیگه اخه چی داره مثل ویندوز 98 میمونه دیگه......

این یعنی کنسول های نسل الان دارن کم میارن؟

عزیز پرونده این کنسول ها در زمان اومدن DX10 و کارت های 8800 بسته شد . اما کسی نبود که پی سی رو ساپورت کنه !!!
الان هم که دی ایکس 11 و Nvidia PhysX ، 3D Glass و ... هم که اومدن کنسول ها باید برن تفریح.
در ضمن این بازی روی کامپوتر روی دایرکت ایکس 10 رندر میشود و شما باید سخت افزار مربوطه را نیز داشته باشی . گرافیک بازی از نطر رندر آب ، Depth of field ، Volumetric Shaders ، Anti aliasing ، Draw Distance ، Higher resolutions و .... نسبت به هم نوع های کنسولیش یک سر و گردن بالاتر است...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or